Büntetés-végrehajtás
Jelentkezési beadvány
A jelentkezési lap OOC paragrafusa:
Ebben a részben rólad szeretnénk többet megtudni, illetve a szerveren lévő pályafutásodról.
Hogyan neveznek IRL?
Ágoston Alen
Jelenleg hány éves vagy?
13
Mennyi időt tudnál aktívan a szerveren tölteni általában?
Naponta 3 órát.
Hány játszott perced van jelenleg?
2800
Melyik frakciókban voltál eddig, ha voltál?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
Mi volt távozásaid oka egy-egy frakcióból?
Amennyiben még egyben sem voltál, hagyd ezt üresen.
Használtál korábban másik nevet a szerveren?
Fontos, hogy ne olyan névvel csatlakozz, amivel korábban illegális életet éltél.
Igen, de admin kérésére meg kellett váltosztatni. Régi név: Putin Sins https://imgur.com/fpcSU6N
Kerültél már AdminJail-be?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d AdminJail-ek része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
Igen, mivel még kezdő voltam a játékban, és nem voltam tisztában a szabályzat összes pontjával, de most már elolvastam és nem fog többet előfordulni. Azért kaptam a büntetést, mert neki mentem egy másik autónak és nem RPztem le a balesetet. https://imgur.com/fpcSU6N
Részesültél már a szerverről való kitiltásban?
Válaszodban helyezz el egy képet amin az UCP-d Kitiltások része látható.
Fejtsd ki, miért kaptad a szankciót.
Nem https://imgur.com/a/Z6rEGKL
Fogalmazd meg, hogy miért szeretnél a Büntetés-végrehajtás kötelékébe tartozni.
Fontos tudnunk, hogy mennyire gondolod komolyan belépési szándékodat.
Válaszod legyen legalább 5 mondat.
Nem rég óta vagyok a szerveren, és a lehető leggyorsabban szeretnék csatlakozni valamilyen rendvédelmi szervezethez. Területek védelme nagyon bennem van. Nagyon jól tudok lőni, mert sokat szoktam olyan játékokkal játszani, ami fegyverekről szól. Vezetni is elég jól tudok, de néha a kompjuterem minősége miatt belaggolok (ami egyébként nem feltünő és nem befolyásolja a vezetésem minőségét). Problémám van azzal, hogy eleve nem magyar NYELVŰ vagyok, hanem szerb, így lassan írok. Az idő nagy részében Csongi barátom (aki szintén jelentkezett) szokott beszélni, általában együtt nyomjuk. Forró fejű vagyok, de tisztelettudó. Akármilyen feladat elvégzésére képes vagyok.
Jelenleg rendelkezel TeamSpeak 3-al és működő mikrofonnal?
Igen.
A jelentkezési lap IC paragrafusa:
Ebben a részben a karakteredről szeretnénk megtudni pár információt amire szükségünk van.
Teljes neve:
Ivan Sparks
Édesanyja leánykori neve:
Annovojkovic.
Születési helye és a pontos dátum:
Nis 1996.03.13.
Bejelentett lakcíme:
J Motel
Jelenlegi telefonszáma:
38761188782669
Önéletrajz (Legalább 10 mondatos legyen):
1997ben születtem a Nisi korházban, Szerbiában. Innen adódóan tudok szerbül. Gyermekkorom rengeteg játszással tellett egy szerb faluban az ország közepe felé. Iskolai eredményeim kiválóak voltak, sok atlétikai versenyen vettem részt. Középiskolába oda jártam, mint egy barátom, Tamás, és szintén kivállóak voltam az eredményeim. Egyetemre Belgrádban jártam rendőrakadémiára. Ezek szerint tanúlt vagyok a szakmára. Diplomázásom után egy évet New Los Santosban töltöttem mint kommandós. A kis fizetés és a megbecsülés hiánya miatt otthagytam. Egy hónapig még az interneten kerestem valami jó várost, és találtam is, See-cityt. Mikor mentem a reptérre, összefutottam Matusi Tamással, és szövetséget kötöttünk, hogy össze fogunk tartani, és közössen védjük See-cityt. Lehet, hogy én nem vagyok profi sebész mint Tamás, de jobban tudok nála autót hajtani. Együtt legőzhetetlenek vagyunk.
Utoljára szerkesztve: