- 2019. 01. 09.
- 1 532
- 581
- V4 karakter
- Crusher F Brasco
- LV karakter
- Crusher F Brasco
INTERJÚ CRUSHER F BRASCOVAL!
By Eddie Webber | November 05, 2018
K: Mr. Brasco, magáé a Boxter Mechanic Shop. Miért érezte úgy, hogy emelett még politikai pályát is kell kezdeményeznie?
V: Nos, ez egyszerű. Mindig is vonzódtam a politika iránt, csak valahogy a lehetőséget nem kerestem benne, igyekeztem mindig tenni valamit a hazámért, vagy valamit ami megmozgatja az embereket vagy támogattam egy olyan szervezetet ami sokat add az otthonunk gördülékeny működéséhez!
K: Mi volt a motivációja arra, hogy létrehozza a pártot?
V: A motivációm természetesen az, hogy egy olyan oldalról is tudjam segíteni a hazámat ahol még nem volt rá lehetősségem, az állami szférából.
K: Miben tud a Brasco párt többet nyújtani politikailag és érdemben mint a másik pártok?
V: Az, hogy véleményem szerint miben tudna többet, nem számít. Megvan a megfelelő programunk és ha ezt a nép is így látja akkor véghez is visszük, a kulcs a kezükben van!
K: Hogyan tervezik San Fierrot népszerűsíteni?
V: San Fierro-nak rengeteg hiányossága van, mint közalkalmazott, mint szakmunkás. Ha a munkaerő gondokat megoldjuk, nagyon sok minden fog változni, megvannak már a tervek. Már csak az hiányzik, hogy szabad kezet kaphassunk ez ügyben!
K: Lesz valamiféle támogatás a Rendvédelem számára? Gondolok itt autókra esetlegesen az irodai eszközök korszerűsítésére.
V: Természetesen, az Állami támogatások kibővítése programunk ezeket próbálja magába kulcsolni.
K: A lakhatás milyen módon lesz segítve? Gondolok itt a hajléktalanoknak kiadott önkormányzati lakásokra példaként.
V: A lakhatást egy úgynevezett "Albérlet" szerű rendszerrel szeretnénk megoldani, olyan komplexumok megépítésével ahol a lakhatás csupán a Víz, Áram és Gáz szolgáltatok által kivetített összeg a megtérítendő. Rengetegen szenvednek abban, hogy ugyan lenne pénzük egy olcsóbb lakásra de sajnos nincs elegendő eladó ingatlan kicsiny hazánkban, ez egy Albérlet rendszer bevezetésével kiküszöbölhető.