Isaiah Corbyn, Debbie Valdez ---> Jaya Tiniesha [Korpy]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

xqnight

Barangoló
2019. 02. 10.
85
383
19
V4 karakter
bellashannon
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Isaiah Corbyn, Debbie Valdez

Panaszra tett személy InGame neve:
Jaya Tiniesha

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP - szándékosan leugrik tetőről

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Nyitottunk reportot IG, SGH javasolta a panaszkönyv megoldását, mivel nem volt elérhető admin.

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Ateszko

Újonc
2023. 07. 08.
17
49
V4 karakter
Jaya Tiniesha
LV karakter
John Fisher
Sziasztok. Igazából egy tetőn ragadtam, ahol folyamatosan élet-halál helyzetben voltam. Folyamatosan lőttek rám sniperrel, felőlem smoke volt dobva. Az már csak hab a tortán, hogy ti a CSAPATSZÁLLÍTÓRA kért GLUE parancsot kihasználva lövöldöztök az emberre, amivel még ha akar, sem tud mit kezdeni, mivel lehetetlen addig felnézni. Na meg persze, nem mellesleg bugolja a gluező ember hitboxát, mivel máshol regisztrálja. A leugráshoz visszatérve inkább választok egy törött lábat és úgy megprobálni menekülni minthogy fejbe lőjenek rampage ide vagy oda, de mit sem bizonyít jobban hogy nem a lövöldözés volt a cél hogy bemenekültem egy interiorba és elbújtam, nem leálltam lövöldözni veletek.. rám pedig nem hatoltatok be, tehát az elmenekülésem is sikeres volt.

Korpy

Barangoló
2020. 07. 12.
109
262
19
Szeged
V4 karakter
Vleror Agani
LV karakter
Blagomir Kostev
V2 karakter
-
Sziasztok. Igazából egy tetőn ragadtam, ahol folyamatosan élet-halál helyzetben voltam. Folyamatosan lőttek rám sniperrel, felőlem smoke volt dobva. Az már csak hab a tortán, hogy ti a CSAPATSZÁLLÍTÓRA kért GLUE parancsot kihasználva lövöldöztök az emberre, amivel még ha akar, sem tud mit kezdeni, mivel lehetetlen addig felnézni. Na meg persze, nem mellesleg bugolja a gluező ember hitboxát, mivel máshol regisztrálja. A leugráshoz visszatérve inkább választok egy törött lábat és úgy megprobálni menekülni minthogy fejbe lőjenek rampage ide vagy oda, de mit sem bizonyít jobban hogy nem a lövöldözés volt a cél hogy bemenekültem egy interiorba és elbújtam, nem leálltam lövöldözni veletek.. rám pedig nem hatoltatok be, tehát az elmenekülésem is sikeres volt.
Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy szerinted RP-s leugrani egy 5méternél fixen magasabb épület tetejéről?

Ateszko

Újonc
2023. 07. 08.
17
49
V4 karakter
Jaya Tiniesha
LV karakter
John Fisher
Ezzel azt szeretnéd mondani, hogy szerinted RP-s leugrani egy 5méternél fixen magasabb épület tetejéről?
Élet halál szituációban, ahol mérlegelnem kell hogy inkább fejbelövetem magam, vagy eltörik a lábam.. minden éppeszű ember a törött lábat választaná. Nem mellesleg ha volt már eltörve, repedve, zózódva valamid.. teljes mértékben tudhatod, hogy amint a szervezeted megpihen fogod megérezni a törést, repedést, zúzódást.. nem egyből abban a pillanatban ahol megtörténik.

A script miatt megkaptam a törött lábat mint hátráltatás, ami gátolt a szituciót tekintve, mégis sikerült elmenekülnöm, elbújnom előlük. Ezen felül lement a HP-m, de nem haltam meg, nem estem animba hogy olyan súlyos kihatása legyen a leugrásnak, leesésnek hogy az életemre legyen befolyással.

xqnight

Barangoló
2019. 02. 10.
85
383
19
V4 karakter
bellashannon
Csáó, szia! Átolvastam a hozzászólásod, melyre a következőt tudom mondani.
A mi problémánk az esettel kapcsolatban az, hogy mikor láttad le tudunk lőni helikopterből te inkább random leugrasz a tetőről lesz ami lesz alapon, mellyel előnyt szereztél " törött láb " ellenére.
Ránk is vonatkozik az, hogy nem ugorhatunk le minden tetőről, rengetegen kaptak emiatt ajailt az utóbbi időben. Annak ellenére is, ha nem is változtatott a végkimenetelen, te esetben be is mentél az interiorba..
Egy nagyobb adminisztrátor volt oly segítőkész, hogy megnézte videót és ő sem tartotta helyénvalónak a dolgot.
Amit csináltál valamilyen szinten elrontotta a játékunkat, miután ketten maradtunk veletek szemben egész SF - LS megfúrása után hajnali 4 órakor.

Mivel láttam, hogy kisebb szintű vagy a szerveren, személy szerint nem ragaszkodom a szankcióhoz. Esélyt adva neked a fejlődésben, UCP alapján történő megítélésed javítása érdekében, ha belátod nem volt teljesen korrekt mással szemben a tetted. Erről írtam külön Korpynak is. Szimplán egyszerűbb az a megoldás, hogy elfogadod most ez így alakult, ott helyben lelövünk és mindenki ment volna a dolgára.

Ateszko

Újonc
2023. 07. 08.
17
49
V4 karakter
Jaya Tiniesha
LV karakter
John Fisher
Semmilyen szinten nem rontottam el a játékotokat, ezt te magad is jól tudod. Csak valamilyen úton módon bele kell fogalmazni azt, ha valaki IRL példákalapján próbál érveni és ki kell játszani a ,,ez egy játék kártyát."

Leestem, eltört a lábam. Nem elkezdtem lövöldözni, hanem mentetetm az ÉLTEM amit te az írásod alapján elvársz,hogy inkább dobjam el és fogadjam el hogy meghalok (????).

A bugos hitboxal való lövöldözést meg ne keverjük már bele egy lövöldözésbe, mint reális és olyan hű de nagyon elfogadott cselekedet a részetekről. Minden illegális tevékenységet végző ember jól tudja, hogy csak az előnyt használjátok ki amit a hitbox elbugolása okoz a glue parancs miatt, semmilyen hű de nagy taktika nincs benne. Nem véletlen hogy a szinronossága miatt V4 előtt és egész V3 alatt amikor bekerült SEM volt erre a cselekedeter használható. Ahogy LVn a helikopterből kimászás is ki lett véve a szinronossága és a bugolása miatt.

Minek lett átdolgozva a sérülés rendszer, ha megint abba kötünk bele hogy ez és az nem reális leesés után? Miért töri a lábam és nem halok meg ekkora magasságból, ha akkora NonRP?
Adrenalinnal teli szervezet pedig köztudottan elnyomja a fájdalmat, nem egyből fogom megérezni azt, hogy mi történt a lábammal, kezemmel és társai. Hanem amikor lenyugodott a szervezetem. Ez pedig IRL által igazolt tény.

Az pedig hogynektek mi van tiltva, meg mi nem.. az nem tőlem függ. Engem speciel totálisan hidegen hagy ha leugrasz és eltörik a lábad mivel a hátráltatást, a sérülést MEGKAPTAD a script által, ami pont erre készült és fejlesztették x darab éven keresztül.

Ateszko

Újonc
2023. 07. 08.
17
49
V4 karakter
Jaya Tiniesha
LV karakter
John Fisher
Te komolyan el sem olvasod az érvelésem, hogy miket írok le? Másodszor, vagy harmadszor indoklom már meg neked, de még mindig ezen vagy fennakadva a kész tényeket ignorálva.

Az életem a cél, szépen szóval sem érdekel a lábam, akár törik, akár nem. MIVEL még ha el is TÖRIK, van esélyem, hogy túlélem.

A szerveren pedig ilyen magasság, csak eltöri a lábam. Nem értem minek kell külön script ellen bírálni, meg miért kell új szabályozást behoznotok, még másik panaszkönyvben meg azzal van érvelve, hogy ÍGY lett megírva a script, fogadjuk el hogyha ránkugranak a másodikról, harmadikról mert a script nem törte a lábát, tehát nem irreális.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.