Ipo Kahue - Kutasi Balazs [Negan]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

GrayGhost

Újonc
2023. 07. 12.
67
110
20
Nyíregyháza
V4 karakter
🇳🇴Ipo Ragnar🇳🇴
LV karakter
🇮🇹Gulielma Soprano🇮🇹
V2 karakter
🇮🇹Ipo Kahue🇮🇹
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Ipo Kahue

Panaszra tett személy InGame neve:
Kutasi Balazs

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Nos hol is kezdjem kedves Balazs?..azt ne vegyük inkább figyelembe, hogy magyar a neved amely már alapból szabálytalanságot szül maga után hanem inkább az eseményt kövessük nyomon.

Elfogadtam a fuvart amelyet reggel ajánlottál nekem, fizettem is közel 30 ezer dollárt mert jó ember vagyok, nos rendeltem magamnak egy sima ládát telefonon keresztül és megkértelek, hogy ugorjunk el a határ és SeeDyno közti benzinkútra, elmentünk, hosszú perceket vártunk a palira, közben hülyéskedtünk, ismerkedtünk egymással. Nagyjából 14 perccel később megjött a pali a ládával, OCC chatben közölte velem, hogy tele vagyok ezért (logban minden látható) megkértelek, hogy tegyem bele a csomagtartóba ezért néhány olyan cuccom tettem bele amelyek sok helyet foglalnak (fegyver, fegyvertöltény, ásó) beleegyeztél így bele tettem, átvettem a ládát amelyből antik maszk született amit IC-n közöltem is nektek, az át vétel után megkértelek, hogy menjünk el az ipari parkba azon belül a garázsomba, út közben eléggé gyorsan mentél ezért le estem a motorról ami következtében eltörött a lábam és elkezdtem vérezni, nem adtál kötszert sem eü dobozt sem gyógyszert viszont tudtommal néhány segédeszköz alap elvárás egy jármű tulajdonosára nézve de ezt is el néztem, közben megjött a haverom Hektor Judas (szeretném hogyha megnyilatkozna a történések végkifejlettének kapcsolatával mint szemtanú) addig ameddig be kopogtam a kocsija ablakán vissza jöttél hozzám, gondoltam így ki veszem a motorból a cuccaim de minden szó nélkül elhajtottál így vesztettem egy fegyvert, 20 valahány lőszert és egy ásót a detektorozáshoz. Ezeket vissza kérem vagy fizesd ki a kárt!

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://pastebin.com/1VRzYPHc

Megjegyzés:
A cserbenhagyás után többször is hívtam, írtam de már akkor le lépett, jól tudta, hogy az értékes cuccaim a csomagtartójában vannak de le lépett..egésznapra, lehet hogy telefonszámot cserélt és nem keresett fel de ezzel megszakította az RP-t. Hektor Judas a bizonyítékom rá és külön a bíráló adminnak átküldjük a cserbenhagyás követő eseményeket ha kell.

Kutasi Balazs, ha vissza adod a cuccaim, a panaszt törlöm!

Utoljára szerkesztve:

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok, a panaszt Én fogom kezelni.

Várom Kutasi Balazs válaszát huszonnégy (24) órán belül.
(Továbbá a cserbenhagyást követő eseményeket küldjétek el, kérlek.)​

• Hűha
Reactions: Csomi

Negan.

noone.
2023. 06. 20.
351
1 055
V4 karakter
Negan Nease
Sziasztok.

Felesleges várni a panaszolt fél válaszára, azért húzódott eddig, mert a panaszos társa nem tudta elküldeni a logot, az viszont most elért hozzám is.

Vázolom a helyzetet: Ipo Kahue (panaszos) találkozott Kutasi Balazzsal (panaszolt), majd egy fuvar után megálltatok, mert Te ládát veszel.
Miközben jött az eladó, Ti valóban ismerkedtetek, majd egy ponton előkaptad a fegyvered, és közölted Balázzsal, hogy több mint kétszázezer dollárba kerül, és hogy mennyire drága, majd Balazs felajánlotta, hogy megveszi, de mint kiderült, nincs rá pénze.
Ezután megérkezett a láda eladója, és közölte, hogy tele az inventoryd, majd Te IC megkérted Balázst, hogy betehess a csomagtartójába néhány tárgyat - ezt meg is tetted - majd ezután elindultatok onnan, és Téged baleset ért, majd megérkezett Judas haverod, akivel elkezdtetek RP-zni, és beszélgetni, mintha mi sem történt volna, (farmról beszélgettetek, és a jó barátod elvitt a kórházba, hogy meggyógyíttasd sebeid) majd eszedbe jutott, hogy a tárgyakat Balázsnál felejtetted, aki nem reagált a telefonhívásodra, és SMS-ekre sem.
Ez teljes mértékben kimeríti a rengetegszer elhangzott "IC ÜGY" fogalmát - Balazs karaktere megtudta Tőled, hogy drága a fegyver, és a tárgyak, amelyeket még a csomagtartójába helyeztél, és a karakterével úgy döntött, hogy szimplán nem reflektál a hívásaidra, SMS-ekre, tehát ellopja Tőled a cuccokat, ami a figyelmetlenségedből maradt Nála - szabálysértés a panaszolt fél részéről nem történt, adminisztrátori közbenjárásra nincs szükség.
A panasz jogtalan, a témát zárom, és előre is köszönöm szépen a tisztelt Fórum Moderátor kollégának a téma áthelyezését a lezárt panaszok részlegbe.​

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.