Jelentkezési lap
OOC rész
Hogy hívnak?
- Dávid -
Hány éves vagy?
- 14 -
Mellékeld a jelenlegi játszott percedet szinttel együtt!
- 9 524 perc LVL 14 -
Milyen frakciókban voltál eddig, miért távoztál?
- Az OKF-ben voltam, azért jutottam arra a döntésre hogy távizak mert nem érdekelt annyira a frakció. Kicsit meguntam, nem nekem való volt. -
Voltál-e már adminjailben?
- Sajnálatos modon igen, amiből tanultam is! -
Voltál-e már bannolva?
- Még szerencsére nem. -
Mellékelj képet az UCP-d büntetés rovatáról!
- -
Miért szeretnél ide csatlakozni? (Min. 5 teljes összefüggő mondat!)
- Ki akarom magam próbálni ebben is, érdekel ez a frakció. Új játék élményeket akarok szerezni, meg új baráti társaságot. Nagyon szeretek az embereken segíteni, valójában is ez lesz a célom, bármilyen munkát elválalok hogy az embereken tudjak segíteni ezt akarom meg valósitani itt is. Tapasztalatott akarok nyerni ebbe frakcióba is. Itt szeretnék dolgozni, mert mikor kezdő voltam mindig is felnéztem a mentősőkért.-
Mutatkozz be pár mondatban! (Min. 10 teljes összefüggő mondat!
- Sziasztok! Dávidnak hívnak jelenleg 14 éves vagyok. Erdélyben lakom, Hargita megyében. Németországban születem de a szüleim úgy döntöttek hogy vissza költözünk. Kitartó és szorgalmas egy személyiség vagyok, de viszont kicsit makacs. Próbálok mindenbe tapasztalatott szerezni, fejleszteni magam. Sokat szoktam gépezni, főleg SeeMta-zni, néha napján játszok mást is. Nagyon szeretek a szerveren játszani, már a kedvenc játékom/szerverem lett. Mikor a barátaim meg mutatták az Mta-t akkor nagyon nehéz, furcsának tekintettem. Évek múlva elég jól bele jöttem, már értek is hozzá. Mikor nem szoktam gépezni akkor a szüleimnek segítek a házimunkába, mert szeretem ezt csinálni. Imádon ha egy emberen tudok segíteni, egyszerűen szuper érzés. Nem szoktam bulikba járni vagy alkoholt fogyasztani, pénz pazarlásnak tekintem. Szeretek új barátokat szerezni, vagy jó társaságban lenni. Megszoktam adni a tiszteletett az idősebbeknek mert ugyan úgy nekem is jól esik ha valaki megadja. Mikor kezdtem a játékot sokszor eltört a lábam vagy a kezem, mindig mentőt hívtam. Azóta nagyon érdekel a munka. Jelenleg még nem tudom hova tanuljak tovább. -
Mennyi időt tudnál a frakcióra fordítani?
- Sokat tudnék, sokat gépezek így a minimális idő simán meglesz! -
Rendelkezel TS3-al és mikrofonnal?
- Igen rendelkezem TS3-al gyakran használom, meg persze mikrofonnal is! -
IC rész
Jelentkező neve:
- Issac Clyde -
Születési helye, ideje:
- 1999.7.12. Los Santos hospital. -
Állandó bejelentett lakcíme:
- Los Santos -
Legmagasabb iskolai végzettsége, szakképesítése:
- Érettségi -
Önéletrajz: (Min. 10 teljes összefüggő mondat!)
- Issac Clyde-nak hívnak, 25 éves vagyok nőtlen. 1999-ben születtem, egyke voltam ezért sokszor csúfolkodtak velem. Mikor kicsi voltam édesapám elhagyott minket. Édesanyám nagyon maga alatt volt, nehezen tudtunk talpra álni. De sikerült, iskolákban elég jól teljesítettem. Mindig is lenyügöztek az egészségügyi dolgok. Mindig is mentős akartam lenni, végül mikor felnőttem tűzoltónak jelentkeztem. Túl veszélyesnek tünt nekem így kiléptem. Mindig is szorgalmas egy személyiség voltam, meg kitartó is. Jelenleg munka nélküli vagyok, szabadidőmben horgászni szoktam. Nagyon szeretek az embereken segíteni, egyszerűen szuper érzés. Elhatároztam hogy valami munkát keresek, így jelentkeztem az OMSZ-hez. -
Egészségügyi teszt
Írja le az ABCDE vizsgálat lépéseit:
- A - Légút, B légzés, C - Keringés, D - Idegrendszer, E - Test
-
Sorolja fel milyen mentőegység típusokat ismer:
- mentőautó, sürgősségi orvosi helikopter, vízi mentő. -
Nevezzen meg 10 eszközt ami a mentőgépkocsi alapfelszerelésének része:
- Defibrillátor, Légútbiztosító eszközök, Oxigénpalack, Vérnyomásmérő, Elsősegélynyújtó csomag, Nyakrögzítő gallér, Pulzuximéter, Infúziós készlet, EKG készülék, gyógyszerek. -
Szomszédja a kertben kaszával füvet vág. Hatalmas ordításra figyel fel, a szomszédba átnézve látja hogy a kasza a földön van, a szomszéd pedig a nyakát két kézzel fogja, a szomszéd nyakából dől a vér, mit tesz?
- Azonnal értesíteném a mentőket. Majd azonnal oda rohannék, majd megpróbálom a vérzést csillapítani. Tiszta ronggyal vagy kötőanyaggal nyomást gyakorolnék a sérülésre. Ha lehetséges akkor a sérült nyakát stabilizálnám és a fejét nyugalmi helyzetben tartanám a vérzés minimalizására. Majd a sérült mellett maradnék amíg ki érnének a mentők -
Utcán közlekedve hajléktalan kinézetű hölgyet vesz észre a földön arccal a föld felé feküdve, mit tesz?
- Óvatosan megközelíteném, majd ellenőrzőm hogy reagál-e a hangomra. Ha nem reagál akkor hívom a mentőket. Ha viszont reagál, akkor megkérdezném hogy jól van-e szükséges-e segítségre. Ha nincs életjele mutató reakció, akkor megkezdem az újraélesztést. -
Munkahelyén a főnöke arcán eltérést vél felfedezni, főnöke szédülésre panaszkodik, mosolyogni nem tud. Jobb oldalát zsibbadtnak panaszolja, jobb karját megemelni nem tudja, beszéde érthetetlenné kezd vállni, mit tesz?
- Azonnal értesíteném a mentőket megint. Nem hagynám a beteget magára. Próbálnám megnyugtatni és biztosítani hogy ülő vagy fekvő helyzetben legyen. Hogy elkerüljem az esetleges esést vagy további sérüléseket. -
Karácsonyi ebédnél a szomszéd gyereke rohán át önhöz mert az édesanyja félrenyelt és fulldoklik. A szomszédba érve az édesanyát már a földön fekve találja, látszólag nincsen légzése, mit tesz?
- Először is ellenőrizném a légzést és a tudatállapotot. Ha valóban nincs légzés és eszméletlen azonna el kell kezdeném az újraélesztést. Közbe szolnék hogy hívják a mentőket. Majd folytatnám az újraélesztést amíg a mentők megérkeznének, vagy a beteg magához nem tér. -