Ipo Kahue - Max Johnatan [Dave]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

GrayGhost

Újonc
2023. 07. 12.
67
110
20
Nyíregyháza
V4 karakter
🇳🇴Ipo Ragnar🇳🇴
LV karakter
🇮🇹Gulielma Soprano🇮🇹
V2 karakter
🇮🇹Ipo Kahue🇮🇹

db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Ipo Kahue

Panaszra tett személy InGame neve:
Max Johnatan

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Egy hétig csináltam a farmokat amiket megadott, nem fizetett ki, illetve ő és a társa tönkretették a két kocsim!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):

Megjegyzés:
Várom a válaszokat és az appot megnyitva tudjátok megtekinteni a bizonyítékot amely az eredeti formátumnak felel meg!

Utoljára szerkesztve:

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
Várom a válaszát.(képeket rakd fel valahova mert nem lehet őket megnyitni)

Utoljára szerkesztve:

R3consz

Újonc
2022. 08. 22.
10
7
V4 karakter
Abdel Islam
Sziasztok, 2 farmról volt szó hogy csinálni fogja, meg mondtuk neki hogy heti fizetésbe lesz és 400 ezret kap ha megcsinálja az 1 heti munkáját ami az volt hogy szalmát tesz le és takarít, és itat etet, elsőnap megis csinálta normálisan, második nap nekünk kellett mert nem ért rá de nem zavart minket azt megcsináltuk helyette, harmadik nap megcsinálta teljesen, ezek után nem csinálta meg normálisan szóltunk neki könyörögtünk neki de akkor se csinálta meg normálisan csak hanyagul, utána még vártunk egy napot és megint fele munkát csinált és akkor mondtam neki vagy most megcsinálod vagy akkor hagyjuk inkább, és akkor mondta hogy a mi farmunk csináljuk meg mi úgy hogy el vállalta és nem csinálta meg, amikor fel kerestem végig flegmázott ráadásul egyik nap már vissza is mondta az egészet de utána meggondolta magát, és mégis azt mondta csinálni fogja 1 hétig, mi nem akartunk panasz könyvet tenni rá, erről a farmos dolgokról van bizonyítékunk is, hogy hanyagul csinálta meg le fotóztam, és facebook beszélgetést is tudok mutatni hogy azt mondta nem csinálja meg, (ha kéred akkor meg tudom mutatni privátba) képet tudok küldeni dátummal hogy hanyagul csinálta meg a farmot, sms is van 1 2 dologról, és van egy 07.31 es log is arról hogy el vállalta 08.01 től. A kocsis dolgokról annyit hogy már 08.06-án el kezdtük rpzni a bosszút, erről van végig log órákon át kerestük utána meg találtuk a kék borát a junkyard szerelőtelepnél csináltunk róla fényképet is megvártuk amíg meg szereli az autót közbe rpztünk végig, és akkor utána láttuk hogy vissza megy farmhoz de ott kilépett ezért mi is abba hagytuk az napra, de más nap megint meg találtuk és folytattuk az rpt ez is levan iczve, 2 kereke lett kilőve aztán el menekültünk, ahoz már semmi közünk hogy fehéren füstöl az autó az meg a másik. , https://pastebin.com/14n35zzw .

• Tetszik
Reactions: Lacikaaaa

GrayGhost

Újonc
2023. 07. 12.
67
110
20
Nyíregyháza
V4 karakter
🇳🇴Ipo Ragnar🇳🇴
LV karakter
🇮🇹Gulielma Soprano🇮🇹
V2 karakter
🇮🇹Ipo Kahue🇮🇹
Ezáltal a kocsik kárát megkell téríteni illetve fizess ki mert csináltam a farmokat.
Már csütörtökön felmondtam, így a többi napokon nem állt kötelességembe megcsinálni a farmokat.

• Vicces

R3consz

Újonc
2022. 08. 22.
10
7
V4 karakter
Abdel Islam
Kocsikról annyit, a borának 2 kereke lett kilőve, erről van 2 napi rp, elsőnek is 2 heti munkát vállaltál el, és 1 hét utáni fizetésbe egyeztünk meg, és nem csináltad 1 hétig és közbe sokszor nekünk is kellett segíteni hogy kész legyen ott a kép amit küldtem pl, max 2 napot csináltál meg rendesen, ezt mi icn rendszeztükle a bora kerék kilövésével, Várom az admin válaszát.

• Tetszik

GrayGhost

Újonc
2023. 07. 12.
67
110
20
Nyíregyháza
V4 karakter
🇳🇴Ipo Ragnar🇳🇴
LV karakter
🇮🇹Gulielma Soprano🇮🇹
V2 karakter
🇮🇹Ipo Kahue🇮🇹
Ezáltal a kocsik kárát megkell téríteni illetve fizess ki mert csináltam a farmokat.
Már csütörtökön felmondtam, így a többi napokon nem állt kötelességembe megcsinálni a farmokat
Kocsikról annyit, a borának 2 kereke lett kilőve, erről van 2 napi rp, elsőnek is 2 heti munkát vállaltál el, és 1 hét utáni fizetésbe egyeztünk meg, és nem csináltad 1 hétig és közbe sokszor nekünk is kellett segíteni hogy kész legyen ott a kép amit küldtem pl, max 2 napot csináltál meg rendesen, ezt mi icn rendszeztükle a bora kerék kilövésével, Várom az admin válaszát.
Az nem rps hogy kilövi a másik kerekét, ez szabálysértés, a merci a garázsodban volt, a te felelősségedben állt, azt is tönkre tetted, be zartad a garázs ajtót, hogy ne tudjam ki hozni, amikor az admin kihozta, füstölt a kocsi, ki volt lőve a kerék, a bora totál kárba ment, az is füstölt, nem indult be, még tolni se lehetett.
Várom a mihamarabbi vissza térítést!

R3consz

Újonc
2022. 08. 22.
10
7
V4 karakter
Abdel Islam
Már csütörtökön felmondtam, így a többi napokon nem állt kötelességembe megcsinálni a farmokat

Az nem rps hogy kilövi a másik kerekét, ez szabálysértés, a merci a garázsodban volt, a te felelősségedben állt, azt is tönkre tetted, be zartad a garázs ajtót, hogy ne tudjam ki hozni, amikor az admin kihozta, füstölt a kocsi, ki volt lőve a kerék, a bora totál kárba ment, az is füstölt, nem indult be, még tolni se lehetett.
Várom a mihamarabbi vissza térítést!
Van egy elég hosszú rp arról hogy megtervezzük azt hogy valamiféleképpen bosszút állunk borának csak a 2 kerekét lőttük ki a füstölés stb nem mi voltunk mutass róla bizonyítékot mert ez így kamu. Végül ez lett követtünk téged órákon át képeket is csináltunk de ezt is már leírtam, merci a garázsunkba ott volt pár napig nem vitted el nem fogjuk minden nap nyitva hagyni miattad úgy hogy nem is kerestél, semmivel kapcsolatba se a farmal se a kocsiddal kapcsolatba.

Utoljára szerkesztve:

GrayGhost

Újonc
2023. 07. 12.
67
110
20
Nyíregyháza
V4 karakter
🇳🇴Ipo Ragnar🇳🇴
LV karakter
🇮🇹Gulielma Soprano🇮🇹
V2 karakter
🇮🇹Ipo Kahue🇮🇹
Van egy elég hosszú rp arról hogy megtervezzük azt hogy valamiféleképpen bosszút állunk borának csak a 2 kerekék lőttük ki a füstölés stb nem mi voltunk mutass róla bizonyítékot mert ez így kamu. Végül ez lett követtünk téged órákon át képeket is csináltunk de ezt is már leírtam, merci a garázsunkba ott volt pár napig nem vitted el nem fogjuk minden nap nyitva hagyni miattad úgy hogy nem is kerestél, semmivel kapcsolatba se a farmal se a kocsiddal kapcsolatba.
Mutattam bizonyítékot, lásd, ahogyan az admin kihozza a garázsból a mercit, füstöl, össze van törve, többi képen látszik, hogy mint a négy kereke ki van lőve.
Nem mondhatod azt, hogy kamu, hogyha vannak bizonyítékok róla.
Ahogyan írtam, játékban vagyok, és hogy várom a visszatérítést 200 ezer dollár értékben!
Továbbá ez jail -nek számít és nem kéne hazudni adminnak!
Azt írtad, hogy ki lettem fizetve, hát nem, nem kaptam tőled pénzt hanem jutalékul tönkre tetted a két kocsim amelyeket igencsak drágán tudtam a szerelőnél megcsinálni!
Csütörtökön felmondtam, és te elfogadtad (amit megtudok mutatni adminnak).
Igen, egyszer el volt hanyagolva a farmod, 53% tisztaság volt amely családi okok miatt ment úgy le de megcsináltam volna, csak te a saját viselkedés módján le szoltad a fejem és megbízhatatlannak neveztél s ennek következtében lettünk rosszban. (A beszélgetéseket megtudom mutatni adminnak) .

Utoljára szerkesztve:
  • Vicces

R3consz

Újonc
2022. 08. 22.
10
7
V4 karakter
Abdel Islam
Mutattam bizonyítékot, lásd, ahogyan az admin kihozza a garázsból a mercit, füstöl, össze van törve, többi képen látszik, hogy mint a négy kereke ki van lőve.
Nem mondhatod azt, hogy kamu, hogyha vannak bizonyítékok róla.
Ahogyan írtam, játékban vagyok, és hogy várom a visszatérítést 200 ezer dollár értékben!
Továbbá ez jail -nek számít és nem kéne hazudni adminnak!
Azt írtad, hogy ki lettem fizetve, hát nem, nem kaptam tőled pénzt hanem jutalékul tönkre tetted a két kocsim amelyeket igencsak drágán tudtam a szerelőnél megcsinálni!
Csütörtökön felmondtam, és te elfogadtad (amit megtudok mutatni adminnak).
Igen, egyszer el volt hanyagolva a farmod, 53% tisztaság volt amely családi okok miatt ment úgy le de megcsináltam volna, csak te a saját viselkedés módján le szoltad a fejem és megbízhatatlannak neveztél s ennek következtében lettünk rosszban. (A beszélgetéseket megtudom mutatni adminnak) .
Én nem mondtam ilyet hogy kifizettem, ezt megint te tetted hozzá, nem egyszer hanyagoltad el tudok róla bizonyítékot mutatni ha kell, 1 napot helyetted csináltunk meg teljesen, utána meg mindig kellett szólni hogy csináld meg, és ott a kép ott a bizonyíték arról hogy félig csináltad meg, és én déután 2 kor írtam neked hogy 53% a farm és te 3 ra jöttél fel addigra már 50% alatt volt és erre írtam neked hogy, miért nem csinálod meg teljesen a farmot csak a felét szalmázod újra erre azt írtad nem tudom, meg tudom mutatni bármikor nem kellene ennyit hazudozni szerintem csak egyre jobban bele kevered magad a hülyeségbe, és többet nem vagyok hajlandó ehez a témához hozzá szólni amíg az admin nem kérdez.

Utoljára szerkesztve:
  • Tetszik

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
privátban küldjetek el minden bizonyítékot aztán majd átnézem őket.

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
a privát beszélgetéseket nekem küld el privátban, mivel a panaszra tett személy nem szeretné hogy nyilvános legyen a neve.(amíg nem javítod törlöm a bizonyítékot)

R3consz

Újonc
2022. 08. 22.
10
7
V4 karakter
Abdel Islam
a privát beszélgetéseket nekem küld el privátban, mivel a panaszra tett személy nem szeretné hogy nyilvános legyen a neve.(amíg nem javítod törlöm a bizonyítékot)
de ezzel szabályt szegett meg,
7.) A felhasználók személyes jogainak sértése tilos!
Büntetés: Örökös kitiltás.

• Tetszik

Dave.

Aktív fórumozó
2020. 01. 02.
267
389
Szeged
V4 karakter
Mya Palmero
V2 karakter
Carlos Moon
na jöttem a bírálattal, a bizonyítékok alapján amit max küldött a panaszkönyv jogtalan. Kahue tényleg hanyagul végezted el a farmot több alkalommal is, mellesleg mindig magadnak mondtál ellent ezért Max jogosan nem fizetti ki neked azt az összeget amit megbeszéltetek, zárom.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.