- 2019. 01. 10.
- 101
- 70
- V4 karakter
- Jason D Weiser
- LV karakter
- Isaac D Dorsh
- V2 karakter
- Daniel C Dante
Teljes neve:
< Isaac D Dorsh >
Születési helye, ideje:
< Fort Carson Medical Service 1990.01.16>
Édesanyja lánykori neve:
< Sophie Dorsh >
Jelenlegi lakcíme:
< Las Venturas Georgen Wood St. 26>
Hány éve él a városban?:
< Nagyjából 5 éve élek Las Venturas városában.>
Miért szeretne nálunk dolgozni?:
< Gyermekkorom óta nagyon szeretem az autókat, illetve nagyra becsülöm az autószerelők munkáját. Ezek mellett nagyon szeretek csapatban dolgozni, illetve még amikor Los Santos-ban laktam akkor is a See City Car Service-nél dolgoztam és ha már egyszer kitanultam ezt a szakmát akkor szeretném is a karrieremet folytatni egy kicsit más helyen. >
Miért érzi magát alkalmasnak erre az állásra?:
< Elég sok tapasztalatom van a szakma iránt, ezek mellett szeretnék új embereket megismerni és velük együtt dolgozni. >
Dolgozott-e már valaha szerelőként?:
< Természetesen dolgoztam, még amikor Los Santosban éltem akkor dolgoztam a See City Car Service-nél, Próbaidős Vontatós rangon, nagyjából 2 évig ott dolgoztam. >
Előző munkahelye(i):
< Nagyker. futár munka, termékeket szállítottam címekre. >
Rendelkezik-e érvényes vezetői engedéllyel?:
< Igen, rendelkezem érvényes vezetői engedéllyel.>
A jelentkező nyilatkozata:
Kijelentem, hogy a jelentkezési lapon szereplő adataim hitelesek, továbbá elfogadom a
szervezet szerződési feltételének minden pontját.
Jelentkező Aláírása:
< Isaac D Dorsh>
Játszott perceid:
< Jelenleg 41.734 játszott perccel rendelkezem. >
Eddigi frakcióid:
< Las Venturas Medical Service, még régebben amikor elkezdtem játszani a szerveren akkor voltam ott, azóta nem voltam frakcióba.>
Jelenlegi frakciód:
< Nem vagyok jelenleg semmilyen frakcióba sem. >
Mióta RP-zel?:
< Nagyjából 6 éve játszok MTA RolePlay szervereken.>
Miért szeretnél szerelő lenni nálunk?:
< Megtetszett a szerveren nekem ez a frakció, nagyon tetszik a rendszer, a telep, illetve a csapat. Ezek mellett én voltam már más szerveren is szerelő frakcióba. Szerintem meg tudnám állni a helyemet ebben a frakcióban. >
Miért pont téged válasszunk?:
< Szeretem ezt a frakciót, illetve szeretek csapatban dolgozni ezek mellett szeretnék megismerni másokat a csapatból. Voltam már más szerveren is ilyen frakcióba ott nekem nagyon jól ment, ezért gondolom, hogy itt ezen a szerveren is nagyon jól menne ez nekem! >
Hányszor voltál jailben? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Volt nemrégen egy jailom, egy üldözés volt az előzménye, ami egy indoktalan menekülésnek minősült azt mondta admin, ami itt NonRP-nek minősült, elsőnek nem értettük a helyzetet, mivel barátom is csomószor menekült úgy hogy nem volt nála irat és azért menekült, nálam nem volt irat illetve balesetet okoztam egy rendőrnek ezért IC megijedtem és elmentem és erre mondta az admin hogy ez NonRP, tanultam a hibámból. Kép >
Voltál már banolva a szerverről? (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< Még nem voltam kitíltva a szerverről Kép>
Eddig történt névváltásaidról csatolj képet: (UCP-ről képet mellékelj, kephost.com VAGY imgur.com!)
< 1 névváltásom volt eddig. Kép>
Voltál-e már szerelő?:
< Ezen a szerveren sajnos még nem volt rá lehetőségem, de más nagyobb szerveren voltam már. >
Mennyi idős vagy?:
< Jelenleg 17 éves vagyok.>
Mióta játszol a Las Venturas szerverén?:
< 2017-01-17 óta.>
Használsz-e TS3-at?:
< Igen használok TeamSpeak 3-mat.>
Használsz Facebook fiókot?:
< Igen használok Facebook-ot.>
Naponta mennyi időt tudsz a frakcióval foglalkozni?:
< Napi 4-5 óra aktivitás nekem teljesíthető lenne a frakcióba. Hétvégente még akár több is.>
Délelőtt vagy délután lennél inkább aktív?:
< Inkább délután tudnék aktívabb lenni. >
Tagfelvételi tájékoztatóban szereplő lehetőségek közül, melyiket tudod teljesíteni?:
< Az 1. lehetőség nekem megfelelő lenne>
Pár mondat magadról ( 5-6 mondat ):
< Engem Daninak hívnak 17 éves vagyok és Budapesten élek a családommal. Hobbim a számítógépezés és a teniszezés, most emiatt a vírus miatt igaz nem járok tenisz edzésre, de előtte elég sokat jártam 2-3 éven keresztül folyamatosan jártam edzésre. Ezek mellett nagyon szeretek ugye gépezni, SeeMTA szerverén játszok a legtöbbet. Kicsit áttérnék a tanulmányaimra, jelenleg középiskolába járok, Budapestre szeretem az az iskolát, szoftverfejlesztő és tesztelőnek tanulok. Jelenleg most 9-es vagyok már a második évemet töltöm az iskolába. Amikor jelentkeztem az iskolába akkor nyelvi előkészítőre jelentkeztem ami ugye annyit tesz hogy van egy 0. évem és ha nem bukok meg év végén akkor mehetek tovább 9.-be.>