Ivan Kolobzeg jelentkezése az SGH csapatba.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

DriftV4

Fórum betyár
Támogató
2022. 01. 07.
1 009
522
21
Nagyegyháza
www.youtube.com
V4 karakter
Ivan Styles
LV karakter
Marco Posey
V2 karakter
Marco Posey
dc0a83e3508d2e7254402870f7c9615e.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Marosi Bencének hívnak, 20 éves vagyok. Ingame nevem: Ivan Kolobzeg
Hány játszott perccel rendelkezel?
A lap megirásának pillanatában 18841 perccel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A játékosok segítése, kisebb kérdésik megválaszolása. Kezdő játékosnál szükség esetén roleplay oktatás, illetve az adminok munkájának segítése, a szabálytalanságok kiszűrésére.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék minél több játékosnak segíteni, evvel könnyíteni a játékmenetet, és együttmüködni az adminokkal.
Miért pont téged válasszunk?
Fontos számomra a csapatmunka, és az együttmüködés. Régen a V2 szerveren 7 hónapon keresztül SGH-ként tevékenykedtem, és segítettem a játékosokat. Nyílt, és türelmes vagyok, úgy hiszem, v4-n is megtudnám állni a helyem SGH tagként.
Kitartó vagyok, és meghalgatom mások véleményét is.

Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 2-3 órát, hétvégén 3-4 órát.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Nyílt, őszinte, határozott.
Negatív: Makacs, túlságosan érzékeny, szétszort

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Egyelőre a tanulmányaim miatt SGH szeretnék tenni, de ha adódik a lehetőség mindenképpen átgondolnám.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmagyaráznám számára a szerver legalapvetőbb szabályait, pl: MG, ic-ooc keverése, DM /do /me helyes használata
Miután ezt elmagyaráztam a játékosnak, elmondom neki a fontosabb helyszíneket amit a játékosnak tudnia kell.

Városháza, benzinkutak, autószervizek, autóker.

A civil munkalehetőségeket ( farm, horgászat, áruker, fényező), illetve ha kell saját videóval segíteném a játékost. Bemutatnám neki a fórumot, és elmagyaránám a jelentkezés menetét. Az illegális tevékenységeket is bemutatnám.

Egy pár szó a civilmunkákról amit mindenképpen megemlítenék a lehetőségekról.

Farm: Amikor szeretnék kibérelni egy farmot, azt 6000 dollár ellenében van lehetőségünk, ahol kiadó tábla van és Zöld CP. Egyszerre csak egy farmot tudunk kibérélni, további farmokat kirárólag prémium pontból tudunk bérelni.
A farmot 7 naponként meg kell újítani különben törlődik. A megújítás ára 2000 ezer dollár. Fontos megjegyezni, ha PP-ből van farmunk akkor azt csak PP-ből tudjuk meghoszabbítani.

Amikor beléptünk kiválasszuk a farm tipusát, ami lehet növénytermesztés vagy állattartás. Én az állattartást javasolnám. ( hangsúlyozom hogy csak javaslat.)

Bemegyünk a farmunkra, ott van két szalmakanál és egy vödőr. Az elöttünk lévő könnyvvel rendeljük meg a szalmát, utána egy kocsival menjük el az utánfutó bérlőhöz és vegyük fel a szálmát. Utána rendeljük meg a tápot is.

Fontos!!
1. Nem minden autóra lehet utánfutót tenni.
2. Bérelni utánfutót csak az adott farm, autófényező kibérlése után lehet, elötte nem!

Miután a farmunkat berendeztük, és tettünk ételt, italt a táljukba (ennek folyamatáról is beavatom a játékost) betehetjük az állatokat.

Az állatokat 24 óránként gondozni kell (de jobb elöbb mert elpuszulnak.)

A farmnak még sok kisebb lényegi eleme van, ami fontos kedve a közösmunkától a cég alapításig.

A seeringról, és a horgászáról is megemlítettem a legfontosabb tudnivalókat hiszen ezek jó kikapcsódási lehetőségek.

Utoljára szerkesztve:

csongi78

Barangoló
Támogató
2019. 06. 19.
100
31
twitch.tv
V4 karakter
Ana Amari
V2 karakter
Emily Poppy
A negatív tulajdonságaid miatt NEM TÁMOGATOM, ezen kivül egész szép lap lett sok sikert mindenesetre is!

• Tetszik
Reactions: DriftV4

Nyimoka

Zöldfülű
2022. 04. 23.
176
68
See City
V4 karakter
Pablo D Xavier
LV karakter
Isabella Harper
V2 karakter
Jessica Styles
Jó lap lett,sok sikert! Várom már,mikor látlak: Ivan Kolobzeg 'SGH. Adminsegéd'. 😁

• Imádom

Alan

X/0
Veterán Globális Moderátor
v4
2019. 01. 17.
977
4 570
V4 karakter
Finley Payton
LV karakter
Cayo Carminero
Érdekes fickónak tartalak ezzel az Euróvízió fanolással, nekem ez túl random, de mindenkinek megvannak a furcsaságai. Ami elvehetetlen, hogy bármikor látlak valami topic alatt, segíteni próbálsz a playereken. Tökéletes SGH materialnak tűnsz, nem az sugárzik belőled, hogy csak kihasználnád a pozíció adta előnyöket, hanem segíteni szeretnél.
Nem szoktam írogatni lapok alá, de neked egy kalappal!🤞

Officer Gerzsony

Aktív fórumozó
2021. 08. 20.
260
579
Törökbálint
www.youtube.com
V4 karakter
Andrew R Styles
LV karakter
Gwen Brooks
V2 karakter
Daniel Styles
Nagyon sok ideje ismerlek, SeeMTA által lettünk barátok, mindig egy segítőkész, céltudatos, jófej srác voltál. Ha van ember aki alkalmas az SGH feladatkörre az te vagy. Sok sikert kívánok, hajrá Bence!

• Imádom
  • Menő
Reactions: Nyimoka és DriftV4

Marci15

Barangoló
Támogató
2020. 12. 20.
75
76
18
Szombathely
V4 karakter
Alfonso Ricci
LV karakter
Oliver Bonucci
V2 karakter
-
Szia! Nagyon sok helyen láttam, hogy teljes erőbedobással próbálsz segíteni másoknak akár játékkal kapcsolatosan, akár csak fórumon. Úgy gondolom, hogy simán menne neked "hivatásosként" is. Sok sikert! 😁

Porupatrik

Pötyögtető
See Game Helpdesk
v2
2019. 12. 07.
520
274
Dunakeszi
www.youtube.com
V4 karakter
Liliana Kolobzeg
LV karakter
Greg Kolobzeg
V2 karakter
Sora Miura
Korrekt lap lett, régóta ismerlek. A V2-n tökéletesen megálltad a helyed SGH-ként, úgy gondolom itt sem lenne semmi gond. Itt is látom, hogy folyamatosan segítesz, akinek csak tudsz. Sok sikert.

• Imádom
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.