- 2019. 01. 10.
- 648
- 221
- V2 karakter
- boris hudson
OOC Információk rólam!
Lórándnak hívnak, tizenöt éves éveimet élem. A magánéletemről majd szóban szeretnék mesélni itt inkább a szerveren elért dolgaimat akarom bemutatni. A pályafutásomat 2017-ben kezdtem el itt, a V2-es szerveren. Ennek az volt az oka, hogy nem rendelkeztem erős géppel és csak itt tudtam megmaradni az FPS mennyiségemmel. 2017-ben amikor regisztráltam nem ismertem még annyira a szerepjátékozást, szinte csak dolgozni jártam fel. Később elkezdtek érdekelni a frakciók. Nem ismertem akkor még a rendvédelmet, se az illegális szerezeteket. Első frakcióm az OKF volt. Egy In Character tagfelvétel folyamán kerültem be. Komolyan vettem a dolgot, próbáltam minnél nagyobb rangot elérni. Másfél hónap után döbbentem rá, hogy valami gond lehet velem, mivel nem mentem fel a ranglétrán. Ezért kiléptem belőle és egy új dolgot akartam kipróbálni. Megírtam a jelentkezési lapomat a Nemzeti Nyomozó Irodához, ez számomra akkoriban egy igen nagy lépés volt. Szerencsémre elfogadásra került a lapom és a Teamspeak beszélgetésen is sikeresen átmentem. Itt majdnem fél évet töltöttem és különleges ügynök rangon kiléptem. Egy jó ismerősöm invitált a Sacra Corona Unita nevezetű frakcióba. Számomra ismeretlen volt ekkor még a maffia Role Play, viszont itt rengeteg tapasztalatot szereztem. Szerencsémre megszedtem magamat itt vagyonilag is. Itt értettem meg a szerepjáték lényegét és itt kedveltem meg a lehető legjobban a Role Playt. Ezek után több rendvédelmi frakcióban is voltam mint például TEK-ben. Az NNI-t is megjártam már sokszor, Hadnagy rendfokozat ig jutottam el. La Cosa Nostrában is többször voltam már ismerősökkel. Jelenleg a szerveren a La Cosa Nostra csapatát erősítem,de több ismerősöm biztatására pattant ki az ötlet a fejemből, hogy megfelelnék a pozícióra az ismerőseim szerint,és pályázzam meg a szervezetet. A pályázatban egy ismerősöm segített aki jelenleg sajnos ki van tiltva a szerverről. Egyébként nem rendelkezek sok adminjaillel, bannom pedig még sosem volt.
IC terveink és céljaink.
Amellett,hogy egy jó, összetartó kis közösséget próbálnánk alakítani,a szerver életét nem szeretnénk nagyon befolyásolni, valamint a szerverszabályzatot követve járnánk el minden szituációban. A célunk, egyértelműen a város irányítása lenne, a korrupció fenntartása, alattomos üzletekből való nyereségek szerzése. Emellett az is célunk,hogy legyen összetartás és frakció tagok segítsék egymást. A legerősebb maffiát szeretnénk képviselni a szerveren, ”legyőzni a konkurenciákat”. Célunk megmutatni a szervernek, hogy tényleg lehet egy normális maffia Role Playt-t összehozni és ezzel egy megfelelő játék élményt nyújtani.Nálunk első sorban az RP képviselne mindent,akciókat tartanánk de nem hatalmas mennyiségben,a Role Play lenne az első a számunkra.A maffia az erőszak használatával szemben általában előnyben részesíti a megfélemlítést, a korrupciót vagy a zsarolást, így szeretnénk kevésbé észrevehetőek lenni a szerveren. A maffia nálunk nem csak a rablásokról, megfélemlítésekről szólna, a város egyfajta védelme lenne a Maffia céljában az első. A városba való beépülést egy egyfajta kereskedelmi vonalon kezdenénk megvalósítani, a szervezet pénzmosása érdekében tartanánk fent,valamint az álca miatt. Az imént említett szervezetet,a legális szervezet egyfajta fő ág lenne számunkra a drogcsempészet miatt. Az illegális vonalon ahogy fentebb is említettem piti akciókkal valamint a Drog és Fegyver iránti kereskedési harcban is felvennénk a versenyt,amihez jó háttér a kereskedelmi cég.A maffia alapja az RP lenne a számunkra.Valamint az egyes maffiákkal való szövetkezést is itt tudnánk lefolytatni,a védelmi összegekről és zsarolásokról nem is beszélve,de ez csak a jövő zenéje.
Az Irish Covenant története.[IC]
Az Irish Covenant a leghíresebb és legalattomosabb Ír maffia, amely 20. században alakult ki Írországban. A század végén megjelentek a Dél-Kelet Anglia keleti partján is a kivándorlási hullámoknak köszönhetően.Charlie O’Brien volt az első Ír maffia tag, aki Amerikába emigrált de később visszatoloncolták Írországba.
A szervezet fő családja a múlt század második felében alakult az ország Északi részében O’Brien néven. Annak ellenére, hogy egy fiatal maffiáról van szó, csodálatos képességeik vannak bármilyen nagyszabású bűncselekmény megszervezéséhez,a csempészethez és annak sikeres lebonyolításához.A csempészeti ágakat egy elég szokatlan ámbár okos módon eszközölzék.A világhírű Ír kávét használták fel mint csempészárú,valamint a fedőcég is a kávé "tenyésztésre" éleződöttm.Az Ír maffiába először csak az országbeli származású emberek tartozhattak.Az 1980-as évektől kezdtek alkalmazni külföldről betelepített embereket is,ennek köszönhetően nagy lett a különbség az Ír és az Britt maffiózók között.
A maffia rádöbbent, hogy a régi szokások nem felelnek meg az új környezetnek, és új irányelvekre van szükség.A közvetítő személy See City és Írország között. Ő vezeti az O’Brien családot a városban. A szervezet 2014 januárjában fejlődött teljeskörűvé és több nagyobb bűncselekmény is a nevükhöz köthető, mint például a rabszöktetéseik alagutak segítségével, vagy bankrablások.A bűnszervezetnek több szövetségese is van az Országban.Az Ír maffiózók soha sem félek kimutatni a foguk fehérjét,amennyiben egy rendőrségi sikeres rajtaütés történt,azt az egész ország érzékelte. Több robbantás esetleges gyilkolások sorozata kezdődött egy sikeres razzia után. Körülbelül ötven embere volt beépítve valamilyen rendvédelmi szervezetbe és onnan asszisztálnak a szervezetnek.A konkurencia nem tűrte el eleinte a maffia sikereit, ennek meglettek a hatásai. Több áldozata is volt ezeknek a harcoknak, rájuk a mai napig szentként tekint a maffia.
A tagfelvétel és a beavatás.
A frakcióba való bekerülés háromféleképpen lehetséges. Az első és a legalapabb bekerülési módszer az a szimpla tagfelvétel. Meghírdetünk In Game egy álláslehetőséget, és kiválasztjuk a nekünk szimpatikus embert a pozícióra. Ez a tagfelvétel a fórumon lesz elérhető akármikor, vagy pedig a szerver hirdető felülete segítségével értesítjük a játékosokat a felvételről.Természetesen az IC-In character bekerülési módot részesítenénk előnybe,a fórumon való tagfelvételt az álltalánosságban mellőznénk.Számunkra az RP az első. Tegyük fel, hogy én meghirdetek álláslehetőséget Sofőr pozícira a szerveren és odajön tíz ember, hogy érdekelné őket a dolog. Úgy zajlana ennek a folyamata, hogy egy szerepjáték tesztet kell végezniük amelyet több szempont alapján bírálnánk.
Az első szempont az írásjelek használata, ezalatt a pont, vessző, felkiáltójelre és a kérdőjelre gondolok. Fontos, hogy esztétikusan nézzen ki a Role Play amit csinálnak. Kerülniük kell a túlzott /do használatot, illetve a /me megfelelő használatára törekedniük kell. Ha láttuk, hogy rendelkezik megfelelő tapasztalattal a szerepjátékozás terén, akkor egy pár szót váltunk vele TeamSpeak3on, ennek annyi a célja, hogy lássuk az elszántságát és hogy nem csak a “lövöldözés” miatt szeretne hozzánk csatlakozni. Egy határozatlan idő után adunk neki különböző feladatokat, például hogy szedjen ki valakiből különböző információkat. Ha ezeket teljesíti és látjuk a lelkesedését a Role Play irányába akkor megtörténne a beavatás. A beavatás stílusa sincs előre meghatározva, ez attól függ, hogy ki végzi. Erre is mondok egy példát. Egy családtag “összebarátkozik” vele a szállítmányozó szolgálata alatt, vagy legalább beszélő viszonyba kerülnek egymással. Megmondjuk neki, hogy ki kell takarítania a cég székhelyét, mivel előző este egy nagyobb tárgyalás volt.Neki Áll a takarításnak és addig a többi katona elrabolja őket. Elvisszük egy számára ismeretlen helyre és ott dől el, hogy befogadjuk-e katonának, vagy elvesszük az életét. Ha sikeresen átment a teszten, akkor közöljük vele az Irish Covenant "szabályait".
A második variáció pedig a beajánlás menete. Itt egy tagon keresztül tud csatlakozni a frakcióhoz. Egy rövid szerepjáték teszten át fog esni, illetve egy rövid meghallgatáson. Ennek annyi a hátránya csak, hogy a beajánló tag vállal érte felelősséget. Viszont a felelősségért cserébe nem kell levárnia az Oibrí az-az a munkás időt.
Az utolsó lehetőség pedig az, hogy egy normális minőségű karakter devet csinál és azt elküldi nekünk fórumon privát üzenet formájában. Ha megelégszünk a karakter történetével akkor további IC tesztek jönnek az előbb említett módokon,viszont a dev minőségétől függően a Tag nem kedző,hanem beavatott rangot kap.
Ki vagyok én? [IC karakter történet]
Név: George Charlie O’Brien
Születési dátuma/helye: 1965.10.21. Sligo
Állampolgársága: Ír - Amerikai Egyesült Államok
Az élete első pillanata már feszült volt. 1965 október huszonegyedikén egy Sligoi kórházban született nyolcadik gyermekként. Koraszülöttként túl kevés volt a testsúlya és nem is volt egy nagy gyerek. Mindössze kétezer-háromszáz grammal született.
Jó gyerekkora volt, viszont tizenhárom éves koráig édesanyja nélkül nem szeretett volna sehova sem menni. Anyját tisztelte és védte a legjobban. Tizenhat éves korában megtanulta a maroklőfegyverek és karabélyok használatát. Szét tudta szedni őket, ment neki a tárazás, viszont a lövéssel akadtak gondjai. Nem ment neki a célbalövés kézremegése miatt. 1985-ben végzett a középiskolában. Rossz lövési készségei miatt nem alkalmazták a maffiában katonaként. Ehelyett elküldték egy felsőoktatási intézménybe, itt már tudta az apja, hogy mik a céljai gyermekével. Kommunikáció szakot hallgatott több éven át és 1990-ben nagy nehezen lediplomázott belőle. Politikai okok miatt nem tudta apja kiköltöztetni az Egyesült Államokba. Amíg várakozott öt éven keresztül nyelveket tanult.Oroszul is tanult, viszont azt akcentusa miatt érthetetlenül beszéli. 1995 májusában emigrált az államokba. Az első egy évben senkivel sem beszélt és nem barátkozott. Nem tetszett neki az ottani kultúra és a gasztronómia. Pénzhiány miatt munkát kellett keresnie és 1997-ben csatlakozott a határőrség akadémiájára. Itt kezdte meg az informátori munkáját. Segédkezett a fegyver és drogcsempészetben, késöbb embercsempészetben is. 2000-ben a határőrség szóvivőjének nevezték ki. Egy botrány miatt 2004-ben elbocsátották a határőrségtől. Egy televíziós interviewban alkol befolyása alatt nyilatkozott.
Itt kezdődött meg a szervezet kiépítése,visszaköltözött a szülővárosába. Apja észrevette, hogy mennyire kelendő áru a városban a fegyver és a kábítószer. Küldött neki embereket, pénzt és fegyvert. Feladata az volt, hogy hat év alatt építsen ki egy új maffiát a városban. Neki ez 2014-re sikerült. Ebben az évben megalapította az O’Brien családot. Jelenleg húsz darab Ír származású rokon vezeti a szervezet részlegeit és körülbelül százharminc katona szolgál a családnak. 2018 decemberében előzetes letartóztatásba helyezték Georget áfacsalás vádakkal,de a jó ügyvédek miatt elengedték,tisztázta magát.Ezek után kétezer-tizennyolc után költözött See City városba.
Születési dátuma/helye: 1965.10.21. Sligo
Állampolgársága: Ír - Amerikai Egyesült Államok
Az élete első pillanata már feszült volt. 1965 október huszonegyedikén egy Sligoi kórházban született nyolcadik gyermekként. Koraszülöttként túl kevés volt a testsúlya és nem is volt egy nagy gyerek. Mindössze kétezer-háromszáz grammal született.
Jó gyerekkora volt, viszont tizenhárom éves koráig édesanyja nélkül nem szeretett volna sehova sem menni. Anyját tisztelte és védte a legjobban. Tizenhat éves korában megtanulta a maroklőfegyverek és karabélyok használatát. Szét tudta szedni őket, ment neki a tárazás, viszont a lövéssel akadtak gondjai. Nem ment neki a célbalövés kézremegése miatt. 1985-ben végzett a középiskolában. Rossz lövési készségei miatt nem alkalmazták a maffiában katonaként. Ehelyett elküldték egy felsőoktatási intézménybe, itt már tudta az apja, hogy mik a céljai gyermekével. Kommunikáció szakot hallgatott több éven át és 1990-ben nagy nehezen lediplomázott belőle. Politikai okok miatt nem tudta apja kiköltöztetni az Egyesült Államokba. Amíg várakozott öt éven keresztül nyelveket tanult.Oroszul is tanult, viszont azt akcentusa miatt érthetetlenül beszéli. 1995 májusában emigrált az államokba. Az első egy évben senkivel sem beszélt és nem barátkozott. Nem tetszett neki az ottani kultúra és a gasztronómia. Pénzhiány miatt munkát kellett keresnie és 1997-ben csatlakozott a határőrség akadémiájára. Itt kezdte meg az informátori munkáját. Segédkezett a fegyver és drogcsempészetben, késöbb embercsempészetben is. 2000-ben a határőrség szóvivőjének nevezték ki. Egy botrány miatt 2004-ben elbocsátották a határőrségtől. Egy televíziós interviewban alkol befolyása alatt nyilatkozott.
Itt kezdődött meg a szervezet kiépítése,visszaköltözött a szülővárosába. Apja észrevette, hogy mennyire kelendő áru a városban a fegyver és a kábítószer. Küldött neki embereket, pénzt és fegyvert. Feladata az volt, hogy hat év alatt építsen ki egy új maffiát a városban. Neki ez 2014-re sikerült. Ebben az évben megalapította az O’Brien családot. Jelenleg húsz darab Ír származású rokon vezeti a szervezet részlegeit és körülbelül százharminc katona szolgál a családnak. 2018 decemberében előzetes letartóztatásba helyezték Georget áfacsalás vádakkal,de a jó ügyvédek miatt elengedték,tisztázta magát.Ezek után kétezer-tizennyolc után költözött See City városba.
Elvárásaink a leendő frakció tagok számára!
Az illegális frakció mivolt miatt az elvárásunk 10 es játokosszint,azaz 4000+ perc.A megfelelő RP tudás is kötelező lenne,amit a fentebb leírt módon tesztelnénk.A frakció alapvető mivoltjával is kell tudnia mit kezdeni a jelentkezni kívánt tagnak.Több elvárásunk nincsen,amennyiben a TGF elni kívánt személy mindennek megfelel,bekerül a frakcióba Oibrí rangra.
Az illegális frakció mivolt miatt az elvárásunk 10 es játokosszint,azaz 4000+ perc.A megfelelő RP tudás is kötelező lenne,amit a fentebb leírt módon tesztelnénk.A frakció alapvető mivoltjával is kell tudnia mit kezdeni a jelentkezni kívánt tagnak.Több elvárásunk nincsen,amennyiben a TGF elni kívánt személy mindennek megfelel,bekerül a frakcióba Oibrí rangra.
[1]-Ar deoraíocht(OOC Rang)-Száműzött,a szervezetből eltávolításra fog kerülni.
[2]Oibrí-Ő még csak a szervezet legális részébe lát bele,az ottani időtöltés a dolga.
[3]Tionscanta-Átesett a leírt beavatási módon,már az illegális részbe bele lát,tudja hogy mi a szervezet valós arca.Kisebb munkákat bíz rá a Ceannaire teaghlaigh.
[4]Ball rúnda-Bizalmas ember,többször bizonyított,nagyobb feladatokat is rá bíznak.
[5]Comhairleoir mafia-A maffia tanácsadója,a Ceannaire teaghlaigh jobbkeze,sokszor bizonyította a feladatra való rátermettségét.
[6]Ceannaire teaghlaigh-Ő vezeti a kisebb akciókat,a papírmunkát maffián belül,ide csak az oda született emberek tartozhatnak.A maffiában legfeljebb 1 tag viseli ezt a pozíciót.
[7]Cúntóir Boss-A főnök legbizalmasabb embere,a Boss jobbkeze,a Legális szervezet vezetője..Szerepköre kiterjed a nagyobb feladatok kiosztására is, valamint közvetlenül ő felel a "Boss"-nak, azaz a maffia fejének. A maffiában uralkodó hierarchia, legfelső tisztsége amit csak kiemelkedő emberek érhetnek el.A maffiában legfeljebb 1 tag viseli ezt a pozíciót.
[8]Boss-Főnök, a maffia legnagyobb tisztsége. Hatalma korlátlan, neki felel a Cúntóir Boss. Maffiánként szinte soha semmilyen esetben haladja meg az 1 főt. A Boss csak azzal beszél akivel akar, valamit parancsait a Cúntóir Boss-n, vagy Ceannaire teaghlaigh -n keresztül közli a tagokkal.
[2]Oibrí-Ő még csak a szervezet legális részébe lát bele,az ottani időtöltés a dolga.
[3]Tionscanta-Átesett a leírt beavatási módon,már az illegális részbe bele lát,tudja hogy mi a szervezet valós arca.Kisebb munkákat bíz rá a Ceannaire teaghlaigh.
[4]Ball rúnda-Bizalmas ember,többször bizonyított,nagyobb feladatokat is rá bíznak.
[5]Comhairleoir mafia-A maffia tanácsadója,a Ceannaire teaghlaigh jobbkeze,sokszor bizonyította a feladatra való rátermettségét.
[6]Ceannaire teaghlaigh-Ő vezeti a kisebb akciókat,a papírmunkát maffián belül,ide csak az oda született emberek tartozhatnak.A maffiában legfeljebb 1 tag viseli ezt a pozíciót.
[7]Cúntóir Boss-A főnök legbizalmasabb embere,a Boss jobbkeze,a Legális szervezet vezetője..Szerepköre kiterjed a nagyobb feladatok kiosztására is, valamint közvetlenül ő felel a "Boss"-nak, azaz a maffia fejének. A maffiában uralkodó hierarchia, legfelső tisztsége amit csak kiemelkedő emberek érhetnek el.A maffiában legfeljebb 1 tag viseli ezt a pozíciót.
[8]Boss-Főnök, a maffia legnagyobb tisztsége. Hatalma korlátlan, neki felel a Cúntóir Boss. Maffiánként szinte soha semmilyen esetben haladja meg az 1 főt. A Boss csak azzal beszél akivel akar, valamit parancsait a Cúntóir Boss-n, vagy Ceannaire teaghlaigh -n keresztül közli a tagokkal.
Kéréseink a frakcióval kapcsolatban:
A jelenlegi mappolás számunkra teljesen megfelelő,a későbbi ígényeinket a Frakció Fejlesztésnél nyújtanánk be.
2 darab Forklift
2 darab Burrito
3 darab Bmw M5 e60
3 darab Jeep Grand Cherokee
2 darab Bmw M5 f10
2 darab Helikopter
2 darab Yankee
2 darab Launch (hajó)
2 darab Burrito
3 darab Bmw M5 e60
3 darab Jeep Grand Cherokee
2 darab Bmw M5 f10
2 darab Helikopter
2 darab Yankee
2 darab Launch (hajó)
A jelenleg bent lévő skin pack teljesen megfelelne a mi elvárásainknak, a későbbi módosításokat a skinpackba az aktuális TAGOKTÓL fogjuk megkérdezni,amennyiben igényt látunk rá Frakció fejlesztési kérelembe igényelni fogjuk.
A frakció szabályzat egyenlőre nem nyilvános,a lap elfogadása után megtalálható lesz Fórumon.
A laphoz fognak kerülni remélhetőleg még dolgok tőlem,a Leaderi csapatot én szeretném összeállítani,természetesen megfelelő tudású emberekkel,akikben megbízok.Ha úgy jön össze természetesen más leaderekkel is tudok együtt dolgozni.Tagokat természetesen hoznék magammal a nekem megfelelő körökből,természetesen azokat akik a bizalmamat élvezik.
Végszó!
Köszönöm szépen hogy elovastátok a lapomat,és a támogatásokat azoktól az emberektől akik támogatták hogy írjam meg ezt a Frakciópályázatot.Az építő jellegü kritikákat várom,amennyiben valakinek valami nem jön be szóljon és korrigálok rajta!
Utoljára szerkesztve: