Neved:
< Igor Zenkov >
A ban időpontja:
< 2019.02.25 >
A ban időtartama:
< 2030.01.01 >
Neve, aki bannolt:
< Alek >
A ban oka:
< SGH Feladatok nem teljesítése! >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Eltelt 3 hónap a bann óta, elismerem, nem volt a legjobb élethelyzetem, hogy nem sokkal azután, hogy az sgh köreibe felvettek, nem tudtam teljesíteni az elvártakat csak nagyon rövid ideig, és az sem lehet mentesítő körülmény, hogy nem tudtam róla, hogy mivel jár az ha nem teljesítem (Annó Alek 2-3 Hónap Bannt igért biztosra illetve mivel már ő nem SGH Vezető így Benett felé irányul az UB Kérelem). Sajnos vannak élethelyzetek amikben döntést kell hozni, nekem akkor egy időre szünetelnem kellett. Sajnálom, hogy így alakult. Mentségemre, csak annyit tudok felhozni, hogy nem egy közösségromboló agresszor vagyok, aki azért játszik az SGS köreiben, hogy minnél több AJ és Ban legyen az accountjára társítva. V3 és V2-es szerveren összesen 55k+ perc alatt kő kemény 1 bannal és 2 AJ-vel rendelketem (Jogosan összesen), LV-n nyilván ezen a bannon kívül tiszta az UCP-m. Az SGH Feladataimat sem rontottam el nem adtam negatív hangot az SGH tagoknak és a vezetőségnek nem kellett miattam szégyenkezni, hogy bármilyen hibát vétettem volna, csak az inaktivitás volt amit sajnálok, de már megtörtént, emberből vagyok mindenki hibázhat\közbejöhet valami. Remélem, hogy meggyőzi a bíráló admin(ok)-at az eddigi múltam arról, hogy tisztán és igényesen kívánok játszani, nem pedig sorozatosan ehhez hasonló vagy roszabb dolgokat elkövetni. Benett-el beszéltem TS-en korrekten elmondta, hogy júniusban írjak egy UB kérelmet újra (Én most ezt a pár napot megrizikózom, hátha ), és akkor meglátja, hogy mi a helyzet, nyilván az SGH-ból el leszek távolítva. Kicsit kibővítettem a kérelmet az előzőhöz képest, hogy egy minimális képet adjak arról, hogy mindent megteszek azért, hogy mindig a legjobbat hozzam, csak néha szólnak dolgok, amikre sajnos nem minden esetben lehet olyan megoldást találni, ami kedvező mindenkinek, és ettől függetlenül szeretném tovább folytatni itt, mivel az LV Egyedi Feeling vonz vissza, már amennyiben megadják rá a lehetőséget. Köszönöm a bírálást. >