Inventory bővítés stb.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Cryde77

Zöldfülű
2019. 04. 24.
162
78
V4 karakter
Cryde Owen
LV karakter
Iburk Jamal
Az ötletem lényegében az lenne hogy ruhaboltban tudnánk venni mindenféle tástát ami nem kozmetikai eszköz hanem van haszna is, lehetne belőle kis oldaltáska nagy sporttáska hátizsák stb.. Ha van nálunk egy ilyen és megnyomjuk az "I" betűt akkor a saját inventorynk mellett lenne egy másik is, ami a táska méretétől függ. Ez nagyon sok dologban hasznos lehetne:legális életet nézve megkönnyíthetné a rákászatot, horgászást,farmolást szerintem mindenki tudja mit hogyan ezt most nem írom le. Illegális téren lehetne bele rakni külön töltényeket,fegyvereket,drogokat.

A táska másik és egyben leghasznosabb része, hogy az megjelenne táska néven a sima inventorynkban amit szabadon tudunk mozgatni. Ez hasznos lehet nem stackelhető itemek átadásában szállításában stb.. Be tudnánk rakni kocsiba és egyben áttudnánk adni más embernek.
Szerintem ebben az ötletben több RP lehetőség és hasznosság lenne mint behozni még pár száz kocsit.

Köszi hogy elolvastad és remélem meg is értetted mire gondoltam ez alatt :D. Én nagyon szívesen látnám ezt a szerveren és remélem meg is valósítható.
U.I: Ez a rendszer bent van egy bizonyos GTA V-ös Rp szerveren az ötlet onnan van. Aki ismeri azt annak könnyebb elképzelni :)

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
564
1 803
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Nekem eléggé tetszik az ötlet, bár én ezt úgy tudnám elkepzelni hogy az alap invit csökkentenék, és ha van nálad táska akkor azzal több lesz a helyed.

Cadey

Írnok deák
2019. 01. 11.
564
1 803
19
V4 karakter
Tomislav Vukonovic
Ez is igaz, ebbe nem gondoltam bele.

Cryde77

Zöldfülű
2019. 04. 24.
162
78
V4 karakter
Cryde Owen
LV karakter
Iburk Jamal
Mondjuk ebbe én sem gondoltam igazán bele. A fő lényege pedig az lenne hogy nem kéne egyesével pakolgatni hanem ami a táskában van azt a táskával lehessen mozgatni

penyáruház

Újonc
2019. 05. 02.
39
76
sajt 32
V4 karakter
Venikeluma Küdürömtü
LV karakter
Dorpolo Bolo
V2 karakter
Supurupu Diuhigu
volt 1000 ilyen ötlet, és mindegyik el lett utasítva, mert felesleges

real beno

Kivételes tehetség
2019. 01. 10.
2 029
11 694
23
V4 karakter
Malbor Vllasi
LV karakter
Lewis Dur
Ígyis elbírsz két darab AK-t, mellette öt pecabotot, hifit.
De még táska kell, igaz?

blez

Aktív fórumozó
2019. 01. 13.
285
914
V4 karakter
Sylvia Ayala
LV karakter
Raymond Melton
ígyis rengeteg tárgyat hordhatsz magadnál. fegyvert, fegyvert és fegyvert. ja meg jó sok kulcsot és adásvételit is. ?

wex

𝖕𝖍𝖆𝖓𝖙𝖔𝖒 👤
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 09.
933
2 104
V4 karakter
Dexter Bowman
LV karakter
Louvell Parks
Láttam máshol hasonlót, az lenne belőle, hogy mindenki egy táskával a hátán futkorászna. Furán nézne ki, így is jó ahogy van szerintem.

Jesse

Aktív fórumozó
Very Important Person
2019. 01. 06.
245
2 118
Budapest
Elég bután nézne ki, hogy mindenkin táska van...
Mellesleg így is elbírsz egy csomó cuccot ahogy a többiek is leírták.

• Tetszik
Reactions: Koma és wex
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.