Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság KÁRESETI JELENTÉS MŰSZAKI MENTÉS
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2025.02.16-án este kaptunk egy tűzesti riasztást see ring parthoz közel. A tűz megfékezése után vonultunk vissza a parancsnoksára SF 02-val, amikor észrevettük, hogy egy gépjármű a vízbe esett. A söfőr csodával határos módon nem sérült meg, így megkezdtük a beavatkozást. Ékelés, és sodronykötél alkamazása után sikeresen kihúztuk a gépjárművet a szárazföldre. A gépjármű nem szivárott.
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság NAPI JELENTÉS
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Napi összegzés: 2025.02.16-án esti szolgálatos voltam SF parancsnokságon, két riasztás érkezett be, ey tűzeseti jelentés, és egy műszaki jelentés. A káresetek 200 méter külömségel, nagyon közel voltak egymáshoz. Ezt a szolgálati napot a gyorsaság, és közös együttműködés jellemezte, büszke vagyok a bajtársaimra, hatékonyan avatkoztunk be az eseteknél. A továbbiakban erre a napra vonatkozóan további jelentenivalóm nincsen.
2025.02.16 Ivan Styles napi jelentése Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2025.02.17-én délután 14:30 perckor Milivoje Törzszászlós SF parancsnokság közelében felborult gépjárművet talált. A gépjárművet az út közepén találtuk felborulva. Heilman Főtörzsőrmesterrel avatkoztunk be és óvatosan visszaborítottuk a gépjárművet. A gépjárműből ismeretlen folyadék folyt, így Helimann mentesítő anyag segítségével szüntette meg a szivárgást. A gépjárművet a PF munkatársa vitte el.
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2025.02.18-án 15:10 perckor segélyhívást kaptunk a parancsnokságra arról, hogy Bluberryben baleset történt. Az autót vezető hölgy erősen belecsapódott a kormányba, és a lába beszorult a pedálhoz. Az OMSZ munkatársait is riasztani kelett a helyszínre, mi pedig feszítővágóval megkeztük a hölgy kiszabídítását. Az ajtó sikeres eltávolítása után, pedálvágó alkalmazásával sikeresen kiszabadítottam a hölgy lábát, így a mentőszolgálat munkatársai stabilázni tudták a sérült kritikus állapotát. A gépjárművet ellenőriztük, de nem szivárgott folyadék belőle.
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Napi összegzés: 2025.02.18-án délutáni szolgálatos voltam, és két műszaki mentéses esetünk volt. Eléggé, durva és gyorsbeavatkozást kelett alkalmazni, a bluberrynél történt baleset miatt. Úgy gondolom a bajtársaim, és jómagam is megfelelő képpen kezeltük a Bluberryis baleset mentését. Szeretném jelentésemben kiemelni hogy dicséretben részesítem Heilmann Főtörzsőrmester, aki nagyon határozottan viselkedett a mentés közben.
Ivan Styles napi jelentése 2025.02.17 Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Napi összegzés: 2025.02.18-án esti szolgálatos voltam SF parancsnokságon, és a szolgálati időm alatt két tűzesetben tudtam segédhez. Ezen a szolgálati napon Heilmann főtörzsőrmesterrel voltam beosztva. Az esetekre három szerkocsival vonultunk ki, és gyorsbeavatkozóval avatkoztunk be a káresetrknél. A káreseteknél személyi sérülés nem történt. További jelenteni valóm erre a napra vonatkozóan nincsen.
2025.02.18 Ivan Styles napi jelentése Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Napi összegzés: 2025.02.19-én esti szolgálatos voltam SF parancsnokságon. Az este folyamán csak egy tűzeseti esetünk volt SF bevárosának külső területén. A kiérkezéskor felmértük a terepet, és megállapítottuk a bajtársaimmal, hogy a tűz terjedése nem veszélyezteti a lakosságot. Elkezdtük a gyorsbeavatkozást, és hosszú küzdelmek árán fékeztük meg a lángok terjedését. Kisebb égési sérülést is szereztem, amit Milivoje Törzszászlós látott el. Több jelenteni valóm erre a szolgálati napra nincsen.
2025.02.20 Ivan Styles napi jelentése Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Napi összegzés: 2025.02.20-án 18:00 körül léptem be az esti szolgálatra SF parancsnokságon. A mai nap is eseménydússan telt két tűzeseti esettel. Az egyik tűzeseti riasztást Los Santos külvárosából kaptuk, a másik Tierra Robbera környékén érkezett be a központba. SF 01-gyel és vízsszállító szerekkel vonultunk ki a helyszínekre, és gyorsbeavatkozó segítségével fékeztük meg a lángokat. Az egyik esetben Bud Zászlós megsérült, őt Milivoje Törzszászlós látta el. Az esetek végeztével egy nyugodt kávéval zártam a napom a laktanyán.
Ivan Styles napi jelentése 2025.02.20 Képi bizonyítékok:
Állománytag neve: Ivan Styles Állománytag rendfokozata: Zászlós Napi összegzés: 2025.02.21-én 19:10 perckor kezdtem el a szolgálatomat SF parancsnokságon. A mai este folyamán két tűz eseti riasztásra lettünk kivonultatva. A káreseteknél közepesen lángolt az avar, így gyorsbeavatkozó tömlő hasznnálatával avatkoztunk ezen eseteknél. Az egyik esetnél sajnos megsérültem, és Vicent Főtörzsőrmester látott el. Az égés fokozata közepes, de a Főtörzsőrmester sikeresen látott el. Erre a napra vonatkozóan több jelenteni valóm nincen.
Ivan Styles napi jelentése 2025.02.21 Képi bizonyítékok: