Ismételten megrendezésre került a Fix&Drive Grand Pix
By Alex S Floyd | Május 24, 2020
Idén is megrendezésre került a Fix&Drive Grand Pix San Fierro területén.
A versenyt egy hosszú előkészület előzte meg, a NAV-os kolegák és az egyéb társ szervek segítségével a rendezők lezárták a város nagy részét, elkerítették a versenyre kijelölt szakaszt. Nemsokkal fél 2 után megjelentek az első nézők, versenyzők. körülbelül 2 óra magasságában már rengetek néző, és segítő társszerv volt a helyszínen.
Had emeljem ki, hogy egy igen kedves úriember, nevén szólítva James önszántából vitt körbe a pálya fölött a saját helikopterével, és segítségemre volt mindenben. Innen is köszönjük a segítséget James!
Nemsokkal 2 után meg is indult az első csapat a próbakörön, a SafetyCar vezetésével.
Amint lement a 2 próbakör, meg is indulhattak a versenyzők az első futamon.
Szoros mérkőzések szemtanúi lehettek azok, akik a kordonok és kerítések mögül nézhették a futamokat.
Véget ért jópár kör, eljött a döntő ideje.
Szerény véleményem szerint, a legszorosabb mérkőzés volt az utolsó, a döntő kör.
Az előző futamok győztesei felálttak a rajthoz, majd a Vezető asszony karjelzése után meg is kezdődhetett a verseny a 3 dobogóért.
Végül a mérkőzést egy Úriember nyerte, Név szerint William Franklin. (A képeken az első autó sofőrje)
Egy rövidke Riportot is sikerült készítenem az Úrral. Íme:
[riporter] - Jónapot uram, Alex S Floyd vagyok az S FLOYD NEWS-tól, és feltennék pár kérdést önnek.
[versenyző] - Jónapot, rendben van, csak nyugodtan.
[riporter] - Milyennek érezte a versenyt? Nagyon nehéz volt?
[versenyző] - Hát mivel sokan voltunk ezért az volt, igen.
[riporter] - Igen-igen, értem. Ha nem nagy titok, megkérdzehetem, hogy mire fogja költeni a nyereményét? Van valamilyen nagy cél?
[versenyző] - Háát,még nem tudom.
[riporter] - Jó helyre került, abban biztos vagyok.
[versenyző] - Megajándékoznám a haverjaim, a többit meg elraknám.
[riporter] - Óhh, ez igazán kedves uram. No de köszönöm a rövidke riportot uram, nem is zavarnám.
[versenyző] - Én köszönöm, viszlát.
HADD GRATULÁLJAK JÓMAGAM NEVÉBEN IS MINDEN KEDVES RÉSZTVEVŐNEK, AKIK RÉSZT VETTEK A VERSENYEN. ÜGYESEK VOLTAK.
Utoljára szerkesztve: