Neved:
< Ignacio Sandoval >
Kitiltás időpontja:
< 2023.11.12 >
Kitiltás időtartama:
< Örök >
Admin neve, aki kitiltott:
< Davee >
A kitiltás indoka:
< Adminügy alóli szándékos kilépés, Undorító OOC stílus adminisztrátorral és játékosokkal szemben, PG. >
Amiért szeretnéd a kitiltás feloldását:
< Azért szeretném ha feloldanák a kitiltást mert régi ismerősök rámírtak hogy alakulóban van egy frakció ahova szívesen látnak nosztalgiázni. Az üggyel kapcsolatosan annyit szeretnék mondani hogy késő este volt, fáradt voltam, másnap reggel korán kellett mennem melóba és nem volt türelmem 4 sávos autópálya mellett elrablósdit játszani . Ahogy láttam a közeledő sportkocsit amely semmiféle probléma nélkül éppen felém repesztett a sivatagos talajon (nem 4x4 volt) rögtön előrántottam a Glockot és elkezdtem szórni őket. Nagykaliberrel kiszálltak, leszedtek. Aztán felszedettek az adminnal és kezdődött a huzavona. Kiürítettem az inventoryt, a glockot még csak azért sem adtam oda. Végül úgy döntöttem hogy odaadom legyenek vele boldogok és kiléptem. Arról volt szó ha odaadom megúszom büntetés nélkül de úgy látszik az admin szankcionálni akart volna még utána, amit előtte nem hozott tudomásomra szóval másnapra ban fogadott. Azt nem értem hogy az admin miért szedett fel a halálból, szimplán rakott volna jailbe PG indokkal és mindenki ment volna a dolgára. Kicsit elkomplikálodott az ügy beismerem ooc nem voltam korrekt. Ha szükség van log-ra tudok mellékelni privátban. >