- 2019. 09. 04.
- 10
- 3
- V4 karakter
- Isaac O Springwood
- LV karakter
- Antony Coleone
- V2 karakter
- Isaac O Sprigwood

A jelentkezési lapot a legjobb tudásod szerint írd meg. Minden mezőt tölts ki! Ügyelj a helyesírásra, hiszen ez az egyik legfontosabb szempont a bírálásnál. A kérdésekre adj minél kreatívabb, de reális válaszokat. Fejtsd ki a válaszaid, írj minél több mondatot. Beküldés előtt olvasd át legalább egyszer a válaszokat, és bizonyosodj meg a lap helyes kitöltéséről. A válaszokat a "válasz" szöveg helyére írd. Hibás kitöltés automatikus elhelyezést/elutasítást jelent.
In Character rész
1. Teljes neve
↣ Isaac O Springwood
2. Születés helye, dátuma
↣ Los Santos, 1999.04.13
3. Bejelentett lakcíme
↣ Blue Barry
4. Telefonszáma
↣ 36225200048
5. Legmagasabb elvégzett tanulmánya
↣ Diploma
6. Korábbi munkahelyei, onnan való távozásának indoklása
↣ Nemzeti Adó és Vámhivatal kötelékébe tartoztam, de úgy éreztem, hogy nem tudom kiaknázni maximálisan a bennem rejlő lehetőségeket. Szerettem volna nagyobb és nehezebb feladatokat kapni, és éppen ezért jelentkezem a Nemzeti Nyomozó Irodához.
7. Szolgált már korábban egyéb rendvédelmi szerveknél?
Ha igen hol, mennyi ideig és mi volt távozásának indoka?
↣ Igen, a NAV kötelékében Törzsőrmesterként.
8. Miért szeretne nyomozó lenni?
↣ Szeretnék sokkal koncentráltabban dolgozni. Amikor minden egyes apró részletre oda kell figyelni, hiszen minden számít. Ez egy nagy feladat és felesősség egyben, és pont erre van szükségem.
9. Miben különbözik a többi jelentkezőtől, miért válasszuk magát?
↣ Az akarat, az elhivatottság, a koncentrált munkavégzés ezek a szavak nem idegenek nekem, tartoztam már rendvédelmi szervhez ismerem a fegyelmet. Emellett tovább szeretném képezni magam egy színvonalasabb szervezetben és úgy érzem ehez megvan mindenem.
Out of Character rész
1. Hogy hívnak, hány éves vagy?
↣ Szilárd, 23 éves vagyok
2. Mióta játszol SeeGameSystem szervereken?
↣ 2016, az első v2-őt is toltam már. Aztán v3 de mikor nyílt a szerver jöttem ide vissza.
3. Mennyi játszott perced van a szerveren?
↣ 46801
4. Milyen frakciókban voltál korábban?
Mennyi ideig voltál ott, mit értél el és mi volt a távozásod oka?
↣ NAV-nál voltam, de kevésnek érzetem az rpt illetve akkoriba lett meg az autóker így sok volt mire elindult. Lcn , a See City News létrejött így más irányba kellet a karakter történetét terelni.
5. Miért szeretnél hozzánk csatlakozni, mik a terveid a frakción belül?
↣ A See City News mint új frakció nem sokára elindul. Emiatt a karakterem történetét szeretném elterelni egy olyan irányba ahol NNI-s ként publikus információkat tudok megírni és megosztani a civilekkel hír formájában. Természetesen ez így plusz rp lehetőséget ad amit kár lenne nem kihasználni. Illetve szeretnék egy említésre méltó rangot a szervezeten belül elérni.
6. Rendelkezel mikrofonnal, illetve ezek mellett TeamSpeak3 és Discord klienssel?
↣ Igen
7. Mutasd be magad, foglalkozásod és kedvenc időtöltéseid pár mondatban.
↣ 23 éves vagyok, szabad időmben gamelni szoktam vagy zenét hallgatni. Szeretek motorozni, és bulizni is amikor időm van. Vodafone szolgáltatónak dolgoztam.
8. Tudod teljesíteni a heti 500 kötelező percet?
↣ Igen, többet is.
9. Csatolj egy képet a névváltásaidról.
↣
10. Csatolj egy képet a kitiltásaidról, adminjaileidről.
↣