Itemek visszaszolgáltatása.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

daveecske

Újonc
2023. 01. 22.
71
4
V4 karakter
Ray Calvix
LV karakter
Miguel Groothof
Untitled-4.png

In-Game neved:
«
Harry Harper »
Miben van szükséged segítségre:
«
Itemek visszaszolgátatása. »
Bizonyíték:
«
https://armin.kim/seepaste/4s7d »
Megjegyzés:
«
Írtam már reportot, és azt mondták forduljak hozzátok ebben az esetben. A problámám az lenne, hogy eltűnt elég nagy értéknyi antik a csomagtartomból, és az inventorymból vissza lépés után. A továbbiakat privátban leírom nagyon szívesen. Köszönöm előre a választ. »

dxminik

js: 1+”1” = 11 | 1-“1” = 0
FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Szervusz. Az inventory-dból lehetetlen, hogy eltűnjenek itemek, nem létezik ilyen bug, de még mi sem tudunk kivenni onnan semmit.
A csomagtartódra kitérve, nem lehet elképzelhető hogy nyitva hagytad és ki lett csomagtartózva? Mi a kocsid ID-je amiben benne voltak a tárgyak?

daveecske

Újonc
2023. 01. 22.
71
4
V4 karakter
Ray Calvix
LV karakter
Miguel Groothof
315580 az id-je, és az inventorymból is tűntek el amit én sem értek de a logokból látni. A játékosoktól is meglehet kérdezni, hogy mennyit vettem tőlük, és ahogy látszik el sem adtam őket.

dxminik

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Értem, a csomagtartónak utánajárok. A logban mit kell nézni? Feltöltöttél 11 órától 22 óráig mindent, de nem tudom sajnos átolvasni soronként.

daveecske

Újonc
2023. 01. 22.
71
4
V4 karakter
Ray Calvix
LV karakter
Miguel Groothof
Fent van miket adtak át a srácok nekem (antikok), és miket teszek be csomiba. este 10 óra körül vannak ezek a cselekvések.

Mikor tudok meg fejleményt? :D

Utoljára szerkesztve:

dxminik

FőAdmin
v4
2019. 01. 10.
2 643
9 851
20
V4 karakter
Killian Burns
Köszi a türelmed, sikerült utánajárni.
2024. 09. 08. 22:19:24 és 2024. 09. 08. 22:19:41 között egy játékos kivette a csomagtartódból ezeket a tárgyakat:

Kód:
Aranyrúd
Antik szobor
Antik étkészlet
Aranylánc
Aranyrúd
Arany óra
Antik törzsi maszk
Antik törzsi maszk
Aranymedål
Igazgyöngy
Antik étkészlet
Antik étkészlet
Antik étkészlet
Kereszt
Aranymedál
Kereszt
Aranymedál

Ez szerintem megmagyarázza a csomagtartót, valószínűleg nyitvahagytad amikor mást csináltál, az inventory-dból azonban nem tűnnek el tárgyak. Hogyha mégis eltűnnek, akkor azok egy relog után mindig visszatérnek az inventorydba, és még egy üzenetet is kapsz róla.
Az utóbbi viszont egyedül szerverlaggokkor történik, amikor egybehúzol nagyon sok itemet és ezáltal eltűnnek.
Csak úgy viszont nem fog eltűnni semmi. Sajnálom, de el kell utasítsam a feltételezésed, nem tudunk visszaadni semmit.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.