Irina Chitu - Belo Svit [Koresz]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

bable

dead on arrival
2019. 08. 30.
106
416
www.youtube.com
V4 karakter
irina chitu
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Irina Chitu

Panaszra tett személy InGame neve:
Belo Svit

Panasz oka, leírása, kifejtése:
NonRP

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
Biráló adminnak küldöm, MDC információk miatt.

Megjegyzés:
Nem gondolom reálisnak, hogy Belo Svit megölésem után megtapos miközben láthatóan lövik oldalba. Nem hinném, hogy ez lenne az elsődleges dolog miközben nagykaliberesek lövik őt, egyáltalán nem tartom reálisnak.

Pingween

Zöldfülű
2021. 03. 06.
221
477
Erdély
V4 karakter
Arnt_Fonn
LV karakter
❌
V2 karakter
❌
(helyette)
cső, nem gondoltam volna hogy ennyire a lelkedbe hatok ezzel a taposással, teljes mértékben ic ügy, emellett társammal együtt figyelmet fordítottunk arra a két honvédosra is, sajnos nem tudtam visszamenteni az eseményeket mert bedöglött az nvidia, pedig látszódna benne, minden, főleg az is, hogy valószínűleg nem is engem lőttek, hanem Sylas Brage társamat és én pont mögötte voltam. hátrányom nem származott belőle. ugyanitt szeretném megemlíteni hogy az sem teljesen reális, hogy ketten, vagy hárman túrnak téged éles lőfegyverrel és te azt tartod helyes megoldásnak hogy leváltod fegyveredet egy füstgránát itemre, és rávágod azokra, akik 2 centiről túrnak téged. https://streamable.com/tcc0bf

.Koresz

Call Out My Name
SzerverAdmin
v4
2019. 10. 08.
131
423
20
Stuttgart
www.youtube.com
V4 karakter
Lorenzo Meyers
LV karakter
Lorenzo Damiano
Az a helyzet, hogy ez szituáció mindkét oldalról realitását vesztette, mint a hullagyalázás, mint a smoke dobálás.

Belo Svit, szerintem nem az lenne a legfontosabb, hogy egy aktív lövöldözés közepette te a halott TEK-eseket rúgdosd a földön miközben célkeresztben vagy. Nem az első eset, hogy szólva lett, hogy hanyagolva legyen a cselekedet mégis fittyet hányva folytatva van, tessék meg is van a böjtje, te kapni fogsz 150 perc adminjailt NonRP indokkal.

Irina Chitu, szintén zenész, elmondásra került nektek is, hogy a pofátlan smoke hajigálások legyenek mellőzve, te a csatatér közepette fontosabbnak tartod saját karaktered életénél azt, hogy inkább becserkéssz egy elfogást, és a célkereszt közepében menedék nélkül inkább eldobtál egy smokeot.
Te szintúgy kapsz 120 perce adminjailt NonRP-re

A panasz jogos, szankciót mindkét fél megkapja.
Zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.