- 2023. 07. 12.
- 67
- 110
- 20
- V4 karakter
- Ipo Ragnar
- LV karakter
- Gulielma Soprano
- V2 karakter
- Ipo Kahue
Panasztevő InGame neve:
► Ipo Kahue ◄
Panaszra tett személy InGame neve:
► Kutasi Balazs ◄
Panasz oka, leírása, kifejtése:
► Nos hol is kezdjem kedves Balazs?..azt ne vegyük inkább figyelembe, hogy magyar a neved amely már alapból szabálytalanságot szül maga után hanem inkább az eseményt kövessük nyomon.
Elfogadtam a fuvart amelyet reggel ajánlottál nekem, fizettem is közel 30 ezer dollárt mert jó ember vagyok, nos rendeltem magamnak egy sima ládát telefonon keresztül és megkértelek, hogy ugorjunk el a határ és SeeDyno közti benzinkútra, elmentünk, hosszú perceket vártunk a palira, közben hülyéskedtünk, ismerkedtünk egymással. Nagyjából 14 perccel később megjött a pali a ládával, OCC chatben közölte velem, hogy tele vagyok ezért (logban minden látható) megkértelek, hogy tegyem bele a csomagtartóba ezért néhány olyan cuccom tettem bele amelyek sok helyet foglalnak (fegyver, fegyvertöltény, ásó) beleegyeztél így bele tettem, átvettem a ládát amelyből antik maszk született amit IC-n közöltem is nektek, az át vétel után megkértelek, hogy menjünk el az ipari parkba azon belül a garázsomba, út közben eléggé gyorsan mentél ezért le estem a motorról ami következtében eltörött a lábam és elkezdtem vérezni, nem adtál kötszert sem eü dobozt sem gyógyszert viszont tudtommal néhány segédeszköz alap elvárás egy jármű tulajdonosára nézve de ezt is el néztem, közben megjött a haverom Hektor Judas (szeretném hogyha megnyilatkozna a történések végkifejlettének kapcsolatával mint szemtanú) addig ameddig be kopogtam a kocsija ablakán vissza jöttél hozzám, gondoltam így ki veszem a motorból a cuccaim de minden szó nélkül elhajtottál így vesztettem egy fegyvert, 20 valahány lőszert és egy ásót a detektorozáshoz. Ezeket vissza kérem vagy fizesd ki a kárt! ◄
Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
► https://pastebin.com/1VRzYPHc ◄
Megjegyzés:
► A cserbenhagyás után többször is hívtam, írtam de már akkor le lépett, jól tudta, hogy az értékes cuccaim a csomagtartójában vannak de le lépett..egésznapra, lehet hogy telefonszámot cserélt és nem keresett fel de ezzel megszakította az RP-t. Hektor Judas a bizonyítékom rá és külön a bíráló adminnak átküldjük a cserbenhagyás követő eseményeket ha kell.
Kutasi Balazs, ha vissza adod a cuccaim, a panaszt törlöm! ◄
Utoljára szerkesztve: