ILLEGÁLIS RÉSZ FELLENDÍTÉSE - KÖZÖSSÉG FORMÁLÁSA

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

VIPERA

Pötyögtető
2019. 01. 10.
450
1 984
24
V4 karakter
Portik Tamás
LV karakter
Hüseyin Cantürk
V2 karakter
Robert Mcreary
Sok szeretettel köszöntök minden kedves olvasót!
Következő ötleteimet szeretném fórumra vésni:
Illegális életet fellendítése - Közösség formálás

Kezdeném az illegális élet fellendítésével.
A legelső probléma az, hogy majdnem minden második civil embernek van már fegyvere és van hogy a civilnek több és jobb fegyvere van, mint egy IG komoly bűnözőnek.
Változtatni kéne ezen a nevetséges "fegyver craftolás" rendszeren, mert szörnyű módon irreális.
Új fegyver rendszert ötleteltem ki. A nagyobb illegális frakciók számára válna elérhetővé a fegyver rendszer. Még pedig a nagyobb frakciók a roleplay- ük szerint lennének megkülönböztetve is az IG hatalmuk által. Ők kapnának a besorolásuk szerint fegyvereket és csak ők terjeszthetnék. Ezáltal rá lennének kényszerülve a frakciók hogy roleplayezzenek egymás között, mert a jelenlegi helyzet a béka feneke alatt van úgy gondolom
Ezáltal ki lenne védve hogy egy egyszerű bandás állig felfegyverkezve fel tudjon állni a másik riválisnak aki mondjuk egy teszem azt pl: Török Maffia. Nyilván a realitást betartva egy utcai banda fel sem veheti a versenyt egy hatalmas bűnszervezettel szemben viszont a szerveren tapasztaltam ilyet nem egyszer nem kétszer.
Így megvan a lehetőség mindenki felé hogy rendesen IG is fejlődjön az adott szervezete az adott "leadernek". A civil szerepről később írok, most téma váltás.
Beszéljünk a drogok rendszeréről.
Úgy gondolom hogy tisztelet a kivételnek, de szinte senki nem vásárol drogokat.
Mert semmire sem jó. És borzalmasan irreális áruk van.

Úgy gondolom hogy létre kellene hozni 10-20 különböző kábítószer fajtát, mert ez a 3 drog édes kevés. És valamint fel lehetne ütni azaz vegyíteni azokat ha por állagú. Lehetne több grammot csinálni belőle és az item -be oda lenne írva hogy kb hány %-os lenne az adott kokain vagy speed. Nagyon sok tablettás, vénás, por állagú kábítószer van. Egyszerűen az alakulna ki hogy az ember ha nem is használatra, de kereskedelemre ezt maximálisan használná. És nem horror áron, hanem realitás árát betartva. És az ennek való szankcionálását is az eladás mértékben meghatározva tehát 500 dollárt érő drogra nem kaphatna 40 ezres csekket a vétkes. A rendvédelmi szervek pedig egy statisztika szerint kapnák a fizetésüket amik ugye a bűnözőkből erednek és az alapján mint IRL is az ÁLLAMTÓL kapják a fizetést, nem pedig azért mert rommá ticketelik a másikat. Rengeteg ember ezért nem mer semmit sem csinálni, mert nincs kedve csillagászati számjegyű bírságokat kifizetni.

Az illegális frakciók terén lehessen létrehozni "droglaborokat" amik viszont már költségesek lennének. A droglaborba olyan minőségű drogot tudnál előállítani amilyen minőségű a felszerelésed és az abban résztvevő vegyészek és munkások. Ezek persze lehetnek költségesek. Ezeket a laborokat rendőrségi alapos nyomozást követően fel lehetne számolni és bezáratni végleg. Ezáltal lehetne csapást mérni az illegális frakciókra. Meg lehetne határozni a laborban hogy te milyen kategóriájú drogot óhajtasz előállítatni. És te választod ki hogy hova csinálsz droglabort. A droglaboron belül lehessen kivenni kézben itembe az adott előállított drogot, vagy éppen az illegális frakció számára szintén elérhetővé tenni hogy egy megbízás formájába ezt elszállítani egy CP -be amiért kapnának elég szép összeget ami a frakció számlára menne és szigorúan a frakció működtetésére és fejlesztésére lehetne fordítani, visszaélés esetében ott vannak az adminok és ezt súlyos szankcióval kellene büntetni. A droglaborban meg lehet nézni hogy mekkora mennyiség készült le és hogy annak mekkora a megbízásban leadandó összege. Pl: 1 kg kokain, értéke: $40,000. Minősége : 40%-os.

A csempészetre kitérve én a kisebb MOB - ok számára gondoltam arra hogy egy ettől függetlenül gépjárművel bírna csempészni : műkincset, fegyvert, drogot.
a gépjármű méretétől függően lehetne csempészni az adott tárgyakat. És mondjuk a csempészet végén kapna pénzt a meghatározott kategóriának a mértékben. A legdrágábbat azt a közvéleményre hagyom és nyílván a rendőrök számára kimutatná az autó hogy illegális tárgyak vannak az autóban. A BTK -ban ennek lenne kategóriákra szabott büntető mértéke.
A csempészetért mondjuk úgy $10,000 - $40,000 -ig lehetne jutalmazni aminek csak a felét kapná meg az adott csempész a másik része a frakciójának a számlájára menne.
Utolsó momentumként beszéljünk a szereptévesztés és a rabláshoz.
A szereptévesztést szüntessük meg a rendvédelmi frakció tagok számára mivel ők potenciális áldozatok és közreműködők lehetnek egy illegális frakció számára. Azaz a korrupcióról beszélek amit mindenki ért, aki meg nem az nézzen utána.

A rendőrökkel nagyszerű RP -ket lehetne létrehozni úgy gondolom.
A rablásra kitérve : Vezessük be azt hogy nem lenne rablás LIMIT.
És talán nem járna mindenki $8,000,000 vagyonnal az utcán. Lenne egy kis izgalom a szerveren. Az eleinte igen, sok rablás lenne így ez igényelné a rendőri jelenlétet is. De ne féljetek később ez megszűnne, mert már a játékosunk nem járna akkora összeggel azt garantálom. Mert szerintem nagyon gáz hogy max $4,999 -t lehet elvenni valakitől amikor ott van nála $100,000. Le akartok TI vezetők korlátozni egy olyan VILÁGOT ahol nagyon nincsenek szabályok... egy alvilágot. Ez nem pálya. Valamit találjatok ki és nem érdekel milyen ellenérvek jönnek ide, se a visszaélés se semmi, azért vannak az adminok hogy megoldják.

A közösség formáláshoz érve...
Nem tudom ki hogy van vele, de torkig vagyok az autókereskedőkkel és társaikkal.
De miért van ez hogy a civilek java része csak kereskedik és nem rp-zik?
Mert sok kedves youtube -er a kereskedésről tesz ki videókat, hogyan gazdagodj meg vagy út a gazdaság felé meg hasonló ilyenek. Így a még be nem regisztrált játékosunk ezt a példát veszi hogy majd ő is kereskedő lesz és ezt a vonalat fogja követni. Felveszi majd a BINCO -ban a kemény kalapot és a telefont meg az üres adásvételit és ő húzgálja IG az embereket autókkal meg még ki tudja mivel. Úgy gondolom hogy itt egy félig meddig össze rombolt közösség van, de szerintem ez még menthető. Én örök kitiltással jutalmaznám azokat akik maga a kereskedésről és a meggazagodásról tenne ki a youtube -ra bármilyen videót.
Már elég volt a kereskedésből épp ideje RP-zni. Megértem hogy kell pénz az RP- hez, de te szerepjátékot jöttél játszani vagy közösséget rombolni? Mert azt csinálod, ha abból áll a napod hogy kereskedsz.

Én azt JAVASLOM hogy a szerverre való beregisztrálás legyen egy hosszabb folyamat mint 15 perc. Legyen egy konkrét kitöltendő kérdőív tele rp szabályokkal, szituációkkal és egy hosszú nagy üres rész amiben leírja a regisztráló hogy milyen karaktert szeretne alakítani és hogy mik a céljai a szerveren.
És ezeket a regisztrációkat nézze meg egy adminisztrátor vagy valaki aki illetékes és ő hagyná jóvá. Indítsuk be a roleplay iskolát amiben mindenki kezdő játékosnak részt kellene vennie és normális emberek kezébe adni a ROLEPLAY iskolát hogy normális szabálykövető játékos legyen belőle aki RP képes és hajlandó egy közéletben résztvevő ember szerepét játszani gondolok itt : hajléktalanra, munkás ember, alkoholista, drogfüggő és társai. Én magam szívesen vállalnék egy RP tanár szerepet hogy megformáljam a közösséget amiben játszok nap mint nap.

Ami a legfontosabb..... Vegyük komolyan a CHARACTER KILL -t.
Így ha a drága bérgyilkosunk vagy szimpla bandás játékosunk elmegy shoot -olni és meghal akkor ne legyen az hogy majd Ő ELDÖNTI hogy elfogadja a CK -t. Így új karaktert kell hoznia a 0 -ról így kizárva a sok előre rosszul megfontolt döntést gondolok itt a "lövöldözésekre".

És ameddig az emberünk nem csinál új karaktert a megfelelő történettel akkor addig adminjailt ül. Ott úgy sem bír mit csinálni így létrehozza az új karakterét. Lesz ideje. Ha kész van akkor szól adminnak és kiveszi és kezdheti az új életét a játékosunk. Komolyan kell venni ezeket a dolgokat ,mert ez így nagyon nem jó. Hogy mindenki úgy fogja fel hogy úgy is újra éledek és elbírom dönteni hogy most CK -ztak -e vagy nem. Nyilván egy CK- hoz kell megelőző RP amit most is szankcionálnak ha nem történik meg. Legyen komoly CK rendszer mert ez véleményem szerint nem jó.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
Készen állsz a kemény kritikámra? Minden alpontot számmal fogok jelölni.

1. A fegyver "craftolással" semmi baj nincs. Illegális frakciók képesek ezt megtenni, és ők tudják teríteni a fegyvert.
2. Ha nem veszik azt a 3 fajtát, minek 10-20? Elég maximum 5 db.-is, nem lehet annyi effectet vagy + -t behozni a szerverre, hogy értelme legyen ennyi drognak.
3. Láttam már más szerveren, sok scriptelési dolog, viszont érdekes, de nem látom, hova lenne elhelyezve ez. Esetleg egy belső intinek egy garázsban? - Ezt érdemes lenne megvalósítani, bár kétlem, hogy annyira haszálva lenne, élményképeken kivül.
4. Nincs értelme, mellesleg, fenn áll a veszély, hogy buggolna. Simán rakd a csomagtartóba, az is csempészet. Illetve a szereptévesztés egy faszság és törölni kéne mint szabályzatot, mindenki úgy alakítsa a karakterért, ahogy azt IRL is lehetséges legyen, ergo ha akar korruptkodni, akkor akarjon.
5. Itt kicsit vegyél vissza magadból, és amúgy egyet értek, ne nőveljék ha limitet, hanem töröljék el.
6. Ha vagyon kell neki akkor vagyon kell neki, ő ezt akarja elérni, ez is egy roleplay, én is alakítottam kereskedőt anno, semmi baj nem volt vele. Csak annyi, hogy manapság, basznak rpzni még a frakciótagok is, ez legalrá és illegálra is érthető.
7. Igen-igen, ez már volt ötletnek felhozva.
8. Meh, ez inkább maradjon úgy-ahogy. Mivel IRL évek alatt történik annyi mint 1 hét alatt See-ben szóval vágod? Nem kell minden nap új member legyen a frakcióban.
Bár fejlövés esetén még megvalósítható, valamennyire.

Ezt it a véleményem az ötletedről, eléggé összeszedetten írtad meg, bár fele értelmetlen a roleplay-re tekintve.

VIPERA

Pötyögtető
2019. 01. 10.
450
1 984
24
V4 karakter
Portik Tamás
LV karakter
Hüseyin Cantürk
V2 karakter
Robert Mcreary
1. De igen is van. Nem, nem képesek ezt megtenni. Nagyon nem látod át szerintem.
2. Azért hogy színesebb legyen a drog rendszer. A szerepekhez írva lehetne velük kereskedni és sokkal tágasabb lenne a kínálat.
Ha belegondolsz azért nem megy, mert ugye mindenki kereskedik szinte és nem alakít mondjuk egy drogfüggő karaktert vagy hajléktalant. Nincs RP színvonal. Elmész egy nemzetközi szinten elismert szerverre és leköpködnek, mert tudják milyen a magyar színvonal.
3. Használva lenne az ne aggódj. A fejlesztők majd megoldják. Tudtommal ügyes fejlesztőink vannak. Tudnak ők.
4. Rosszul értelmezted én az mellett voltam az írományomba hogy NE legyen szereptévesztés. A te véleményed mellett állok.
5. Miért vegyek vissza? Nem írtam semmi olyat. Nem fejthetek ki véleményt vagy mi a probléma? Felvagyok háborodva a rendszer ellen ez érthető szerintem.
6. Ezt gondold át mégegyszer amit írtál. Lehet szerepjátékba is autókereskedőt RP-zni,de én még olyannal nem nagyon találkoztam a szerveren.
7 -
8. Pontosan ez szabályozná ezt be, vágod? Az ember gondolja meg kétszer vagy többször hogy mibe vág bele, ha elmegy és meghal akkor vállalja a sztorit. Legyen súlya a tetteknek. Senki nem mondta hogy legyen minden nap új member xd.
Köszi hogy leírtad a véleményed.

Insigne

Újonc
2019. 01. 10.
32
192
22
Veszprém
steamcommunity.com
V4 karakter
Jason Goldstriker
LV karakter
Gavin Merrill
V2 karakter
Brown Packo
Nem tudom miért szeretnéd ennyire megváltoztatni az összes kereskedő játékos nézőpontját (pedig nagyon is jó lenne), de tudod jól hogy nem fog senki se letérni a kereskedő életmódról, mert mindenkinek a vagyon van előnybe helyezve, és nem az a bizonyos roleplay sajnálatos módon.

A rablásra kitérve : Vezessük be azt hogy nem lenne rablás LIMIT.
És talán nem járna mindenki $8,000,000 vagyonnal az utcán. Lenne egy kis izgalom a szerveren. Az eleinte igen, sok rablás lenne így ez igényelné a rendőri jelenlétet is. De ne féljetek később ez megszűnne, mert már a játékosunk nem járna akkora összeggel azt garantálom. Mert szerintem nagyon gáz hogy max $4,999 -t lehet elvenni valakitől amikor ott van nála $100,000. Le akartok TI vezetők korlátozni egy olyan VILÁGOT ahol nagyon nincsenek szabályok... egy alvilágot. Ez nem pálya. Valamit találjatok ki és nem érdekel milyen ellenérvek jönnek ide, se a visszaélés se semmi, azért vannak az adminok hogy megoldják.
Ez egy orbitális nagy hülyeség volt tőled, a 700 állandó playerből képtelenség hogy megoldja az a 20 vagy tököm tudja mennyi admin aki éppen szolgálatban van.

A felső gondolataiddal egyáltalán nem értettem egyet, illetve a miértjét se tudom még mindig, viszont az roleplayes részek tetszettek, viszont ahogy azt már leírtam, itt senki se akar megváltozni még egy fikarcnyit sem (tisztelet a kivételnek). Törődj sajnos bele, ez már csak rosszabb lesz.

renshin

Barangoló
2019. 01. 29.
133
489
V4 karakter
Ryunosuke Ochida
Itt részlegesen egyet értek @Insigne -vel, a játékosok nagyrésze nagyívben leszarja, hogy RP-zzenek vagy sem. Láttak az "Édes SeeMTA életet" és úgy jönnek játszani, és amivel a legkönnyebb hatni a játékosokra: Videózás az RPkről, full RP szituációk, nem képekre vágva és nem úgy, hogy TSen pofázzuk, hogy ICzd le rádióban, mert rohadtul kedv romboló. Megkell mutatni Youtube-n, videókon keresztül, hogy hogyan kell egy szerepet kialakítani.

És végül Insigne, 700 állandó player nem létezik LV-n, még karanténban sem. És ha az adminoknak terhelés, akkor vegyenek fel több admint a team-be, ilyen egyszerű.

Én is egy Rp-hez nem értő kis kereskedőként kezdtem, és nekem is sikerült megváltoznom, annyira, hogy RP miatt örökre rakattam ki magam V3-ról.

Bár igaz, hogy megismétlem ezt, de VIPERA (ha jól tudom aki ukrán szivarat való csempészést rpzte - most jól esne egy csomag kontrabandás irl) ötletei nagyban túlzás, de korrigálható.

Igaz, tudom, hogy most védem őt, de ez az én kritikám róla.

Have a good night.

Insigne

Újonc
2019. 01. 10.
32
192
22
Veszprém
steamcommunity.com
V4 karakter
Jason Goldstriker
LV karakter
Gavin Merrill
V2 karakter
Brown Packo
Ezer bocs @hollowka , azt hittem ez sima v3-os ötlet topic, valamit félrenéztem. De a lényeg benne van, ne azt várja el mindenki hogy mindent az adminok csináljanak meg és felügyeljenek, hisz ők is emberek úgy mint mi.

• Tetszik
Reactions: Norby

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
@hollowka mintájára fogok reagálni:
1: Minden illegális FK(szerveren 6) tagjainak van a craftoláshoz hozzáférése, ami az itteni játékos számhoz viszonyitva őppen elég. Script dönti el mennyi hatalmuk van IG? Fegyverkereskedelem és a felfegyverkezés teljesen IC ügy, hogy milyen kapcsolatok alapján jutnak hozzá. Az illegális frakciók között igenis van annyi RP, amennyi szükséges.
2: Ezt a drogrendszert nem kell eröltetni jó ahogy van, aki nem az item/script részére megy az vesz egy gyógyszert bármilyen drognak RP-zi.
3: Ehhez sem kell script, valahol ahol úgy gondolod nem derülne ki mi folyik a 4 fal között, berendezel egy egyedi intit, és RP-vel gyárthatsz dorgokat. A rendvédelem persze ezeket is feltudná kutatni, csak nem mindenhez kell script, sőt sok mindenhez nem kéne..
4: Ezt is RP-vel meglehet oldani, ha netán azt RP-zed hogy valami lopott műkincs van és megállitanak gazoltatni akkor /do-ba szépen irod mivan a kocsiban. A szereptévesztéses ötleted támogatom, persze korlátozva. Nem lenne szerencsés hogy minden 2. rendvédelmis tégla, mert akkor oda ennek is a "varázsa".
5: Lvl 4 fölött lehet ugye rabolni, De sokan amikor regisztrálnak csak a munka-pénzszerzés, és még tapasztalatlanok, igy nem tudják ez része hogy megy, meg az atm rendszert... Én is ilyen voltam nagyjából lvl 12-ig, mert ezeket nem tudtam, de gondold bele magad a kezdők helyébe akik még sok mindennel nincsenek tisztában...
6: Van a szerveren azért bőven RP-s réteg, az RP szituációkat keresd velük. Ez még mindig egy játék, az emberek azért játszanak hogy örömet szerezzenek maguknak, ha a kereskedőknek ez okoz örömet, akkor nem kéne ezt elvenni tőlük.
7: A regisztrációnál az RP teszt kérdéseket kéne átalakitani, ez az admin/illetékes megnézi részt nem támogatom, mi van akkor ha nincs abban az időben erre illetékes személy? Időt sose kapjuk vissza, ne raboljuk ezáltal az új játékosok idejét a várakozásra. Majd a rendszer kiértékeli, és ha megvan a szint mehet is játszani, ahogy eddig is van/volt.
8: Tehát ha belém jön egy postás, animba esek taxisként és nem szed fel senki, akkor CK? Én pl akkor CK-zom a karakterem, amikor már a maximumot kitudtam belőle hozni. Esetleg véletlen tűzharcba keveredek?(rosszkor rossz helyen) akkor CK? Ezt mindenki maga döntse el, hogy egy adott karaktert befejezett-e vagy befejezetlen... Nem tudom ki nézi/nézte a Fear The Walking Dead-et, ott a 3.évad végén egy főszereplőt arcon lőttek, majd az 5. évadban visszatért, megbocsájtott annak aki meglőtte... Mint ahogy a sorozat, ez a játék sem valóság. Szóval ha lelőnek, meghalsz Rp-zheted azt is hogy kiért a mentő összevartak, persze fejlövés kivétel.

Köszönöm mindenkinek aki elolvasta a véleményem.

Cukor

lagoon
2019. 09. 05.
185
838
LV karakter
Seth_Harp
A mostani CK-s dologban csak egy gond van, mégpedig az, hogy te hiába szervezed le az ember elkapását, rp-znél vele, kifaggatnád, hogy több infót szerezz meg valamiről, de ő csak funolja az egészet mert tudja OOC, hogy úgy sem fogja elfogadni a CK-t így értelmetlennek látja azt, hogy normálisan RP-zze le az adott szituációt. Nem is értem, hogy miért lett behozva így ez a szabálypont. Lehessen szabadon CK-zni anélkül, hogy abba az adott félnek bele kelljen egyezni. Ha egy olyan szerepet tölt be a szerveren ami számára kockázatos, vagy olyat cselekszik amivel másnak tesz keresztbe, esetleg nagyobb kárt tesz benne, vagy bármi más, akkor egy korrektül megszervezett elkapás, kivégzés során ne legyen lehetősége kibújni a CK alól és folytatni ugyan azt a karaktert mintha mi sem történt volna.
Természetesen ilyen légből kapott indokokkal nem lehetne szabadon CK-zni az adott embert, erre mindenképpen egy nyomós indok kell. Esetleg egy adminisztrátor felügyelhetne egy ilyen eseményt, vagy kikérhetné utólag a logokat az egészről. Ilyen 10 soros rp-vel kuka lenne az egész, mint írtam, csak a normálisa megszervezett, végrehajtott CK-k lennének a jók.

Kereskedőket nem lehet megváltoztatni, egyik szervernek sem sikerült eddig.

Drogok bővítése fasza. Jelenleg a szerveren a drognak semmi értéke, kereslete. Nagyon alacsony réteg veszi ezeket, azok is csak azért, hogy kipróbálják mi a hatása és ennyi. Sokkal színesebbé lehetne tenni az egészet, okozhatna függőséget, ilyenek.

Korrupció most is létezik, csak nehéz hozzá megtalálni az embert aki belemegy egy ilyenbe. De ha sikerül megtalálni onnantól az IC befolyásol mindent.

Rablás limitet szerintem felesleges lenne a jelenlegi helyzetben fentebb vinni. Csak gondolj bele, hogy most a rabláshoz semmilyen IC előzmény, rp, indok nem kell. Csak szimplán meglátsz valakit, na azt raboljuk ki és ennyi. Biztos lennének azok a fenegyerekek akik a több milliós sportkocsival mennének rabolni, így még több pénzt szakítva maguknak a még több kocsira.

A csempészet ötlet jó. Legalább lenne az illegális frakciók egy részének egy alternatív pénzszerzés. Mert a mostani helyzetben vagy fegyvert adsz el, vagy drogot, de az utóbbit ugye nem nagyon veszik. Felbérelni nem nagyon fognak, max egy másik frakció, de az is ilyen egyszeri alkalom.

A fegyveres téma is jó. Meg nem csak a más frakciókat, a civileket is RP-re tudod így késztetni ha új fegyvert akarnak. Ez a mostani craft rendszer egy hülyeség. Csak nézd meg azt, hogy Random Józsi minden napját a tengeren tölti alkatrészeket keresve. Random Józsi a kihalászott alkatrészeket oda adja Random Jenőnek aki bekerült egy illegális FK-ba a legalsó rangra mondjuk. Ez alatt értem azt, hogy IC szinte egy feláldozható a szervezetben, de a gyártás scriptet ugyan úgy megkapja, így letudja gyártani Random Józsinak a 8db Ak-t meg 10 glockot. Persze erre lehet azt mondani, hogy csak megbízható embereket vegyenek fel a leaderek, de ezt nem nagyon lehet kiszűrni, a későbbiekben meg ellenőrizni. Szóval ha ki nem is veszik ezt a craftot, valami korlátozás lehetne rá ami mondjuk F3 pozícióhoz lenne kötve. Erre úgy gondolok, hogy pl f3-ban a 10. rangtól lehessen craftolni, vagy valami hasonló.

A többihez nem tudok hozzászólni, haver.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner
Nagyon sok szép és jó dolog van benne de nagyrésze nem megvalósítható sajnos. A droglabor például jó ötlet viszont senki sem veszi a drogot mivel "DRÁGA" meg "NEM JÓ SEMMIRE". Pedig ugyanúgy lehet vele kereskedni mint a fegyverrel meg az autóval.

CK? Vannak olyan frakcióvezetők akik több mint egy éve játszanak egy karakterrel holott elfogtuk már őket, életfogytot kaptak volna de még mindig nem váltottak nevet mondván, hogy hozzájuk nőtt a karakter. Az én Cedrick Bullock karakterem is hat hónapos lassan de ha valaki úgy dönt, hogy IC mennem kell akkor nekiállok egy új karakternek akármennyire is jól fel van már ez építve, és én egy nyomozó vagyok nem egy illegális frakció leadere. Ezen kéne elsősorban elgondolkozni, utána új frakciók létrehozásán aztán ezeken az ötleteken. Egyelőre nem lenne egy frakció sem vagy csak 1-2 MAX aki ezt mind csinálná.

Weas

Újonc
Támogató
2019. 04. 30.
72
143
LV karakter
Tito Fernandez
Vipera nagyon átlátja a problémát ami a szerveren van (igaz kicsit harsány módon adja ezt elő). Több illegál frakicó fent emlitettek hiánya miatt megy tönkre/hagyják ott a játékot. Jelenleg ezt tartom a legégetőbb kérdésnek, nem azt, hogy milyen autó kell a szerverre...
Az ötletek megvalósításához közös komprumisszumra lenne szükség. Az aktuális illegál frakciók leaderei, fejlesztők, adminisztrátorok megbeszélése alapján.

Romi.

Barangoló
2019. 10. 13.
78
61
V4 karakter
Delbert_Carson.
LV karakter
Harles Deakon.
V2 karakter
Fitzgerald Cohen
Hát ja, teljes mértékben igazad van, ez a szerver már egy hulladék a sok kereskedő miatt, Illegáll is halott, valamit csinálsz, félve kell gondolkodj, hogy mit hogyan csinálj, hogy ne kapj 95.000$-os ticketet, mivel azt munkával kb. 4-5 óra kidolgozni, mellette a fegyvert, és hasonlókat buksz, lehetne a max ticket egy ilyen 25-30.000$, és akkor lennének Túszejtések is, és hasonlók, mert így, a szervert nagyon a legáll uralja, hogy kb napi 10+ 65k+-os ticketet osztanak ki. -A rablásos ügy tényleg igaz, mert mindenki 2milliókkal a zsebében jár, stb... -Régi rendszert is vissza lehetne hozni, hogy ha meghalsz, tünjön el mindenen a rákba. A skines fegyvereket majd megoldják valahogy, hogy halál esetén egyből vágjon rá egy figyut, és ne ilyen 3 figyus legyen a fegyver, legyen egy 8, és úgy jó lesz. Craftolás tényleg hulladék, mert az, hogy kb. a 300 playerből, 70-80 legállis, és abból a többi, az kb mindegyik illegáll, max ilyen 15-20 nem az. Mindenkinek olyan arsenálja van a széfbe, mint egy kis Sherriffségnek, aztán megy ki 4d-hez a feszültséget kelteni. Ezen kéne változtatni nagyon, a regisztálós rendszer, tényleg nagyon jó ötlet lenne, nemlenne annyira sok "NEKEM E60 A CELOM" és a többi... Én álláspontom még mindig ott van, hogy ezt az orbitális kereskedést, a autó limitek, és a kocsi modok miatt van. Úgy gondolom, ha alap SA-s kocsik lennének, akkor 1. FPS is több lenne, 2. nemlenne annyi kereskedő sem, nyilván, akadnának olyan emberek akik egyből, nembaaaaaj. "8 VENOM AIRRIDE LAMPA FELNI SZPOJLER NEON SZINEZET KM/H ELEGY ELADO" Viszont, ha minden autóhoz olcsón hozzá lehetne jutni, és nemlenne rajta limit, akkor tegyük fel, xy feljön, nemtud rp-zni, neki egy sultan kell. -Megveszi a sultant, és tessék, 1 óra alatt megvan, és nem az, hogy pl egy Evo a célja, és 30 szintet végig keresked, stb... Tuning rendszert SZERINTEM nagyon elkéne vetni, mert hogy minden autó a szerveren full extrás, az vicc. Legyen horribilis ára a tunningoknak, még a $-osnak is, és rendvédelmi autók ne menjenek 400-al, mert hogy a FCV megy 320-340-el, az kibaszott nagy vicc. RL, ha egy sport autó menekül, akkor az nagy valószínűséggel ott is tudja hagyni őket, de az is, hogy egy 720s-t úgy követnek 20-an, mintha egy öreg lada lenne. És igen, tényleg kéne valamit kezdeni mert, ez így nagy hulladék. Közösség tényleg félig halott, van egy pár RP-s ember, akik cska úgy teng-leng a szerveren, de nemtalálja a megfelelő közösséget magának, mert lehet, épp nem akar egy illegállost rp-zni, vagy nemtetszik neki egyik frakció sem. És egyébként egy próbát lehetne a kereskedőknek is adni, hogy egy betanítás AJ, és NORMÁLIS ember tanítsa be, ne olyan, aki elmondja neki NA TUDOD MI AZ A PG? STB... Ja, hamár PG, átkéne alakítani az egész PG értelmezést, mert ez így kurvára vicc, Akármit csinálsz, ez PG... Mert pl ha olyan van, hogy te glockot rántottál valahol, és téged egy PD-s félrehív, hogy mutassad meg neki az engedély, eközbe egy fegyver ott a kezébe, vagy épp rád is foghatja, vagy valami, akkor te simán rp-zhessed azt, hogy pl hátranyúlsz, és úgy teszel mintha a fegyverengedélyért nyúlnál, és akkor ránthass fegyvert, mert ezis vicc... DE MI MIÉRT RÁNTANÁL FEGYVERT HA RÁDFOGOM!? szóval ja, az egész PG szabályt átkéne alakítani, és a Betanítást nem kereskedőknek kéne végigvinni, hanem egy nagymúltú, rp-s ember, aki nem azt mondja el a kezdőnek, hogy mi az a me, do, ooc , ic, pg, dm, amcsi név, és csá. Hanem megmutatja hogyan rp-zzen, mikor mit, mi a jó az rp-be, mert régen énis egy kis írás/RP tudatlan voltam, aztán találkoztam egy rp-s sráccal ic, és ő megtanított engem rp-zni teljes mértékbe, mondta írásjelekre, helyerírásra mindig figyeljek, stb... És nagyon szerettem régen is rp-zni,és úgy is, hogy még nemtudtam nagyon, sok jó rp-m volt az LV szerveren, de már egy hulladék vicc, mert olyan SGH-k vannak, akik csak kereskednek, és ők tanítják be a jövő kereskedőit. Szóval, ja. Kicsit összeszedetlen a Komment, de amiről valami eszembejutott, azt leírtam. Na helóó, remélem megváltozik a szerver, mert egy hulladék most a sok kereskedő miatt.

A Vajda

Újonc
2019. 05. 25.
45
95
Szabolcs Venturas
V4 karakter
Alice T Florenzo
LV karakter
Rosenstein Yael
V2 karakter
Paroshnyiek Kazachia
Hát ja, teljes mértékben igazad van, ez a szerver már egy hulladék a sok kereskedő miatt, Illegáll is halott, valamit csinálsz, félve kell gondolkodj, hogy mit hogyan csinálj, hogy ne kapj 95.000$-os ticketet, mivel azt munkával kb. 4-5 óra kidolgozni, mellette a fegyvert, és hasonlókat buksz, lehetne a max ticket egy ilyen 25-30.000$, és akkor lennének Túszejtések is, és hasonlók, mert így, a szervert nagyon a legáll uralja, hogy kb napi 10+ 65k+-os ticketet osztanak ki. -A rablásos ügy tényleg igaz, mert mindenki 2milliókkal a zsebében jár, stb... -Régi rendszert is vissza lehetne hozni, hogy ha meghalsz, tünjön el mindenen a rákba. A skines fegyvereket majd megoldják valahogy, hogy halál esetén egyből vágjon rá egy figyut, és ne ilyen 3 figyus legyen a fegyver, legyen egy 8, és úgy jó lesz. Craftolás tényleg hulladék, mert az, hogy kb. a 300 playerből, 70-80 legállis, és abból a többi, az kb mindegyik illegáll, max ilyen 15-20 nem az. Mindenkinek olyan arsenálja van a széfbe, mint egy kis Sherriffségnek, aztán megy ki 4d-hez a feszültséget kelteni. Ezen kéne változtatni nagyon, a regisztálós rendszer, tényleg nagyon jó ötlet lenne, nemlenne annyira sok "NEKEM E60 A CELOM" és a többi... Én álláspontom még mindig ott van, hogy ezt az orbitális kereskedést, a autó limitek, és a kocsi modok miatt van. Úgy gondolom, ha alap SA-s kocsik lennének, akkor 1. FPS is több lenne, 2. nemlenne annyi kereskedő sem, nyilván, akadnának olyan emberek akik egyből, nembaaaaaj. "8 VENOM AIRRIDE LAMPA FELNI SZPOJLER NEON SZINEZET KM/H ELEGY ELADO" Viszont, ha minden autóhoz olcsón hozzá lehetne jutni, és nemlenne rajta limit, akkor tegyük fel, xy feljön, nemtud rp-zni, neki egy sultan kell. -Megveszi a sultant, és tessék, 1 óra alatt megvan, és nem az, hogy pl egy Evo a célja, és 30 szintet végig keresked, stb... Tuning rendszert SZERINTEM nagyon elkéne vetni, mert hogy minden autó a szerveren full extrás, az vicc. Legyen horribilis ára a tunningoknak, még a $-osnak is, és rendvédelmi autók ne menjenek 400-al, mert hogy a FCV megy 320-340-el, az kibaszott nagy vicc. RL, ha egy sport autó menekül, akkor az nagy valószínűséggel ott is tudja hagyni őket, de az is, hogy egy 720s-t úgy követnek 20-an, mintha egy öreg lada lenne. És igen, tényleg kéne valamit kezdeni mert, ez így nagy hulladék. Közösség tényleg félig halott, van egy pár RP-s ember, akik cska úgy teng-leng a szerveren, de nemtalálja a megfelelő közösséget magának, mert lehet, épp nem akar egy illegállost rp-zni, vagy nemtetszik neki egyik frakció sem. És egyébként egy próbát lehetne a kereskedőknek is adni, hogy egy betanítás AJ, és NORMÁLIS ember tanítsa be, ne olyan, aki elmondja neki NA TUDOD MI AZ A PG? STB... Ja, hamár PG, átkéne alakítani az egész PG értelmezést, mert ez így kurvára vicc, Akármit csinálsz, ez PG... Mert pl ha olyan van, hogy te glockot rántottál valahol, és téged egy PD-s félrehív, hogy mutassad meg neki az engedély, eközbe egy fegyver ott a kezébe, vagy épp rád is foghatja, vagy valami, akkor te simán rp-zhessed azt, hogy pl hátranyúlsz, és úgy teszel mintha a fegyverengedélyért nyúlnál, és akkor ránthass fegyvert, mert ezis vicc... DE MI MIÉRT RÁNTANÁL FEGYVERT HA RÁDFOGOM!? szóval ja, az egész PG szabályt átkéne alakítani, és a Betanítást nem kereskedőknek kéne végigvinni, hanem egy nagymúltú, rp-s ember, aki nem azt mondja el a kezdőnek, hogy mi az a me, do, ooc , ic, pg, dm, amcsi név, és csá. Hanem megmutatja hogyan rp-zzen, mikor mit, mi a jó az rp-be, mert régen énis egy kis írás/RP tudatlan voltam, aztán találkoztam egy rp-s sráccal ic, és ő megtanított engem rp-zni teljes mértékbe, mondta írásjelekre, helyerírásra mindig figyeljek, stb... És nagyon szerettem régen is rp-zni,és úgy is, hogy még nemtudtam nagyon, sok jó rp-m volt az LV szerveren, de már egy hulladék vicc, mert olyan SGH-k vannak, akik csak kereskednek, és ők tanítják be a jövő kereskedőit. Szóval, ja. Kicsit összeszedetlen a Komment, de amiről valami eszembejutott, azt leírtam. Na helóó, remélem megváltozik a szerver, mert egy hulladék most a sok kereskedő miatt.

Szerintem lépj fel GTA 5 RPre és ott éld ki magad. Vannak gondok, de a szerver nem egy “hulladék”.

notoriousdancso

Teflon Don
2019. 01. 10.
1 050
4 303
V4 karakter
John DiBello
LV karakter
Jude Bonner

Ha mindenki az RP-t keresné akkor 10-15k ticket is elég lenne, mivel nem lennének olyan emberek akiknek egyetlen céljuk, hogy; Ú SZÁZ MILKA :D DDD EL KÉNE ÉRNI MINÉL HAMARABB!!!!!444

Másrészt amúgy ha valaki nagyon akar embert rabolni és nagyon le akar lépni a pénzzel az meg tudja tenni, csak az emberrablások nagyrésze arra megy már csak ki, hogy legyen egy jó lövöldözés mert unatkozik a rabló fél.

A PG szabály bizonyos körökben 2019 óta egyáltalán nem létezik a szereptévesztéssel egyetemben.

A szerver pedig azért veszti folyamatosan a játékosait mert a szabálysértők 40%-át banolják és ezekenek a fele sosem kap UB-t. Senki sem vveszi figyelembe, hogy mennyit tettek a szerverért. Lehet, hogy ronda az UCP-je de mondjuk nyitás óta játszik és van 230k perce mellé meg kinevelt egy egész PD-s generációt vagy csinált 2-3 kicseszett jó több hónapig tartó frakciót.

capovagyok

Újonc
2020. 06. 25.
44
398
V4 karakter
KeAndre Lawrence
LV karakter
Dalton Allen
V2 karakter
--
Sajnos későn lett megírva a topic, rengeteg dolog ami le lett írva nem lesz megváltoztatva, mivel nem csak az rpsebb réteg játszik a szerveren (ahogy látom), így nekik is kedvezni kell. Nem könnyű szerintem 250 embert egyik napról a másikra kötelezni egy teljesen más rendszerre, ebből a napi 250 emberből legalább 100 lelépne, csak emiatt mert nekik ez nem megy. És újra itt lennénk, hogy nincsen játékos, frakció, és egyébmás. Szomorúan látom azt, hogyha rákeresek a "seelv" szócskára youtubeon "[SeeLV] - Határ átszökés, legjobb menekülési taktika." ezt látom, nem azt, hogy egy illegális frakció felrakja az élményképeket pluszban kiegészítve ezeket 1-2 klippel. Egyel felettem Pufikával pedig egyet tudok érteni, nem vagyok már a seelv játékosa, de elég könnyen át tudom érezni, mivel már egy éve is ez ment.

.martin

hobbihajó törött az élet tengerén
2019. 01. 10.
745
1 700
V4 karakter
Shiro Shimuzu
Nem értem miért kell még mindig ezt a témát vitatni.. Úgy érzem, mintha a legtöbb ember csak annyit látna a szerverből, hogy van az illegál, aki darálgat, meg csinálja az élményképeket, RP-zik.. Meg van a rendvédelem része a szervernek, akik ugyan úgy darálnak és Rp-znek. Nem gondoltok arra, hogy valaki mondjuk nem szeretne elhatározódni sem rendvédelmi, sem illegál részre? Egyszerűen csak játszani szeretne, és ellenni a barátokkal... Nem értem, miért zavar az téged, hogyha valaki csak kereskedik, vagy ilyesmi dolgot csinál.. Persze, hogyha nem szól be neked, vagy direkt "zaklat" ilyesmi.. Az ilyen nyilván nem jó dolog, de akkor sem ezzel kell jönni, hogy "kereskedő".. Ami nagyon szemet szúrt nekem, az a rész, hogy "Bármennyit ellehessen venni rablásnál". Nem tudom ki hogy van vele, de szerintem nem túl jó RP alapból az sem, hogy "/me előveszi a fegyót, /do rátartja, /do hol a pénz? /me elveszi a pénzt majd leüti, hogy ne emlékezzen", nos ha már ennyire a " kereskedők ellen" vagyunk, ugye akkor jöhet a kérdés, miért számít az mennyi pénzt vehetsz el rablásnál? Nem az lenne a lényege egy rablásnak IS, hogy minél jobbat RP-zetek, és minél jobb legyen a játékélményed? Az nem is értem miért zavar téged, ha valaki 2-3 milliókkal a kezében szaladgál.. Ez szimplán csak az én véleményem az ötlet annak a részéről, ami "érdekel" és megér annyit számomra, hogy véleményt fejtsek ki róla.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.