Ilyushin Slava - Vorty

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Ateszk

Újonc
2019. 01. 10.
8
20
LV karakter
Ilyushin Slava
zoldlogo.png

Neved:
< Ilyushin Slava >

A ban időpontja:
< 2018-11-01 22:22:09 >

A ban időtartama:
< 2030-12-31 13:12:12 >

Neve, aki bannolt:
< Vorty >

A ban oka:
< Súlyos NONRP (SD-s sokkolgatás) >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Nem tudom, hogy el kell e esetleg mesélnem az alap történetet, de ha már lennének homályos foltok akkor elmesélem. Lényegében ugyebár én benne voltam ebben az időszakban a SASD-ban. Épp patrolban voltam amikor ts-en az egyik társam megkért arra, hogy vegyek neki M4 lőszert, mert rendelkeztem/rendelkezek fegyverengedéllyel. Nem is volt semmi probléma természetemnek köszönhetően segiteni is akartam neki. Ekkor megjelent a szobába több ember is akik szintén patrolozni készültek. Semmi probléma eddig, de ts beszélgetésben kialakult egy kisebb konfliktus az akkori Harambe és egy másik társam közt. Ts beszélgetésben elkezdték "beefelgetni" egymást majd elkezdődött a vita, hogy ki kivel menjen járőrözni. Láttam, hogy a helyzet nem a legjobb állapotban van ez által mondtam nekik, hogy döntsék el addig kimegyek vizért a konyhába. Meg is történt, majd mire vissza értem annyit láttam, hogy egymásra tartogatják a sokkolót és lövöldöznek le mindenkit. Engem is természetesen lesokkolt Harambe (admin szolgálatba). Természetesen elkezdtem rohangálni, hogy ne lőhessenek el. Nincs mit bevallani ezen, de én is elővettem a sokkolót, rá kb 3 másodperccel le ooc-ztam. Ez után jelent meg egy nagyobb rangfokozatú SASD-os aki rendre utasitotta társaimat mint jómagamat is. Ezek után kezdődött el egy kisebb bind RP flood amit szintén le ooc-ztam, majd Harambe disappear-ben fly-olva elment és rá 5 másodpercre megjelent és lesokkolta valamelyik társamat, erre pedig én előkaptam és rálőttem, hogy hagyjon minket békén és menjen adminduty-zni(ez idő alatt volt rajta SASD duty is). El is ment egy goto-val majd pedig beleültünk a járőrkocsikba és mentünk dolgunkra.

Amit pedig TS szerveren mondtál, ahhoz tartva magamat irtam meg ezt a lapot. Mondtad, hogy fél év múlva lehetséges, hogy eltörlöd a kitiltást és újra játszhatok sokkal nagyobb odafigyeléssel. E mellett pedig még annyit ejtenék meg, hogy lementettem az akkori daily console logomat amit a mai napig megőriztem. A logban nem található olyan, hogy én bárkit is lesokkoltam volna, vagy ne oocztam volna a fölösleges bind RP-ket ezen intervallum alatt, igen tudom, hogy a képeket amit Roger küldött az látszik, hogy mint ha éppen lesokkoltam volna egy társamat, de nem. Az az illető volt a Harambe csak mivel el goto-zott abba az irányba amerre a társam állt igy hát az a bizonyos csik abba az irányba rajzolódott ki. Tudom ezzel az a baj, hogy lehetetlen elhinni, de a logomban látható, hogy nem sokkoltam le senkit még csak nem is lőttem senkire kivétel Harambe-ra. Mindent megtalálsz benne, igen tudom igy vissza olvasva nagyon szégyellem az akkori szinvonalatlan RP tudásomat amit ott mutattam, de megigérem, hogy a továbbiakban sokkal nagyobb odafigyeléssel és öntudattal fogok játszani a szerveren. Személyem szerint az UCP-m nagyjából elfogadható állapotban van kivel ezen a bannon kivül. Befejezés képpen pedig még annyit, hogy szeretném folytatni a szerveren való játszást, mert az itteni közösséget lehetetlen újra lemásolni más szerverre.

Köszönöm szépen, hogy végigolvastad.
>

Spinak

Fórum Császár
Very Important Person
2019. 01. 06.
1 936
918
Budapest
V4 karakter
Roger Sean
LV karakter
Roger Sean
V2 karakter
Roger Sean
Nincsen UnBan.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.