- 2019. 01. 10.
- 48
- 27
- 22
- V4 karakter
- Amalasuintha Bartholomaus
- LV karakter
- Igor Gianmarco
- V2 karakter
- Hugo Boss Laci
Neved:
< Igor Gianmarco >
A ban időpontja:
< 2019-01-06 23:42:28 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Tranes >
A ban oka:
<
Utolsó esély eljátszva, folyamatosn RP alóli kilépések , Súlyos UCP. Nem vagy RP szerverre való. |
>
Amiért szeretnéd az unbant:
< Igazából leírom hogy mi történt..
Egyik napon a szerverent fent voltam majd mint mindig a kaszinó előtt töltöttem azt az időt..
Eljött az este majd ott IC énekelgettem meg RP-ztem mikor egy csajhoz oda mentem és be írtam hogy /wank és beraktak 60percre.
Ezután felmentem TS-re majd ott Tranes jött mint egy bika és jött azokkal hogy én 1 hónap alatt 14 jailt szereztem..
Nos erről az a véleményem hogy a 14 jail között vannak olyanok is hogy Megbeszélve,IC jail,Javítás.
Az RP alóli kilépesek is megvoltak beszélve és rendezve lettek..Most igen kaszinó előtt volt ügyem de nekem azt mondták hogy vannak Őrök akik védik a kaszinót szóval a verekedés IC ügy.
Nem gondolom teljesen jogosnak ezt a bant de ha így döntöttek biztos az..
>
Amiért szeretnéd az unbant:
< Igazából leírom hogy mi történt..
Egyik napon a szerverent fent voltam majd mint mindig a kaszinó előtt töltöttem azt az időt..
Eljött az este majd ott IC énekelgettem meg RP-ztem mikor egy csajhoz oda mentem és be írtam hogy /wank és beraktak 60percre.
Ezután felmentem TS-re majd ott Tranes jött mint egy bika és jött azokkal hogy én 1 hónap alatt 14 jailt szereztem..
Nos erről az a véleményem hogy a 14 jail között vannak olyanok is hogy Megbeszélve,IC jail,Javítás.
Az RP alóli kilépesek is megvoltak beszélve és rendezve lettek..Most igen kaszinó előtt volt ügyem de nekem azt mondták hogy vannak Őrök akik védik a kaszinót szóval a verekedés IC ügy.
Nem gondolom teljesen jogosnak ezt a bant de ha így döntöttek biztos az..
>