InGame neved:
► Isaac Crusader ◄
A ban időpontja:
► 2023.03.05 ◄
A ban időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Joe ◄
A ban oka:
► Loghamisítás ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
►
-Korrekten, őszintén belátom, hogy buta dolog volt, nem gondoltam át az adott helyzetet. Akkoriban 15éves voltam nem láttam át a dolgokat, szeretném megbeszélni tisztes körülmények között az ügyet. Több, mint 2 éve történt az eset, azóta benőtt a fejem lágya és teljes mértékben megbántam a tettemet. Röviden az eset, hogy éjszaka szóltam a társamnak, hogy leszeretném adni és vigyen el Kapitányságra. Így is tett, elvitt majd elköszöntünk egymástól. Én még egy órát szolgálatban voltam majd leléptem. Reggel írt a leader, hogy letisztázza azt az egy órát, csak bepánikoltam. Elküldtem neki az aznapi logomat viszont ahol el köszöntem a társamtól azt nem tettem bele. Belátom, hogy hibát követtem el, és nem éltem megfelelően a lehetőségeimmel. Azóta rengeteg időm volt átgondolni a történteket, és sokat tanultam belőle. Elnézést szeretnék kérni mind azoktól akik részese voltak az ügynek. 2év óta megkomolyodtam és szeretnék kérni egy új esélyt. Nagyon hálás lennék, ha újra részese lehetnék ennek a közösségnek.
◄
Megjegyzés:
► Előre is Köszönöm Szépen, hogy elolvastad a lapom. ◄
Utoljára szerkesztve: