Elutasítva Isaac Crusader - Joe

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Baggio

Újonc
2019. 04. 14.
62
58
LV karakter
Isaac Crusader
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

InGame neved:
Isaac Crusader

A ban időpontja:
2023.03.05

A ban időtartama:
Örök

Admin neve, aki bannolt:
Joe

A ban oka:
Loghamisítás

Amiért szeretnéd az unbant:

-Korrekten, őszintén belátom, hogy buta dolog volt, nem gondoltam át az adott helyzetet. Akkoriban 15éves voltam nem láttam át a dolgokat, szeretném megbeszélni tisztes körülmények között az ügyet. Több, mint 2 éve történt az eset, azóta benőtt a fejem lágya és teljes mértékben megbántam a tettemet. Röviden az eset, hogy éjszaka szóltam a társamnak, hogy leszeretném adni és vigyen el Kapitányságra. Így is tett, elvitt majd elköszöntünk egymástól. Én még egy órát szolgálatban voltam majd leléptem. Reggel írt a leader, hogy letisztázza azt az egy órát, csak bepánikoltam. Elküldtem neki az aznapi logomat viszont ahol el köszöntem a társamtól azt nem tettem bele. Belátom, hogy hibát követtem el, és nem éltem megfelelően a lehetőségeimmel. Azóta rengeteg időm volt átgondolni a történteket, és sokat tanultam belőle. Elnézést szeretnék kérni mind azoktól akik részese voltak az ügynek. 2év óta megkomolyodtam és szeretnék kérni egy új esélyt. Nagyon hálás lennék, ha újra részese lehetnék ennek a közösségnek.

Megjegyzés:
Előre is Köszönöm Szépen, hogy elolvastad a lapom.

Utoljára szerkesztve:
  • Imádom
Reactions: KristófLV
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.