Illegál piac//figyus fegyverek.

RÁJENKA

Barangoló
2020. 03. 01.
89
103
20
Komárno
V4 karakter
Charles Moretti
LV karakter
Klara Young
V2 karakter
Oshita Kakashi
v2logo-NEW.png

Szerverrel kapcsolatos ötletek

Játékos (IG) neved:
< Oshita Kakashi >

Ötleted:
< Jelenleg az illegális frakcióban lévő személyek nem tudnak eladni fegyvereket, mivel mindenkinek festett cuccai vannak, amit nem lehet elvenni, igy nem vesznek az emberek sima fegyvereket, ezt egy egyszerű dologgal kilehetne küszöbölni, ami nem más mint a figyelmeztetések. Gondolok itt arra ha valakit elkap a rendvédelem akkor kerülne rá 1 figyelmeztetés és mondjuk 3-5 figyelmezetés után kidobásra kötelezné a tulajdonosát. Ezzel az apró dologgal sok minden megváltozna a szerveren. >

Megjegyzés:
< Nyilván szúrná ez a dolog pár ember szemét, de szerintem életképes lenne, hiszen igy a nyomozó irodának is lenne bőven munkája, hiszen pörögne az illegál hirdetés. 😎 >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

A barátságos nepper

Aktív fórumozó
2020. 07. 10.
242
226
20
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Cibakháza
LV karakter
Pena_Fuerte 🇪🇸
V2 karakter
Son_Suzuki 🇯🇵
Ez az ami v2-re nagyon nem kellene, ahogy a % sem kellett volna… A figyelmeztetésből csak problémák lennének, nem kell ez ide
Szerintem meg pont elférne itt is egy warn rendszer.. v3-on, v4-en nagyon szidom a rendszert, de ide v2-re nagyon elférne. Mindenkinek csomagtartónyi festettje van, mert az eventekből folynak a skinesek, de nullára meg még a kutya sem lőtt fegyvert, gyanítom. Realizálódna a piaci értéke, rizikósabb lenne a viselése, a vele való kereskedés, a használata, stb... Jó célt szolgál a warn rendszer, mert anno Thommasék jól mondták. Ha nem lenne figyelmeztetés, akkor mindenki ilyenekkel rohangálna. Mi van a v2-n? Mindenki ilyennel rohangál. Bőven elfér ide, TÁMOGATOM.

aPeti

edes otthon ❤️
Támogató
2020. 04. 09.
802
1 351
V4 karakter
francisco.furstenbarger
V2 karakter
francisco.furstenbarger
Rengetegen PP-ből vettek nagyértékű fegyvereket, nem csak eventből jönnek. Már csak ezért sem gondolnám, hogy kellene ez ide. A v2 legalább megmaradhatna ebben a szempontból a régi. Úgy gondolom személy szerint, hogy más a prioritás jelenleg, mint sem teljesen átszervezni az inventory, item rendszert

• Vicces
Reactions: peko

A barátságos nepper

Aktív fórumozó
2020. 07. 10.
242
226
20
Jász-Nagykun-Szolnok megye, Cibakháza
LV karakter
Pena_Fuerte 🇪🇸
V2 karakter
Son_Suzuki 🇯🇵
Rengetegen PP-ből vettek nagyértékű fegyvereket, nem csak eventből jönnek. Már csak ezért sem gondolnám, hogy kellene ez ide. A v2 legalább megmaradhatna ebben a szempontból a régi. Úgy gondolom személy szerint, hogy más a prioritás jelenleg, mint sem teljesen átszervezni az inventory, item rendszert
Ezt pofon egyszerűen megoldotta anno a v3. Bizonyítsd hogy pp-s! Done..