- 2022. 06. 11.
- 11
- 17
- V2 karakter
- Ibrahim_Ervin_Ismail
Jelentkezési formanyomtatvány
OOC rész
[#1] Neved?
< Ádám >
[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)
< Ádámnak hivnak,17 éves vagyok. Segitőkész,kedves,normális személy vagyok. Hobbym leginkább a gépezés,motorozás. Nagyon gyorsan tudok gépelni. >
[#3] Jelenleg hány játszott perced van?
< 6110 >
[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!
< >
[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?
< Hát szeretnék minél sokáig bent maradni a frakcióba,célom ténylegesen az hogy legalább al-leader posztba kerülhessek. Korrektnak érzem ezt az fk-t. Szeretném ezt is ki próbálni,illetve sokáig bentmaradni. >
[#6] Miért téged válasszunk?
< Teljes mértékben eltudom intézni amit tőlem kérnek. Normális,segitőkész vagyok. >
[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?
< Nem. >
[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?
< Ádó csalók elfogása,illegális tárgyak,mint pl: dohány,kábitószer,egyéb anyagok lefoglalása,megsemmisitése. Határzárak,határellenőrzések. >
[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)
< 15+óra >
[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)
< Kedves,segitőkész normális embernek gondolom magamat. Tudok néha szigorú lenni,de az más kérdés. Leginkább probálok arra törekedni,hogy a legjobb énemet adjam elő mindenkinek. >
[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?
< A csapatmunka mindenhol is ott van. Egymásra bármikor számithatunk,jóban-rosszban. Nem hagyjuk egymást cserben.Ott segitünk egymásnak,ahol csak tudunk. És igen,tudok/szeretek,segitek csapatban dolgozni. >
[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?
< Alapjáraton ha az illető megfelelően tud rp-zni,akkor nincsen probléma vele. >
IC rész
[#1] Jelentkező teljes neve:
< Ibrahim Ervin Ismail >
[#2] Jelentkező születési helye, ideje:
< V1994.05.11 San Fiero >
[#3] Anyja neve:
< Alexandra R Jerfs >
[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!
< >
[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:
< OFK - Nem tetszett az ott lévő dolgozók. >
[#6] Miért pont Önt válasszuk?
< Alkalmas lennék a feladat elvégzéséhez. >
[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!
< Határ ellenőrzések,illegális tevékenységek megakadályozása,polgárság védése,illegális anyagok megsemmisitése. >
[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?
< Legszivesebben Vezérőrnagy-ig. >
[#9] Meséljen magáról! (10 összeszedett mondat!)
< Ibrahim Ervin Ismail vagyok. Születtem: 1994.05.11 San Fiero. Anyám neve: Alexandra R Jerfs,Apámat nem ismertem. Kis koromban érdekel mindigis a rendvédelem,ezért anyám elvitt mindig nyiltnapokba. Amikor 14 éves voltam,elöttem volt a pályaválasztás,hová szeretnék tovább tanulni. Természetesen rendőrnek. Az álom sikerült,elvégeztem egy álltalánost,egy szakközépiskolát,egy főiskolát,is. 23 éves koromban álltam neki dolgozni,mint rendőr. Sok jó,sok rossz tapasztalatom is volt a munkahelyemen. Első az hogy ez nem játék,hivatás az illetért. Töbször sebesültem meg,tűzharcban,autóbalesetben,üldözésekben. A kiképzések kemények voltak,de meghoza a gyümölcsét. Most jelenleg munka nélküli vagyok. >
Utoljára szerkesztve: