Imre Alexej Levente jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

LeviGOAT

Barangoló
Támogató
2019. 01. 10.
139
36
Satu Mare
V4 karakter
Fernando Joaquin
LV karakter
Nova S Linnea
V2 karakter
Levi O Wayne
sgh_logo.png

Jelentkezési lap

Hogy hívnak(becenév+ig név), hány éves vagy?
<< Levi a becenevem 16 éves vagyok jelenleg az ig nevem:Imre Alexej Levente >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 22185 >>
Mi az SGH feladata?
<< kezdő játékosoknak való segítségnyújtása,adminisztrátoroknak való segítség nyújtás,fogadott pm-ekre való válaszadás,szabályok tísztázása esetleg ha valamit nem ért meg az adott játékos akkor az adott sgh elmagyarázza TeamSpeak-en vagy játékban.Ha szól egy adott admin hogy kellene egy játékost betanítani akkor elkell menni >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Azért szeretnék S.G.H tag lenni hisz úgy gondolom hogy megvan a kellő tapasztalatod a munkához.Ismerem annyira már a szervert hogy eltudjam végezni a kötelezetségemet.Nagyon szeretnék S.G.H lenni én amikor elkezdtem a szervert nagy álmom volt hogy egyszer szeretnék S.G.H lenni és adminisztrátor is a szerveren.Szeretnék segíteni a kezdő játékosoknak hogy ne ütközzenek problémákba és tudjak nekik segíteni bármilyen kérdésbe.Ha sikerrel járok és kapok egy lehetőséget akkor minden követ megmozdítok hogy eredményes legyek és tudjak bizonyítani az S.G.H vezetőknek.Pozitívan állok hozzá a dolgokhoz és rémélem egy szép karriert tudok kihozni. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Úgy gondolom hogy ismerem egész jól a szervert tudnék segíteni játékosoknak kissebb kérdésekkel.Szeretem a csapatmunkát szeretem a társaságokat szeretek barátkozni emberekkel és természetesen szeretem a szórakozást.Segítőkész vagyok bármikor segítek a társaimnak/játékosaimnak.Nem egyszer voltmár hogy segítettem kezdő játékosoknak miközbe nem voltam S.G.H.Nekem a szerver megnyújt egy egész jó játékélményt és én szeretnék azoknak a játékosoknak segíteni akik nem nagyon ismerik még a szervert és nagyon szivesen segítenék/válaszolgatnék a kedves játékosoknak.Igazából elég aktívan tudnám végezni a dolgomat és amikor van szabadidőm ami kb 4-5 óra/nap hétvégén több akkor mindig a szerveren tartózkodnék néha egy kis kivétellel (haverok,barátnő stb...) >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Hétköznap 4-5 óra hétvégén többet tudok lenni. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/ee1t0yh >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< https://imgur.com/a/ee1t0yh >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Pozitív:Kitartó,nem adom fel könnyen a dolgokat,megbízható.Negatív:Néha káromkodom,izguló fajta vagyok és néha sietek. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Igen,természetesen!Szeretnék adminisztrátor lenni,mert szeretném adminként is a legjobb játékélményt juttatni a játékosoknak.Aktív tudnék lenni és én is sokat érnék a csapatban.Meetingeken résztvennék mindig csak akkor nem ha semmikép sem tudok résztvenni.Odatenném magamat és szorgalmasan végeznem az adminisztrátori munkát.Elég sok ideig tervezném ameddig csak lehet. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Először is megkérdezném hogy tudja e mi az a roleplay. mennyire van tisztába a szerverszabályzattal és mennyire érti őket.Ha nem ért valamilyen szerverszabályzatot akkor én elmagyarázom neki.Elmondanám neki hogy nagyon fontos tudni a szerverszabályzatot azért hogy ne kapjon semmiféle büntetést(Jail/Bann).Utána elmondanám hogy vannak RP parancsok is /me,/do,/megprobal,/ame.Ezeket szépen elmagyaráznám neki és utána elmondanám neki hogy sok fontos helyszín van a játékban.Kezdeném a városházával ott tudja kiváltani a személyigazolványát és munkát felvenni.Utána jön a pláza.A plázába lehet egyébb fontos dolgokat is venni pl.kiegészítői ruhák,rádió,telefon.Utána mondanám az autóiskolát ami nagyon-nagyon fontos helyszín a szerveren ott lehet vizsgázni hogy legyen jogosítvnányunk.Aztán jönne a benzinkutak ahol lehet tankolni az autóba és ételt venni.Aztán elmondanám ezeknek nagyjából hogy-hogy néz ki az ikonuk.Ezek után mondanám neki hogy a szerveren különböző helyeken található ATM ahol lehet tárolni a pénzünket.Ez után elmondanám hogy az ATM-ek találhatóak benzinkutak előtt,városháza....Illetve a szerveren találhatóak boltok ahol ott is lehet venni telefont,ételt,rádiót stb...Aztán jönne a home gomb/f3 ha megnyomja az eggyiket akkor talál egy pár dolgot pl.ott tudja megtekíteni a játszott perceket,pp mennyiség és beállításokat.Aztán elmondanám hogy ott lehet megtalálni az S.G.H/adminok ID-jüket és tőlük lehet segítséget kérni ha valami probléma van.Aztán még azt elmondanám hogy S.G.H-hoz csak akkor forduljon ha kérdése van amire nem tudja a választ. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy vhspawnt, hogyan járnál el ez ügyben?
<< Elmondanám neki hogy írjon egy adminisztrátornak és ő is csak akkor ad vhspawnt ha van rá elég indok. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Átvertek fegyver figyelmeztetéssel. Segítenél kérlek?

<< Hali!Ha a fegyver skines akkor szólj egy adminnak vagy tegyél panaszkönyvet fórumon viszont ha a fegyver nem skines akkor nem történt szabályszegés,ha így történt akkor figyelj oda legközelebb. >>

Utoljára szerkesztve:

Goge

Fórum Császár
2019. 01. 12.
1 698
3 252
V4 karakter
Gordiano Sparaco
LV karakter
George Gamble
Szia! Gratulálunk, a jelentkezési lapod el lett fogadva, kérlek válassz egy megfelelő csoportot számodra, majd HSZ-ben jelezd. Katt

• Tetszik
Reactions: Munyoz.
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.