- 2022. 01. 07.
- 1 009
- 522
- 21
- V4 karakter
- Ivan Styles
- LV karakter
- Marco Posey
- V2 karakter
- Marco Posey
Jelentkezési lap
Hogy hívnak (IG név is), hány éves vagy?
Marosi Bencének hívnak, 20 éves vagyok. Ingame nevem: Ivan Kolobzeg
Hány játszott perccel rendelkezel?
A lap megirásának pillanatában 18841 perccel rendelkezem.
Mi egy SGH adminsegéd feladata?
A játékosok segítése, kisebb kérdésik megválaszolása. Kezdő játékosnál szükség esetén roleplay oktatás, illetve az adminok munkájának segítése, a szabálytalanságok kiszűrésére.
Miért szeretnél SGH tag lenni?
Szeretnék minél több játékosnak segíteni, evvel könnyíteni a játékmenetet, és együttmüködni az adminokkal.
Miért pont téged válasszunk?
Fontos számomra a csapatmunka, és az együttmüködés. Régen a V2 szerveren 7 hónapon keresztül SGH-ként tevékenykedtem, és segítettem a játékosokat. Nyílt, és türelmes vagyok, úgy hiszem, v4-n is megtudnám állni a helyem SGH tagként.
Kitartó vagyok, és meghalgatom mások véleményét is.
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
Hétköznap 2-3 órát, hétvégén 3-4 órát.
Voltál már kitiltva? (UCP kép)
Voltál már adminjailben? (UCP kép)
Írd le három pozitív, és három negatív tulajdonságodat.
Nyílt, őszinte, határozott.
Negatív: Makacs, túlságosan érzékeny, szétszort
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen, miért?
Egyelőre a tanulmányaim miatt SGH szeretnék tenni, de ha adódik a lehetőség mindenképpen átgondolnám.
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékosnak a szerver alapjait?
Elmagyaráznám számára a szerver legalapvetőbb szabályait, pl: MG, ic-ooc keverése, DM /do /me helyes használata
Miután ezt elmagyaráztam a játékosnak, elmondom neki a fontosabb helyszíneket amit a játékosnak tudnia kell.
Városháza, benzinkutak, autószervizek, autóker.
A civil munkalehetőségeket ( farm, horgászat, áruker, fényező), illetve ha kell saját videóval segíteném a játékost. Bemutatnám neki a fórumot, és elmagyaránám a jelentkezés menetét. Az illegális tevékenységeket is bemutatnám.
Egy pár szó a civilmunkákról amit mindenképpen megemlítenék a lehetőségekról.
Farm: Amikor szeretnék kibérelni egy farmot, azt 6000 dollár ellenében van lehetőségünk, ahol kiadó tábla van és Zöld CP. Egyszerre csak egy farmot tudunk kibérélni, további farmokat kirárólag prémium pontból tudunk bérelni.
A farmot 7 naponként meg kell újítani különben törlődik. A megújítás ára 2000 ezer dollár. Fontos megjegyezni, ha PP-ből van farmunk akkor azt csak PP-ből tudjuk meghoszabbítani.
Amikor beléptünk kiválasszuk a farm tipusát, ami lehet növénytermesztés vagy állattartás. Én az állattartást javasolnám. ( hangsúlyozom hogy csak javaslat.)
Bemegyünk a farmunkra, ott van két szalmakanál és egy vödőr. Az elöttünk lévő könnyvvel rendeljük meg a szalmát, utána egy kocsival menjük el az utánfutó bérlőhöz és vegyük fel a szálmát. Utána rendeljük meg a tápot is.
Fontos!!
1. Nem minden autóra lehet utánfutót tenni.
2. Bérelni utánfutót csak az adott farm, autófényező kibérlése után lehet, elötte nem!
Miután a farmunkat berendeztük, és tettünk ételt, italt a táljukba (ennek folyamatáról is beavatom a játékost) betehetjük az állatokat.
Az állatokat 24 óránként gondozni kell (de jobb elöbb mert elpuszulnak.)
A farmnak még sok kisebb lényegi eleme van, ami fontos kedve a közösmunkától a cég alapításig.
A seeringról, és a horgászáról is megemlítettem a legfontosabb tudnivalókat hiszen ezek jó kikapcsódási lehetőségek.
Utoljára szerkesztve: