Elutasítva Isabella Reyes (helyett)-ori felé

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Jakab

Újonc
2020. 12. 09.
64
47
V4 karakter
Jerome Tripplet
LV karakter
Maximilano Quinn
V2 karakter
Su Tai
zoldlogo.png

Neved:
< Isabella Reyes. >

A ban időpontja:
< 2021.08.16 >

A ban időtartama:
< Végleges. >

Neve, aki bannolt:
< Ori. >

A ban oka:
< OOC kereskedelem. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Minden ott kezdődött, hogy már volt kisebb vagyonom a szerveren, amivel már el tudtam úgymond "tartani" magamat, és RP-t kerestünk a barátommal a szerveren. Mivel én voltam a női karakter a szerveren, így nekem úgymond könnyebb volt az ismerkedés, és összeismerkedtem pár emberrel, köztük azzal a taggal is, aki adta az autókat. Nos, ezt nem nagyon mondanám vagyonátruházásnak, így fél év után, mert én dolgoztam neki, és úgy kaptam meg az autókat. Sok üzletet tudtam neki szerválni, amitől nagyon nagy profitra tett szert, és így nem fért el nála az E46 így azt nekem adta. Volt olyan is, hogy illegál üzletet kötöttünk, más dolgokat is árultunk, és a farmját is én gondoztam néha. Nem voltam tisztába azzal, hogyha én elfogadok autókat, akkor végleges kitiltást kapok a szerverről. Fél év után visszavágyok a szerverre, mert mindenki itt játszik a baráti köröm közül. Ha kapnék Unbant a szerverről, biztos nem fordulna elő mégegyszer ez a dolog. (Szia Ori, tudom hibáztam. Nagyon megbántam azóta mióta elfogadtam azt a vagyont! Tudom azt mondtad nem oldod fel a kitiltásom de úgy éreztem, írok egyet még. Igazából mint említettem megbántam összegyűltünk újra páran, és szívesen játszanék haverokkal. Köszönöm hogy elolvastad további szép napot, sziasztok!) >

chinese spy

top suicide
2019. 01. 12.
2 094
6 878
V4 karakter
Jack Stand
LV karakter
Martin Beaumont
Akkor leírom máshogy, ha már a unban információk, és az előző válaszaim nem segítettek előre. Erre a kitiltásra sosem fogsz kapni feloldást.
Egyébként meg két autót kaptál tőle.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.