Elutasítva Isaac Swaine --> Edward

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

r3ap

Újonc
Támogató
2019. 07. 20.
62
20
LV karakter
Caelan Moore
zoldlogo.png

Neved:
< Isaac Swaine >

A ban időpontja:
< 2020-07-20 00:35:13 >

A ban időtartama:
< 2020-08-03 00:35:13 >

Neve, aki bannolt:
< Edward >

A ban oka:
< Súlyos NonRp, gondolkodj el, ha itt akarsz játszani. >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nos, 2 hét bant kaptam a tegnapi nap súlyos nonrp miatt. Következő volt a történet:
Álltunk tuningolónál, gyerek oda jött, kérdezett, válaszoltunk neki, ő nem válaszolt vissza. Megütöttem egy párszor válaszoljon vagy adjon egy valami élet jelet, vissza ütött aztán megint kérdeztünk tőle, szintén nem válaszolt, ráütöttem megint kettőt hogy válaszoljon már, erre elkezdett ütni őis, elővettem a glockot aztán lőttem felé kettőt hogy na. Aztán elmentem a helyszínről. Ezt nem tartom annyira súlyos nonrpnek, aki négy sárkány előtt egy ak-val elkezd dmelni, stb.. az kevesebb szankciót kap, ráadásul jailt. Nem azért támogatom a szervert egy csomószor (akár 100.000+ forinttal) hogy én legyek a menő, és megváltsam a világot. Ezzel szeretném támogatni/megköszönni a tulajdonosok, fejlesztők, adminok munkáját amit megtesznek a szerverért hogy játszható legyen, jöjjenek a frissítések, normális légkörben és társaságban játsszunk. A ban okában azt hogy gondolkodjak el hogyha itt akarok játszani, főleg nem értem, mivel nem azért támogatom a szervert mert nem szeretnék itt játszani, hanem mert igenis szeretek itt játszani, és élvezem. (Ezért is írom meg már most ezt a kérelmet.) Mindenki hoz elhamarkodott döntéseket, sajnos az emberi természettel nem lehet mit kezdeni. Főleg hogy ezzel a hibával nem rontottam a srác játékán, nem dühítettem fel, szimplán válaszra szerettem volna bírni. Szeretnék elnézést kérni innen tőletek is és a sráctól is ha ez még is így van. Szeretnék vissza térni rpzni, játszani és újra részese lenni ennek a jó közösségnek. Köszönöm szépen hogyha elolvastad! >

• Vicces
Reactions: JC. és damian

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
Heló.
Nem azért támogatom a szervert egy csomószor (akár 100.000+ forinttal) Erre hivatkoztál, akkor is amikor számonkértelek. Kérdezem én, kötelező PPzni? Nem. Határozottan akkor nem, ha ezzel akarod kimenteni magad NonRp-s helyzetekből. Ugyanolyan player vagy, mint az aki semmit nem PP-zett a szerverre. (Valamivel talán gazdagabb).
Illetve leviszed a srác kocsiját, majd leviszed az álllapotát? Elég gyanús nekem, hogy direkt tetted, pláne ez az incidens után.
A végszó továbra is ez: Gondolkodj el, ha itt szeretnél játszani.
A ban természetesen marad.
Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.