Irish Covenant Pályázat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
F

Farkas6976

coollogo-com-30142107.png

- Frakció történet -
1970-es években járunk, amikor Írországban megszaporodott a szervezett bűnözés. Ethan és Jesse egy ilyen szervezet tagja volt. A Szervezet építési törmelékek szállításával foglalkozott legálisan. Eközben a furgonokban nem épíketézési törmelék, hanem fegyverek, lőszerek és drogok voltak. A sofőröket erősen felfegyverezték, hogyha a rendőrség vagy egy ellenséges szervezet megpróbálná eltulajdonítani a szállítmányt, megtudják védeni magukat. Egyik nap Ethan és Jesse is egy ilyen fuvart kapott megbízásként. Elindultak a szállítmánnyal ami 20 darab M4-es gépkarabélyt, 2000 gépkarabély töltény, és 25kg tiszta kokaint tartalmazott. Az út felénél megjelent velük szembe a hírhett Irish Mafia. . Ethan egyből tudta, hogy ez nem egy egyszerű rablás lesz, hanem egy emberrablás. Pontosan így történt. Megálltak a járművekkel a furgon előtt, majd fegyvert fogtak Ethan-ra és Jesse-re. Nem ellenkeztek, mivel ők ketten voltak, a maffia tagok pedig huszan. Elvitték őket az Irish Mafia székhelyére, ahol a maffia vezetője, Isaac elé vitték őket. Abban az esetben mehettek el, hogyha bármi fejlemény lesz a cégnél, akkor azt továbbítsák neki. Ethan és Jesse belement, mivel előttük volt az élet, és építették a saját szervezetüket. Két évig minden információt kiadtak a fuvarcégről.. Azonban 1972 őszén rájött erre a fuvarcég vezetője. Ethan és Jesse fülébe jutott hogy a fuvarcég feje megakarja őket ölni. Ekkor Ethan és Jesse felkereste Isaac-et, akinek elmondták az egész történetet. Ekkor Ethan és Jesse összeállt a Isaac maffiájával, akikkel több mint 30 fő kivonult a fuvar cég telephelyére. Éppen akkor érkezett meg a fuvarcég feje, aki egyből tudta hogy nem tárgyalni vannak ott a maffiózók. Kiszálltak a járműből, majd egyből tüzet nyitottak a vezetőre. A telephelyen lévő összes alkalmazottat megölték. Ezután az egész raktár epületet felkutatták, ahol több ezer gépfegyvert, töltény és drogokat találtak. Ezeket mind elvitték a raktár épületből, amit ezután felgyújtottak. Ezekből a tárgyakből Ethan és Jesse is kapott. Ezáltal létrehozhatták a saját maffiájukat, amihez megkapták Isaac védelmét. Ezután már nem egy egyszerű szervezet volt Ethan és Jesse kezébe, hanem az Irish Covenant. Ezután az évek teltek, az Irish Covenant araszolt fel a szervezett bűnözés létráján. Az 1980-as években megromlott Ethan és Jesse kapcsolata. De a maffia tagjai Ethannak adtak igazat. Egyik napon a maffia és Ethan Jesse ellen fordult, amiben esélytelen volt Jesse maradása. Megkinozták, majd fejbe lőtték. Ezután Ethan lett a maffia vezetője, aki azóta hibátlanul vezeti a maffiát.

- Magamról -
Sziasztok. Horváth Dávidnak hívnak. 15éves srác vagyok. Jász-Nagykun-Szolnok megyében élek, Jászberény mellett egy városban. Szabad időmben rengeteg időt töltök el a számítógép előtt. Az MTA-s "karrieremet" 2017 elején kezdhettem el, unalom céljából. Az első szerver amire felléptem az a SeeMTA V2 volt. Azóta ezen a szerveren játszok a legtöbbet. Emellett megfordultam rengeteg szerveren, ahol rengeteg tapasztalatot szereztem a frakciók, és a frakció vezetés terén. Eddig még a V2-es szerveren nem sikerült frakcióvezetői szerepet betölteni, de rengeteg frakciót megjártam már itt is. Próbáltam mindig arra törekedni, hogy a lehető legrpsebb szituációkat hozzam ki. Egy erős személyiség vagyok, aki általában elvárja azt hogy megadják neki a tiszteletet, de cserébe megadom én is mindenkinek a tiszteletet.
Azért, mivel rengeteg időt tudok a szerveren eltölteni. Emellett már rengeteg frakciót megjártam, ismerem egy frakció felépítését. Hajnaldó vagyok kezdőbb játékosokat is bevenni a frakcióba, hogy fejlesszük őket. Elvárom a fegyelmet, de tudok gyengébb is lenni.
Azért, mivel elég sokszor káromkodok, amin próbálok változtatni. Olyan típus vagyok, akinek ami a szívén az a száján, ami miatt sokszor megbántok pár embert. Haragtartó típus vagyok.

Akcióval kapcsolatos: - Napi 2 akció engedélyezett, leader engedélyével
- Egy ATM rabláshoz minimum 3 ember jelenléte szükséges
- Rablások előtt IC RP kötelező
- Amennyiben a frakció szervezett akciót, abban az esetben a fegyvert/lőszer biztosítja a frakció.

- Az magán akciókból a frakció részére nem kell pénz beadni.

HQ-val kapcsolatos: - Rendvédelmist nem hozol be a HQ-ra.
- Amennyiben üldözés van, nem menekülsz a HQ-ra.
- A HQ területén fegyvert nem viselhetsz.

Járművekkel kapcsolatos: - Amennyiben közös járművet használsz, abban az esetben mindkét használónak felelősége van.
- A Frakciójárműveket mindig megszereltetve, megtankolva rakd le a garázsba.
- Frakciójárművel ne menekülj Rendvédelmis elől.
- Frakciójárműbe fegyvert, alkatrészt, drogot, lőszert ne tárolj.

- Amennyiben kifagytál/leléptél és a járműved nincs a helyén, akkor köteles vagy jelezni a vezetőség felé.

Frakcióval kapcsolatos: - Hogyha 3napnál tovább inaktív leszel, akkor azt jelentened kell egy vezetőségi tagnak.
- Fegyverhajóra kötelező menni, kihagyni csak nyomós indokkal lehet.
- Hetente 1millió forintot kell leadni a frakció számára, amit kilehet váltani fegyver alkatrészekkel.
- A Frakció számlára bekerült pénzből fegyvert/lőszert/drogot biztosítunk a tagoknak.
- Amennyiben legális üzletet folytatsz, TILOS felhozni az illegális tevékenységeket.

- Előreléptetést / Beavatást TILOS kéregetni, amennyiben elérsz egy szintet akkor ezt megejtjük.

- A Frakcióban megtalálható rangok -
  • - Seachtrach Duine - Kívülálló: a szállítócég tagja.
  • - Duine Istigh . Beavatott tag: nem tisztelik, megfigyeli a felsőbb emberek tevékenységét.
  • - Airm Díoltóir - Fegyverkereskedő: Fegyvereket ad el, elviszi a kissebb balhékat.
  • - Comhairleoir - Tanácsadó: A Frakcióval kapcsolatba tanácsokat ad, amivel lehet fejleszteni a frakciót.
  • - Lamh ar dheis - Jobbkéz: Al-Leader segítője.
  • - Ceannaire Teachta Alvezér: A Vezér segédje, a frakció ügyeit intézi
  • - Ceannaire Vezér: A Frakciót írányítja.

- Mik a terveim a frakcióval? -
Egy jó RP közösség kialakítása, egy összeszedett frakciót, aminek tagjai odafigyelnek a szabályokra. Egy olyan társaságot ahol mindenki betud illeszkedni. Kedves, segítőkész, de kemény vezetők.

- Milyen autókat kérnék a frakcióhoz? -

Amennyiben a frakció F3-ba vannak autók, akkor azokat leszeretném cseréltetni, amennyiben van erre esély.
  • 1 db Forklift
  • 1 db Yankee
  • 1 db Maverick
  • 2 db Dodge RAM
  • 2 db Audi RS4
  • 2 db Range Rover
  • 5 db BMW M5 F10
  • 2db BMW M5 E60
  • 3db Mercedes G65

- Hogy zajlana a felvétel? -

(IC)
Egy adott pillanatban kihírdetnénk hogy az Irish Forwarding Company felvételt hírdet, jelentkezni Ocean Docks-on lehet. Az legális telepet Ocean Docks-on a kamionos depó utcájának legvégén tervezem. Hogyha odajön egy játékos hogy szeretne jelentkezni, akkor első részben egy IC RP teszten kéne átmennie. Ami abból állna, hogy a Yankee-ról, vagy le, vagy fel kell neki pakolni. Ezután egy IC Szerződés írás következne. Ezalatt a TeamSpeak 3 szerveren megkezdődne az OOC teszt. Ami alatt kérdezünk tőle pár RP szabályt, pár szituációs kérdést. Ha ezen is átment, akkor IC a szerződés létrejön, a frakcióba bekerül, a doksiba beírásra kerül. Innen még 3 napig van lehetősége kilépni, bármi büntetés nélkül. 3 nap után nagy valószínűséggel belessz avatva, de ez csak rajta múlik hogy hogy RP-zik, milyen aktív. Hogyha beavatás után szeretne kilépni akkor 1millió forint kötelező leadási összeget kell fizetnie, és ki CK-zzuk.

(Kezdeti felvétel)
Amennyiben megkapom a frakciót, akkor az első pár napban nyílt felvétel lesz, és akik oda eljönnek annak a nagy százaléka beavatsára is kerülhet. Viszont ebből még van esély arra hogy valaki kihuljon. Mivel nem nagyon ismerjük a játékost, és emiatt bármit hibázhat. Amint a frakcióba 10 fő van, akkor átváltunk a fórumos felvételre.

(Beajánlás)

Amennyiben egy taggal jóba vagy, ő beajánlhat téged. Hogyha beajál akkor ugyan úgy a legális cégnél kezdesz, de viszont egy kicsit több esélyel. Hogyha egy kicsit régebbi tag, akiben megbízunk, vagy esetleg már feladatokat is bízunk rá, akkor mégtöbb esélyed van arra hogy könnyebben bekerülj. De hogyha beajál téged valaki, akkor ha te valamit elrontasz, vagy esetleg kirúgásban részesülsz, akkor a téged beajánlott tag is szankcióban részesül.

Milyen elvárásaink vannak a felvételizőkkel szembe?
Minimum 5. szint (1200 perc). Egy jól működő mikrofon és TS3. Alap rp fogalmak ismerete. Egy jobb RP tudás, amennyiben nem érzed ezt a legjobbnak, de próbálsz ezen változtatni, és próbálod magadból a legtöbbet kihozni, akkor ezt elnézhetjük. Legyen valamennyi fogalmad a frakcióról, hogy mivel foglalkozunk, hogy RP-zünk, és hogy egyáltalán kik vagyunk.

- Szavak -

Üdvözlet! - Beannacht!
Reggelt! - Ar maidin!
Napot! - Lá!
Estét! - Oíche!
Igen. - Sea.
Nem. - Níl.
Rendben! - Ceart go leor!
Köszönöm. - Go raibh maith agat.
Uram - Sir.
Hölgyem - Ma'am.
Hallgatom - Táim ag éisteacht.
Jöjjön/Gyere! - Tar!
Fegyver - Airm.
Lőszer - Armlón.
Drog - Drugaí.
Segítség! - Cabhrú!

Telep - Suíomh.

Illegális HQ
mta-screen-2021-03-30-10-57-56.png

mta-screen-2021-03-30-10-58-00.png

mta-screen-2021-03-30-10-58-06.png

Legális HQ
mta-screen-2021-03-30-10-58-30.png

mta-screen-2021-03-30-10-58-33.png

r1.png

Felveheti: Bárki ID: 34

r2.png

Felveheti: Bárki ID: 150

r3.png

Felveheti: Bárki ID: 158

r4.png

Felveheti: Bárki ID: 159

r5.png

Felveheti: Bárki ID: 161

r6.png

Felveheti: Nagyobb RPken, túszejtésken bárki ID: 162

r7.png

Felveheti: Vezetőségi tag ID: 200

[A napokban változtatás várható!]

Moderátor által szerkesztve, ekkor:
  • Imádom
Reactions: Davidvagyoken

Hosi

Klaviatúra gyilkos
2019. 01. 10.
703
722
Budapest
V4 karakter
Hosi Yeager
V2 karakter
Hosi Yeager
Amennyiben 1 hónapja tag volt, akkor Frakció Jump jail elmarad, de hogyha frakcióba megy akkor ugyan úgy megkapja
• Frakció Jumpnak számít ha :
• Önszántadból lépsz ki, majd 1 héten belül másik frakcióba mész. [Büntetése Adminjail]
• Indokot kreálsz hogy kirúgjanak, majd 1 héten belül másik frakcióba mész [Súlyosbított Adminjail]

Frakció szabály nem írhatja felül a szerver szabályzatot. Bármikor kiszabad lépni bárhonnan csak várni kell utána 1 hetet.

F

Farkas6976

• Frakció Jumpnak számít ha :
• Önszántadból lépsz ki, majd 1 héten belül másik frakcióba mész. [Büntetése Adminjail]
• Indokot kreálsz hogy kirúgjanak, majd 1 héten belül másik frakcióba mész [Súlyosbított Adminjail]

Frakció szabály nem írhatja felül a szerver szabályzatot. Bármikor kiszabad lépni bárhonnan csak várni kell utána 1 hetet.
Javítottam! Köszönöm az észrevételt!

dr3X

ca?h
Támogató
2019. 01. 10.
945
1 800
22
ʟᴏs ᴀɴɢᴇʟᴇs, ᴄʟᴀʏᴛᴏɴ ᴀᴠᴇ??
LV karakter
ʏᴀᴢᴇɴ_ɢʀᴀɴᴛ
V2 karakter
ʙᴀɴɴᴇᴅ
Nem értettem soha, hogy egy maffiához miért lehet bekerülni jelentkezési lappal, szerintem ezt full IC kéne megoldani. A mappolás elmegy, bár ez inkább FK fejlesztéshez illene, meg szerintem lehetne simán egy nagyobb faluban. (Angel Pine, Blueberry, Montogmery, stb)
Amúgy a tartalommal nincs baj, gl.

• Tetszik
Reactions: Farkas6976
F

Farkas6976

Nem értettem soha, hogy egy maffiához miért lehet bekerülni jelentkezési lappal, szerintem ezt full IC kéne megoldani. A mappolás elmegy, bár ez inkább FK fejlesztéshez illene, meg szerintem lehetne simán egy nagyobb faluban. (Angel Pine, Blueberry, Montogmery, stb)
Amúgy a tartalommal nincs baj, gl.
Az IC Cég miatt lehetne bekerülni így is.

Makko

Újonc
2021. 02. 08.
16
14
LV karakter
Anderson Mark
V2 karakter
Hisashi Akayo
Korrekt a lap, volt lehetőségem vele beszélni szerintem alkalmas lenne a frakció vezetésére.

Támogatom.

• Tetszik
Reactions: Farkas6976
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.