Semmilyen szinten nem rontottam el a játékotokat, ezt te magad is jól tudod. Csak valamilyen úton módon bele kell fogalmazni azt, ha valaki IRL példákalapján próbál érveni és ki kell játszani a ,,ez egy játék kártyát."
Leestem, eltört a lábam. Nem elkezdtem lövöldözni, hanem mentetetm az ÉLTEM amit te az írásod alapján elvársz,hogy inkább dobjam el és fogadjam el hogy meghalok (????).
A bugos hitboxal való lövöldözést meg ne keverjük már bele egy lövöldözésbe, mint reális és olyan hű de nagyon elfogadott cselekedet a részetekről. Minden illegális tevékenységet végző ember jól tudja, hogy csak az előnyt használjátok ki amit a hitbox elbugolása okoz a glue parancs miatt, semmilyen hű de nagy taktika nincs benne. Nem véletlen hogy a szinronossága miatt V4 előtt és egész V3 alatt amikor bekerült SEM volt erre a cselekedeter használható. Ahogy LVn a helikopterből kimászás is ki lett véve a szinronossága és a bugolása miatt.
Minek lett átdolgozva a sérülés rendszer, ha megint abba kötünk bele hogy ez és az nem reális leesés után? Miért töri a lábam és nem halok meg ekkora magasságból, ha akkora NonRP?
Adrenalinnal teli szervezet pedig köztudottan elnyomja a fájdalmat, nem egyből fogom megérezni azt, hogy mi történt a lábammal, kezemmel és társai. Hanem amikor lenyugodott a szervezetem. Ez pedig IRL által igazolt tény.
Az pedig hogynektek mi van tiltva, meg mi nem.. az nem tőlem függ. Engem speciel totálisan hidegen hagy ha leugrasz és eltörik a lábad mivel a hátráltatást, a sérülést MEGKAPTAD a script által, ami pont erre készült és fejlesztették x darab éven keresztül.