Húsvét event

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Nursultan

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 11.
396
1 057
32
Budapest
V4 karakter
Nursultan Murtazayev
Üdv mindenkinek! A kérdésem az volna (lehet, hogy én vagyok a béna, de erre választ sehol nem találtam, de persze az is lehet, hogy ez a kérdés csak engem foglalkoztat), hogy mikor ér végre véget ez a húsvéti őrület? Húsvét nagy részt vidéken töltöttem, így (hál' Istennek) nem kellett magam azzal izgatnom, hogy felmenjek-e seemta-ra, viszont előtte is utána is volt lehetőségem belekóstolni mindkét verzióba.

Az elsőnél (a KÁOSZban, hívjuk csak így) egy délután/este összesen 1 óra 15 percet töltöttem (két alkalom) sorban állással a BMS-nél, mivel a tojásokért rallizók között lehetetlen volt közlekedni. Ráadásul mind a kétszer a sor elején voltam kénytelen ilyen hosszú időt várakozni. Tudom, van gyorssor, tudom a motorosok előnyt élveznek, de ezt akkor is elfogadhatatlannak tartom. Tudom, hogy a szerelőknek is marhára fontosak a tojások, de emellett munkájuk, kötelességük is van! Leadereknek ilyenkor megerősített szolgálatot, kötelező túlórát kellene elrendelniük, hogy kezelni tudják a kialakult helyzetet! De alapvetően nem ezért írok, ez csak így kikívánkozott belőlem.

Nyaralás után nyugodtabban jöttem fel a szerverre, mondván itt a remastered version, biztosan mindenki lenyugodott, hiszen fixen lehet tojásokat szerezni. Hát a nagy ... !!! Normálisan közlekedve (tudom, én vagyok a hülye, hogy normálisan közlekedek) kevesebb, mint 5 perc alatt háromszor voltam kénytelen /do-t használni (azt ugye mondanom sem kell, hogy a három alkalomból a másik fél ezt egyszer sem tette meg), majd a harmadikra animba is kerültem. Ilyen rövid idő alatt még gyógyszert sem volt esélyem venni!

Szóval jó dolog megajándékozni a játékosokat, és a kedvükre tenni, de komolyan megéri ezt a sok őrületet? Én köszönöm szépen, de nem kérek többet ebből az őrültekházából!

A kérdésem tehát továbbra is áll, azaz mikor ér végre véget ez az élvezhetőnek egyáltalán nem nevezhető, húsvéti majomparádé?

(Továbbra is értem a szándékot, és ez mind szép és jó, köszönjük szépen, de... valóban kell ez?)

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Szia 2019.04.28-ig tart az event.

Nursultan

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 02. 11.
396
1 057
32
Budapest
V4 karakter
Nursultan Murtazayev
Köszönöm a válaszokat! Úgy látom, hogy akkor lesz bőven időm behozni a lemaradásomat Marvel filmek terén, még az Endgame előtt. Addig is jó fixkártya vásárlást, BMS-ben sorban állást és animot mindenkinek! De a görögdinnye vetőmagokat aztán meg ne próbáljátok rámsózni!

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 264
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Szia ez esetben zárom a topicot, mivel a választ megkaptad a kérdésedre.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.