Elutasítva Ilyushin Slava - Vorty

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ateszk

Újonc
2019. 01. 10.
8
20
LV karakter
Ilyushin Slava
zoldlogo.png

Neved:
< Ilyushin Slava >

A ban időpontja:
< 2018-11-01 22:22:09 >

A ban időtartama:
< Végleges >

Neve, aki bannolt:
< Vorty >

A ban oka:
< Súlyos NONRP (SD-s sokkolgatás) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Először is szia/sziasztok! Az elmúlt időkben amióta nem játszattam a szerveren (amely több mint 7 hónap) nagyon sok változáson ment át RP-s tudásom, ez abban nyilvánul meg, hogy vissza mentem SAMP-ra, hogy "újra megtanulhassak" RP-zni hiszen a bannom alapján én nem tudtam. Az egészet kezdeném a történettel, hogy mi is zajlott le az nap este. Az egész egy hétkoznapi solo patrollal kezdődött a részemről amikor TS3 szerveren ketten voltunk Ronald Bryan-al, ez mind szép és jó, de ezek után beérkeztek a többiek is itt gondolok Harambe-ra (akinek egyébként admin dutyznia kellett volna), Leonell Wiggins-re és a többiekre akiket majd a későbbi képeken látni fogsz/fogtok. A többiek beérkezte után Ronald Bryan megkért arra, hogy szolgálati fegyveréhez vegyek neki M4 lőszert mivel volt/van fegyverengedélyem. Természetesen személyiségemnek köszönhetően bele mentem, elmondta mennyi kell neki és el is mentem HQ-ra ahol leadtam a dutyt majd civilbe elmentem neki a lőszerekért (a képen majd egyébként látható lesz, hogy még annyira frissen léptem vissza dutyba lőszer vásárlás után, hogy még a jelvényt sem érkeztem felrakni). Amikor vissza értem HQ-ra eléggé sokan lettek, letettem a kocsimat majd bementem a duty-t felvenni, ez sikerült is majd HQ elé kimenve láttam, a csoportulást. Ezen idő alatt viszont TS3 szerveren történtek az események, ha emlékezetem nem csal akkor Harambe kezdte el flamelgetni Leonell Wiggins-t és ebből kezdődött minden, természetesen ezen idő alatt volt bent velünk szobába tombi (név szerint Simon Larouch) aki próbált minket ott moderálni, hogy induljunk patrollozni. Elkezdődött a vita, hogy ki kivel megy, olyas fajta nyávogó mondatok hangzottak el, hogy "nekem nincs fps-em", "nincs kedvem vezetni" és társai. Én akkor azt mondtam ott a többieknek, hogy döntsék el mit akarnak addig kimegyek vizért. Ez igy is történt, eltelt kb 1-2 perc afk amig kimentem, majd arra értem vissza, hogy sokkolók a kézbe és célozgatnak vele egymásra. Vártam hogy lezajlódjanak az események, hogy végre folytathassam a munkámat, de sajnos már nem sikerült csak este fél 11-ig. Amikor a többiek keze ügyét érte a sokkoló akkor jelent meg tombi is. Rendre utasitotta őket IC illetve TS, majd ha nem akarta volna egy személy a saját igazát akkor lehet még a mai napig is játszhatnék a szerveren. Az alábbi 3 képen látható lesz, hogy mondhatni semmit nem csinálok csak sétálgatok körbe körbe és csak akkor mentem oda amikor tombi is megjelent, mert jött vagánykodni a késével illetve rendre utasitani minket.

http://i.imgur.com/bduj6WM.jpg
http://i.imgur.com/APqm7ZP.jpg
http://i.imgur.com/5ToQy3U.jpg

Mind ezek után Harambe belépett admin dutyba (mert tombi mondta neki), de ezt úgy tette meg, hogy ő nem adta le a sasd duty-t. Tombi gyorsba beosztotta, hogy ki kivel megy patrollozni (Leonell Wiggins-el mentem aki egyébként a későbbiekben egész patroll alatt afkolt és nem csinált semmit) majd indultunk volna, itt jön képbe az a személy aki mindenképp a saját igazát akarta. Pontosan már nem emlékszem ki volt az a személy aki beszólt Harambe-nak, de a továbbiakban olyan dolgok történtek amelyek kép alapján bűnösnek bizonyitanak (sokkolás és nonrp téren). Az alábbi dolgok eléggé hirtelen történtek ezért is néz ki úgy mint ha én lesokkoltam volna a társamat. A lényeg röviden annyi, hogy ugyebár Harambe adminszolgálatba lépett és ekkor disappear-ban és fly-ban felrepült a HQ fölé, ekkor volt az amikor az egyik társam beszólt neki pontosan Ronald Bryan akit ezek után sasd illetve admin dutyban úgy sokkolt le, hogy a bindelt fly és disappear parancsot benyomta, majd leesett a földre és lesokkolta Bryant. Ezen idő alatt nagyon hergellt Harambe "trollkodó" jelenléte ami azt váltotta ki belőlem, hogy előkaptam a sokkolót és ő rá is rálőttem. Ugyebár ez a vonal amely kirajzolódik az ember felé akkor van ha valakit lesokkolnak, de ez a vonal amikor lesokkoltam elteleportálódott valahova a bányató környékére. Ekkor az történt, hogy ő elgotozott egy ügyre amit fogadott és Leonell Wiggins pont ebbe a vonalba állt bele ami "félúton" elhallt. Gondolom ez annak a hibája lehet, hogy az MTA nem képes a magas refresh rátára igy hát a vonal úgy néz ki mint ha én sokkoltam volna le Wiggins-t. Ugyebár ha egy admin dutyban van akkor őt nem lehet lesokkolni illetve az sem a chat és a console log sem logolja. Tehát ezt nem tudom bizonyitani, hogy én Harambe-t sokkoltam volna le viszont azt tudom, hogy nem sokkoltam le Wiggins-t. A képeken jól látható, hogy sem a chat illetve az alábbi szituáció sem "logolta" a sokkolást. Mire is gondolok? Ha jobban megnézzük a képet akkor azt láthatjuk, hogy Wiggins fut és én is hátra felé úgy hogy nincs kezemben sokkoló. Valóban az én futási animom még csak a kezdetleges fázisban van, szóval mondhatni még csak a lendületet vette fel a ped. Elméletileg a szerver script alapján úgy működik a teaser rendszer, hogy amikor valaki lesokkol valakit a ped azonnal megáll (szóval mondhatni kap egy freezt) majd egy fall animmal a földre esik és lelogolja a chatre illetve az aznapi console logba, ez igénybe vesz lelább 2-3 másodpercet, de mint láthatjuk én már teljes mérktékben el vagyok fordulva Wiggins-től és futni készülök. Ugyebár ha valakire aimozunk és azt ha elengedjük a GTA legalább 1,5 másodpercet igényel meg ennek és ha még ráadásul azt is rá akarjuk számolni, hogy a ped megfordul és elkezd futni akkor ez legalább 5-6 másodperc. Ezen idő alatt neki már rég a földön kéne feküdnie animban. Mint látjuk nem fekszik sőt, fut. Viszont, ha nem elég ez a bizonyiték illetve a chat sem, egy olyan console logot tudok neked mutatni aminek a legutolsó editelési dátuma 2018.11.03. Ez valószinüleg azért plusz két nap, mert feljárkáltam más szerverekre is. Illetve mellékelek egy olyan képet amelyen Ronald Bryan található lesokkolt állapotban.

http://i.imgur.com/lJ5ZVMV.jpg
http://i.imgur.com/WiJyUNF.png

A logot kérésre fb oldalon átküldhetem vagy akár TS3 megbeszélésen is. PLUSZ még egy easter egg, hogy ha felmerülne a "kamu lőszer vásárlás" vádja, az utolsó képen láthatod Bryan action bárjára kirakva a lőszereket amit én vásároltam neki.

Tudom, részben hibás lehetek, de szerintem ilyesfajta hibánál nem egy végleges kitiltással kellett volna végeznem. Tudomásom szerint (saját vélemény) egy egyszerű adminjaillal kellett volna végeznem ami akár ezek után lehetett volna felőlem 800 perc is FUN indokkal, illetve az account-om UCP-je sem olyan sújos szerintem ezen a bannon kivül. Elnézést a tág fogalmam miatt, de muszály voltam ezeket igy leirni hiszen az előző kérelmemnél megemlitettem a logot, de ezt figyelmen kivül hagytátok. Valóban ebben az időben amikor én is bekerültem kerültek be olyan személyek is akiknek igy utólag gondolva nem nagyon kellett volna, én jelen esetben egy áldozatnak tartanám magam. Gondolataim szerint megérdemelnék egy második esélyt ahol bizonyithatok és megmutathatom, hogy többet is tudok mutatni. Itt megigérhetem, hogy a továbbiakban nem fogok semmilyen frakcióhoz tartozni a tanult hibáim miatt. Ezzel nem a frakciók minőségét szeretném lealacsonyitani, hanem inkább azt, hogy ejtettem egy hibát amit a későbbiekben megint nem akarok.

Mindent megbántam amit tettem ezért is irtam ezt a regényt az eseményekről. A bannom napján beszéltünk még, ekkor fél évet mondtál és egy szépen össze szedett unban kérelmet amin látható akármilyen fogható dolog ami azt takatja hogy megbántam. Szerintem nem sokan irnak ilyen szabású kérelmeket (cáfolj meg ha nem igy van), remélem ebből is látszódhat mennyire megbántam a dolgokat. Nagyon szeretném folytatni a játékot a szerveren és a továbbiakban RP-zni. Remélem érthetően irtam, és persze a hosszú i-k miatt elnézést, amerikai billentyűzetem van ami kisebb kiosztással rendelkezik, na és persze a helyesirási hibák miatt.

Köszönöm, hogy elolvastad, további szép napot!

EDIT: Valamiért a képek teljes mértékbe eltüntek beszúrással ezért linkekkel illesztettem.

>

Utoljára szerkesztve:
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.