Sziasztok!
Szerintem sokan tudjátok, hogy a ház interiorok árai a mai napon meg lettek emelve (https://forum.see-game.com/threads/interior-arak-teruelet-szerint.108063/). Szerintem ez brutálisan sok. 1.000.000$ alatt nincsen, csak lakókocsi, az is 500.000$-ért. Érteném ezeket a változtatásokat, ha valami különlegesre is jók lennének ezek az interiorok, de a széfek lerakásán kívül semmi hasznuk nincsen. Ezek szó szerint majdnem csak RP-re alkalmasak, ami amúgy teljesen pozitív. A felső kategóriás házakkal még úgy vagyok, hogy rendben, hiszen egyféle státusz-szimbólumok, nem teheti meg mindenki, hogy vegyen egyet. De viszont bárhol máshol lévő interior indokolatlanul drága. Ezeken a helyeken szerintem lejjebb kéne vinni az árakat.
(Teljesen tisztába vagyok azzal, hogy az árak IC ügynek minősülnek, de IC sehol sem lehet reklamálni.)
Pár ötletem még az interiorokkal kapcsolatban:
Köszönöm, hogy végig olvastad.
Szerintem sokan tudjátok, hogy a ház interiorok árai a mai napon meg lettek emelve (https://forum.see-game.com/threads/interior-arak-teruelet-szerint.108063/). Szerintem ez brutálisan sok. 1.000.000$ alatt nincsen, csak lakókocsi, az is 500.000$-ért. Érteném ezeket a változtatásokat, ha valami különlegesre is jók lennének ezek az interiorok, de a széfek lerakásán kívül semmi hasznuk nincsen. Ezek szó szerint majdnem csak RP-re alkalmasak, ami amúgy teljesen pozitív. A felső kategóriás házakkal még úgy vagyok, hogy rendben, hiszen egyféle státusz-szimbólumok, nem teheti meg mindenki, hogy vegyen egyet. De viszont bárhol máshol lévő interior indokolatlanul drága. Ezeken a helyeken szerintem lejjebb kéne vinni az árakat.
(Teljesen tisztába vagyok azzal, hogy az árak IC ügynek minősülnek, de IC sehol sem lehet reklamálni.)
Pár ötletem még az interiorokkal kapcsolatban:
- A panel lakás ára ne egy rendes kertes, több emeletes ház árával legyen egyenlő. A lakókocsihoz hasonlóan legyen egy pontos ára és csak 2-3 interior legyen hozzá választható.
- A lejárt, nem meghosszabbított házak interior cp-i ne eltűnjenek, hanem a "zöld, megvásárolható" cp-vé alakuljanak, így az aki nem használja, illetve nem tudja használni a fórumot az is tudjon vásárolni egyet.
- A lejárt egyedi interiorok egy a területhez hozzárendelt alap interiorrá változzanak.
- A garázs CP-k amik nem házakhoz vannak, hanem standalone épület, vagy épület csoportok ugyan azon az elven működjenek mint ahogy az előbb a lakás interiorok. Úgyis mindenki az utcán parkol, ezzel laggot keltve, szerintem ha több garázs lenne kint az emberek orra előtt többen vennének, többen parkolnának benne és kevesebb lenne a lagg a szanaszét hagyott autók miatt.
- A garázs CP-k amik házak garázsaihoz vannak azok viszont tűnjenek el.
Köszönöm, hogy végig olvastad.