Interiorok árával kapcsolatban, pár egyéb ötlet velük kapcsolatban:

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Sziasztok!
Szerintem sokan tudjátok, hogy a ház interiorok árai a mai napon meg lettek emelve (https://forum.see-game.com/threads/interior-arak-teruelet-szerint.108063/). Szerintem ez brutálisan sok. 1.000.000$ alatt nincsen, csak lakókocsi, az is 500.000$-ért. Érteném ezeket a változtatásokat, ha valami különlegesre is jók lennének ezek az interiorok, de a széfek lerakásán kívül semmi hasznuk nincsen. Ezek szó szerint majdnem csak RP-re alkalmasak, ami amúgy teljesen pozitív. A felső kategóriás házakkal még úgy vagyok, hogy rendben, hiszen egyféle státusz-szimbólumok, nem teheti meg mindenki, hogy vegyen egyet. De viszont bárhol máshol lévő interior indokolatlanul drága. Ezeken a helyeken szerintem lejjebb kéne vinni az árakat.

(Teljesen tisztába vagyok azzal, hogy az árak IC ügynek minősülnek, de IC sehol sem lehet reklamálni.)

Pár ötletem még az interiorokkal kapcsolatban:
  • A panel lakás ára ne egy rendes kertes, több emeletes ház árával legyen egyenlő. A lakókocsihoz hasonlóan legyen egy pontos ára és csak 2-3 interior legyen hozzá választható.
  • A lejárt, nem meghosszabbított házak interior cp-i ne eltűnjenek, hanem a "zöld, megvásárolható" cp-vé alakuljanak, így az aki nem használja, illetve nem tudja használni a fórumot az is tudjon vásárolni egyet.
  • A lejárt egyedi interiorok egy a területhez hozzárendelt alap interiorrá változzanak.
  • A garázs CP-k amik nem házakhoz vannak, hanem standalone épület, vagy épület csoportok ugyan azon az elven működjenek mint ahogy az előbb a lakás interiorok. Úgyis mindenki az utcán parkol, ezzel laggot keltve, szerintem ha több garázs lenne kint az emberek orra előtt többen vennének, többen parkolnának benne és kevesebb lenne a lagg a szanaszét hagyott autók miatt.
  • A garázs CP-k amik házak garázsaihoz vannak azok viszont tűnjenek el.

Köszönöm, hogy végig olvastad. :)

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Heló, okkal nem olcsók az interiorok, mert akkor mondjuk Jóska megigényli 200-ba majd eladja a szerveren 300-ba. Viszon, a zöld CP vé változás jó lenne, mert így nem kéne egy igénylésre egy hetet várni. Meg ahol most nincsenek CP-k azokat is töltsék fel a szerveren most zöld CP vel, hogy ne kelljen egy hetet várni az igénylésre.

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Mivel az igénylés egy fix árral jár, és nem egy mozgó összeg, így nem hiszem, hogy valaki aki házat akar és körbe kérdez ne tudná leigényelni ugyan azon az áron mint Jóska barátunk. De akkor már John (érettebb, nagyobb vagyonnal rendelkező Jóska) 1.350.000$-ért megveszi a házat. Azon a napon megveszik tőle 1.450.000$-ért. Ugyan az történt csak nagyobb az adó. Szerintem Jóska/John máshol is meg tudja termelni a 100 ezer pénzét.

Skylot

Qualis vir, talis oratio
Veterán Globális Moderátor
LV
2019. 01. 10.
1 079
1 830
linktr.ee
V4 karakter
Aaron Forstner
LV karakter
Aaron Fraser
Egyébként nem mondasz butaságokat te fiú, mert végső soron a szerverről megy ki a pénz és nem Jóska barátunk bukszája lenne vastagabb, mert ha több lenne a CP a városban és olcsóbbért adnák mint fent említett barátunk, akkor nem ő gazdagodna, hanem a pénz menni kifelé, ebből meg Jóskán/John-on kívül mindenki jól járna, de ők amúgy sem túl fontos tényezők, mert csak a bukszájukat akarják vastagítani, de mások meg RP-hez elérhetőbb áron tudnának lakást venni.

A Joh-os példával nem szeretnék senkit sem megbántani, csak a hecc kedvéért hoztam fel. Nem akarok senkit sem minősíteni ezzel

Vakus

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 10.
334
553
21
Disneyland
V4 karakter
Lanzo Taube
LV karakter
Francis Karwel
Ebbe nem is teljesen gondoltam bele, de igen, igaz ez is. Ami először jutott eszembe az az, hogy sok játékosnak ennyi pénze nincsen. Vagyon, na az kilóg a garázsból is kétszer, mivel rengeteg a pp-vel vásárolt jármű. Házat nem tudsz PP-vel vásárolni, max ha a PP panelba átváltod, de ugye akkor már azért a pénzért már lekéretsz kettő M8-as BMW-t, ami tudjuk, hogy megéri mert 1-1 embernél van az az összegyülemlett pénz amivel ezt meg is tudják venni. Kereskedésnél valóban, a pénz csak eltűnik az adókkal. A vagyon értéke a szerveren szerintem 10-20x nagyobb mint amennyi pénzel rendelkeznek összesen a játékosok.

• Tetszik
Reactions: karo

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.