ItzDarkness - Jelentkezési lap

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Darki

Barangoló
2022. 01. 09.
132
887
V4 karakter
@bosko.cizek
LV karakter
@zyrell.dorsey
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Krisztiánnak hívnak, IG a Benjamin Murphy nevet viseli a karakterem, jelenleg a 15-ödik esztendőmben járok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< Jelenleg 9958 játszott perccel rendelkezem a szerveren. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az adminsegéd elsődleges feladata az, hogy a játékosokat segítse a válaszaival. Rengeteg terhet letud venni egy adminsegéd egy admin hátáról, ha a válaszaival segít a játékosokon. A kisebb kérdésekre való válaszoláson kívűl, még azoknak a betanítása akik most csöppentek bele az RP csodás világába is az AS hatáskörébe tartozik. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Aki picikét jobban ismer, az tudhatja rólam, hogy nagyon szeretek az embereken segíteni, és mindig élvezettel teszem ezt. Úgy gondolom, hogy az AS egy olyan poszt ahol egyszerre tudok hasznos lenni és eltölteni az időmet játszás közben, mivel a kérdésekre való válaszolás nem vesz el sok energiát. Mindig is tiszteltem az összes adminsegédet illetve adminisztrátort, mivel mindig a legjobb tudásukat adták át a játékosoknak, és én is ezt szeretném tenni, átadni a tudásom. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Azért volnék én a megfelelő választás, mivel a kommunikációs készségem megfelelő, régre visszanyúló tapasztalatom van a segítségnyújtás terén, hisz más játékokban rendszeresen töltöttem be "helper" pozíciót, így nem lenne számomra idegen ez a szituáció.>>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Munkanapokon 3-4 órát tudnék fordítani az SGH-ra, míg hétvégente, illetve iskolai szünetekben ez az időtartam drasztikusan növekedhet. (7-8 óra)>>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem, nem részesültem még ebben a szankcióban. ( https://imgur.com/a/Js6e4Rs ) >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Igen, sajnálatos módon részesültem már ebben a szankcióban. ( https://imgur.com/a/LsxvIJ7 ) >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív tulajdonságaim; végletek embere, célorientált, áldozatkész
Negatív tulajdonságaim; túl nagyok az elvárásaim másokkal szemben, túlságosan őszinte, kritikus (minden negatívumnak van pozitívuma, a kritikus esetében tudok különbséget tenni a között, hogy hol lehet, s hol nem.)>>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen, szeretnék a későbbiekben adminisztrátori szerepkört betölteni! Az egyik kiváltó oka annak, hogy szeretnék adminisztrátori szerepkört betölteni az, hogy így több mindenben állhatok a játékosok rendelkezésére. Nem volt elegendő lehetőségem még kiteljesedni ebben a szerepkörben, de ezen változtatni szeretnék, hisz a közjó érdekében történő cselekedetek mindig is közel álltak hozzám. Mindig is emeltem a virtuális kalapomat az összes ilyesféle szerepkört betöltő ember előtt, s szeretném segíteni az ő dolgukat azzal, hogy én is választ nyújtok a játékosok számára, illetve a problémáikon segítek. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Amennyiben egy "felmérő" kérdésre a játékos nemleges választ nyújt, az alábbi módon definiálnám a szerver működését;
"Mivel az előző kérdésre nemleges választ adtál, így kezdeném az alap fogalmakkal, majd a szabályokkal. Az első fogalom az RP, ami az angol RolePlay szó rövidítése, aminek a magyar megfelelője a szerepjáték volna, ergó egy valósághű karaktert alakítani, s a valóságnak megfelelően viselkedni adott szituációkban. A karakterednek csak a képzeleted szab határt, hisz megfelelő keretek között, s kellő elszántsággal lehetsz te SeeCity legnagyobb drogbárója, netalán a helyi rendőrség vezetője, ez kizárólag rajtad múlik! A szerveren az irreális tevékenységeket megakadályozó szabályok vannak, amiknek az ismerete kulcsfontosságú a kellemes játékélményhez. Néhány szabályt, illetve még pár fogalmat most az engedélyeddel elmagyarázok.
OOC - Out Of Character, magyarán a karaktereden kívűli dolgok.
IC - In Character, az ingame történő dolgok, döntések, amit szinte semmiféle OOC tényező nem befolyásolhat.
CK - CharacterKill, a nevéből egyértelmű, hogy ez a karaktered kivégzését takarja, viszont ennek több formája is van. (InfoCK, Teljes CK)
PK - Panaszkönyv, amennyiben valaki szabályt sért a szerveren, azt a fórumon egy panaszkönyvön belül jelenteni tudod, amennyiben van kellő bizonyítékod, s megkapja a megérdemelt szankciót a játékos.
Jöjjenek a szabályok!
MG - MetaGaming, azaz OOC információk felhasznála IC. Pl; Kiolvasod a nevét a játékosnak, s IC azon szólítod meg.
DM - DeathMatch, egy játékos indokolatlan megölése. Nem ölhetsz meg egy játékost csak úgy, semmiféle IC előzmény nélkül, hisz a valóságban sem öldökölsz csak úgy kedved szerint.
PG - PowerGaming, hősködés. Minden olyan tevékenység ide sorolható, amit a valóságban senki sem merne megtenni, hisz halállal vagy bármi mással járna. Pl; 4 maffiatag fegyvert fog rád, s te hírtelen futásnak eredsz.
Force RP, ergó a saját RP-d egy másik játékosra erőlteted, netalán helyette RPzel. Pl; /me megüti úgy Jeremy-t, hogy meghal.
Ez csak a szabályzat töredéke, mindenképp olvasd át figyelmesen az alábbi topicot: https://forum.see-game.com/pages/v3szabalyzat/
Néhány helyszínt még megemlítenék neked, hisz ezek a legfontosabb létesítmények a városban;

Városháza - Ez mindennek a kezdete, mivel itt tudsz iratokat kiváltani, munkát felvenni és egyéb ügyeket elintézni.

Autókereskedés - Amennyiben nem szeretnél folyton pénzt kidobálni a taxira, illetve nem szeretnél hosszú perceken keresztül futni, akkor itt megtalálod a számodra megfelelő autót.
Északi/Déli benzinkút - A szerver egyik legforgalmasabb helyei, az Autókereskedésben vásárolt gépjárművedbe itt tudsz tankolni, hisz az autó nem jogsival hanem üzemanyaggal megy! ;)
Autósiskola - Itt tudod megszerezni a vezetőengedélyed, hisz igaz, hogy nem ezzel megy az autó, de ha egy rendőr megállít jobb ha nálad van.
Kórház - Itt tudsz profi ellátást igényelni a városban tevékenykedő orvosoktól.

Pláza - Ez az a hely ahol bármit megtalálsz, ruhabolttól kezdve a kajáldákig. Itt tudsz fontos tárgyakat illetve kedved szerint kiegészítőket venni a karakteredre. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?

<< Elsősorban megkérdezném tőle, hogy mi történt pontosan, s van-e bizonyítéka az esetről, hisz csak azért, mert messze jár a városházától nem kaphat vhspawnt. Amennyiben van megfelelő indoka, s bizonyítéka AS chaten szólnék egy illetékesnek, mivel nekem nincs jogom a vhspawnhoz, vagy utasítanám, hogy keressen fel egy adminisztrátort. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:

[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?
<< [Küldött PM] Proba Istvan (93): Szia! Amennyiben nem skines fegyverről van szó, az esetben nem történt szabályszegés, viszont ha PPből vásárolt a fegyver, akkor megfelelő bizonyítékkal (kép/log/videó) fordulj egy adminisztrátorhoz, hisz ez nem az én hatásköröm sajna. >>

• Imádom
Reactions: Benedek2005

Benedek2005

Barangoló
2020. 12. 29.
102
178
19
Dunaújváros
V4 karakter
Lysandra Giannakopoulos
LV karakter
Sophia Murray
Szia-szia. Igazaból hasonlókat tudok írni, amit te írtál a lapom alá. Szerintem jó ember lehetsz a pozicio betoltésere, eleg szorgos embernek ismertelek meg. Sok sikert neked is! (Telefon)

• Imádom
Reactions: Darki

Justin

toolame
Very Important Person
2019. 01. 10.
16 312
17 381
25
Blackburn / Pécs
V4 karakter
Justin_Kearney
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.

• Tetszik
Reactions: kyle.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.