Jelentkezési lap
Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Kristófnak hívnak, (Krisi) 16 éves vagyok. Az IC nevem Isaac Da Van Claymore >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 41860 percel rendelkezem jelenleg. >>
Mi az SGH feladata?
<< Az SGH feladata szerverrel kapcsolatos kérdések megválaszolása, játékosok beleadott erővel való segítése, üzenetek továbbítása nagyobb adminisztrátornak (Pl: Széfgetelés) >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék SGH lenni, hogy segítsek a játékosoknak, majd később adminisztrátori pozíciót szeretnék betölteni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Szerintem nagyon sok tapasztalatom van a szerverrel kapcsolatosan, aktív vagyok. Nagyon sokat voltam ideiglenes adminsegéd szeretem csinálni. Megfontolom a válaszaim, ha valamit nem tudok feltalálom magam, gyorsan utána járok az adott dolognak. A szerveren aktív vagyok, általában mindig csinálok valamit. A legjobbra próbálok törekedni mindig. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< napi 3-4 órát biztosan, de ez növekedhet mindentől függetlenül. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Voltam már elég régen, de azóta semmilyen szankcióban nem részesültem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< nem voltam AJ-ben. >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< A 3 darab pozitívval kezdeném: Határozott vagyok a döntések szempontjából, megfontoltan hozok döntést. Könnyen illeszkedek be társaságokba, idegenek közé, hamar szerzek barátokat, kapcsolatokat. Szeretek csapatban dolgozni, könnyen dolgozok össze másokkal. Akkor a negatívakkal folytatom: Nem szeretek túl sokat várakozni. Nem olyan sokszor, de van mikor türelmetlen vagyok. Nehezen viselem ha valami nem sikrül. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Szeretnék adminisztrátor lenni. A szerveren régóta érdekelt az adminisztrációs pozíció. Régebben is szerettem volna admin/sgh lenni, de nem éreztem magam késznek, elég tapasztaltnak. Admin azért szeretnék lenni, hogy a játékélményhez hozzájárulva tudjak a játékosoknak segíteni. Mindenkinek a játékélmény megőrzése érdekében a szabályt szegő játékosok elkerülése, megelőzése. A szabályt szegő játékosokkal való tisztázás miben hibáztak, mire figyeljenek oda legközelebb. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először elmagyaráznám neki, hogy ez egy Rp szerver ahol a játékbeli karaktered életét kell irányítani. Fontos, hogy vannak szabályok amik betartásával kell játszani. Elmagyaráznám neki a szabályzatot, mit hogy, vagy mit ne csináljon. Felvezetném fórumra, ahol megmutatnám neki a hasznos topicokat, amiben le vannak írva a parancsok, és a helyes használatuk. Majd az F1 megnyomásával a többi az elmaradhatatlan információkat tudja megnézni. Pl Munkák, tankolás, telefonhasználat, fegyverhasználat. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Szia, ha van bármilyen indokod a vhspawn kéréshez akkor írj kérlek egy adminisztrátornak, én adminsegéd vagyok ebben sajnos nem tudok segíteni. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.
<< A válaszom ez lenne a playernek: Szia, 2-es szintű játékos rabolhat téged,csak őt nem lehet rabolni ugyanis 2-es szintű. Téged kirabolhat ha 4-es vagy nagyobb szintel rendelkezel. IC szidhat téged, ez a játékbeli karakteredhez szól, nem hozzád így IC ügynek minősül. >>
Utoljára szerkesztve: