Isaac Crusader jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Baggio

Újonc
2019. 04. 14.
60
57
V4 karakter
Isaac Crusader
VoK0rJX.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak (becenév + ig név), hány éves vagy?
<< Józsi a becenevem, Isaac Crusader az IG nevem, 15éves vagyok. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 34.235 >>
Mi az SGH feladata?
<< Segítsenek a kezdő/haladó színtű játékosokon, illetve az adminisztrátorok munkáját megkönnyebbítse. Elsődleges feladatuk a játékosok által feltett kérdések korrekt és egyértelmű megválaszolása. Amennyiben egy kezdő játékos számára szükséges ismertetik vele a szabályzatot RP Oktatás keretein belül. Feladataikat InGame, Fórumon és TeamSpeak3-on látják el. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Szeretek az embereknek segíteni és késznek érzem magam 6év RP tapasztalat után, hogy tudnék segíteni a playereken. Imádok csapatban dolgozni és segíteni szeretném a szervert és az Adminisztrátorok munkáját. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Rugalmasnak, és intelligensnek tartom magam. Ezelőtt töltöttem be más szerveren is ilyen feladatkört, kisebb-hosszabb távra is. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Naponta 2-3órát, szünetekben akár többet is. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Még nem. >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív: Megfontolt, Tisztelettudó, segítőkész
Negatív: Hamar megsértődő, makacs, néha feledékeny>>

Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen szeretnék, mivel a szerveren 2017óta RP-zek, és az admin team-ben szívesen csatlakoznék. A játékosoknak szeretnék nagyobb ügyekben segíteni. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Olyan mint a valóság, ugyan úgy kell dolgozni a megélhetésért. A szerver szabályzatát ismertetem vele, illetve elmondom, hol tud munkát felvenni. Adnék Thommas csatornájáról egy linket, hogy lessen rá. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Nincs adminisztrátori szintem, így nem tudok adni, ez esetben írj rá egy adminisztrátorra. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Egy 2-es szintű gyerek akar kirabolni, valamint folyamatosan ic szid.

<< Szia. Ez teljesen IC ügy, nincs kötve ahhoz, hogy hányas szinttől lehet rabolni, illetve a szidás, az teljesen IC ügy. >>

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces
Reactions: palcika

Vito

ha eljön az idő, immunissá válunk 💁
SzuperAdmin
v4
2019. 01. 10.
10 127
22 776
Szombathely
V4 karakter
Vito_de_Martel
Szia!
Sajnáljuk, de a jelentkezési lapod nem nyerte el a tetszésünket. Ne csüggedj, legközelebb is lesz rá esélyed.
Személyes megjegyzés: Lapod számunkra az átlagot sem ütötte meg,egyelőre mi többet kérünk. Későbbire várunk. Perced ahhoz képest,hogy mióta vagy SGS játékos...nagyon kevés.

• Tetszik
Reactions: justcody
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.