Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság KÁRESETI JELENTÉS MŰSZAKI MENTÉS
Állománytag neve: Ivan Kolobzeg Állománytag rendfokozata: Főtörzsőrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2024.10.03-án 18:00 érkezett a riasztást a San Fierroi kirendeltségre. A honvédség katonái hivattak minket felborult gépjárműre. Személyi sérülés nem történt, sodronykötél beakasztásával sikeresen visszaborítottuk a gépjárművet. Az esettel kapcsolatban senki sem sérült meg, szivárgó anyag nem folyt. A beavatkozás 1 gépjármű fecskedővel történt.
Ivan Kolobzeg műszaki mentéses jelentése 2024.10.03
Állománytag neve: Ivan Kolobzeg Állománytag rendfokozata: Főtörzsőrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2024.10.03-án 18:00 érkezett a riasztást a San Fierroi kirendeltségre. Egy Civil gépjármű esett a vízbe, ami a víz alatt volt. Oxigéntartály segítségével mentem le a víz alá és ráakasztottam a sodronykötelet a gépjárműre. A társam Carlo Davis pedig húzta, és úgy érzem kiváló volt a bajtársiasi csapatmunkánk. Jó kommunikációval hamar megoldottunk az esetet.
Személyi sérülés nem történt, 1 fecskedő kelett az esethez.
Állománytag neve: Ivan Kolobzeg Állománytag rendfokozata: Főtörzsőrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2024.10.03-án 18:30 érkezett a riasztást a San Fierroi kirendeltségre. Civil gépjárműve borult fel blueberry környékén, bajtársaimmal sodronykötél segítségével visszaborítottuk a gépjárművet, amit semmien veszély nem Fenyegetett. 1 fecskendővel vonultunk ki a helyszínre.
Állománytag neve: Ivan Kolobzeg Állománytag rendfokozata: Főtörzsőrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2024.10.05-én 19:40 perckor érkezett riasztás az Országos Rendőrfőkapitányságtól hogy egy gépjármű blueberryben felborult. 1 szer érkezett ki a kárhelyszínre, bajtársaim kiékeléssel és sodronykötél segítségével avatkoztak be az esetnél. Személyi sérülés nem történt. Az esetre videocsoporttal mentem ki. Kolobzeg Főtörzsőrmester műszakis jelentése 2024.10.05
Állománytag neve: Ivan Kolobzeg Állománytag rendfokozata: Főtörzsőrmester Káresetről készült, leadott képek száma: 1 Rövid leírás a káresetről: 2024.10.05-én 19:55 perckor érkezett riasztás a parkolás felügyelet munkatársaitól hogy egy gépjármű vízbeesett See ring melleti tóban. 2 szer érkezett ki a kárhelyszínre, bajtársaim oxigénplackkal és sodronykötél segítségével mentették ki a gépjárművet. Személyi sérülés nem történt. Az esetere videocsoporttal mentem ki. Kolobzeg Főtörzsőrmester műszakis jelentése 2024.10.05
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság NAPI JELENTÉS
Állománytag neve: Ivan Kolobzeg Állománytag rendfokozata: Főtörzsőrmester Képi bizonyítékok:
Fentebbi jelentéseknél
Napi összegzés: 2024.10.04-én sok káresetünk történt. A jelentésekről részletes jelentést írtam ami fentebb megtekinthető, különsebb speciális jelenteni valóm nincsen, amit kelett a videócsoport felé továbbítottam.
Kolobzeg Főtörzsőrmester napi jelentése 2024.10.04
Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság NAPI JELENTÉS
Állománytag neve: Ivan Kolobzeg Állománytag rendfokozata: Főtörzsőrmester Képi bizonyítékok:
Fentebbi jelentéseknél
Napi összegzés: 2024.10.05-én kevés műszaki mentésünk történt. A jelentésekről részletes jelentést írtam ami fentebb megtekinthető. A mai napon a káresetekre nagy részben videó csoporttal mentem ki. Az eseteket továbbítottam a sajtószóvivő felé.
Kolobzeg Főtörzsőrmester napi jelentése 2024.10.05
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.