- 2022. 01. 03.
- 319
- 164
- V4 karakter
- Hudson Woldenberg
- LV karakter
- Maya Roseberg
- V2 karakter
- -
Los Santos Rendőrség
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
Jelentési formanyomtatvány: Előállítás
JELENTÉST BEKÜLDŐ ÉS EGYSÉGÉNEK ADATAI
Teljes név:
Hudson Woldenberg
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
T-6
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Marsha Lynn Őrmester
Hudson Woldenberg
Rendfokozat:
Törzsőrmester
Egység főkódja és egységszáma:
T-6
Egység további tagjainak teljes nevei, rendfokozatai:
Marsha Lynn Őrmester
ELŐÁLLÍTÁS RÉSZLETEI
Előállított személy teljes neve:
Vetle Seim
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.02.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
56 § Rendőri utasítás megszegése (RUM)
Az intézkedés részletes leírása:
Traffic-6-os egységként voltunk jelen Los Santos térségében amikor vételeztek hogy van-e elérhető traffi egység, rádión jeleztük hogy T-6 elérhető. Amint megkaptuk a jelet érkeztünk is helyszínre ahol a kollégáknak neki mentek, kérték hogy intézzük az ügyet. Megkezdtük a szokásos eljárást majd hirtelen elég sok ember kezdet körülöttünk lenni, az ott lévő embereknek közöltem hogy hagyják el a helyszínt és hozzá tettem hogy aki nem így tesz azt befogjuk vinni RUM váddal. Pár percig sikerült oszlatni a tömeget de páran vissza jöttek és az alábbi szavakat mondtam "Talán nem voltam elég érthető?" mivel nem sikerült távozni az embereknek így elővettem a sokkolót és az egyik előttem lévő urat lesokkoltam majd bilincset helyeztem rá. Ezután sikeresen elmentek az emberek majd közben vége lett az igazoltatásnak és elvittük az urat kihallgatni ahol nem volt valami beszédes szóval nem is nagyon húztuk sokáig a kihallgatás felsoroltuk mért is kapja a börtönbüntetést majd cellákhoz kísértük ahol rabosításra került sor.
Vetle Seim
Előállított személy járművének típusa, rendszáma (Amennyiben van):
-
Körözést elrendelő neve:
-
Körözést elrendelő szervezetének teljes neve:
-
Előállítás pontos ideje (év,hó,nap):
2024.10.02.
Elkövetett bűncselekmények megnevezései:
56 § Rendőri utasítás megszegése (RUM)
Az intézkedés részletes leírása:
Traffic-6-os egységként voltunk jelen Los Santos térségében amikor vételeztek hogy van-e elérhető traffi egység, rádión jeleztük hogy T-6 elérhető. Amint megkaptuk a jelet érkeztünk is helyszínre ahol a kollégáknak neki mentek, kérték hogy intézzük az ügyet. Megkezdtük a szokásos eljárást majd hirtelen elég sok ember kezdet körülöttünk lenni, az ott lévő embereknek közöltem hogy hagyják el a helyszínt és hozzá tettem hogy aki nem így tesz azt befogjuk vinni RUM váddal. Pár percig sikerült oszlatni a tömeget de páran vissza jöttek és az alábbi szavakat mondtam "Talán nem voltam elég érthető?" mivel nem sikerült távozni az embereknek így elővettem a sokkolót és az egyik előttem lévő urat lesokkoltam majd bilincset helyeztem rá. Ezután sikeresen elmentek az emberek majd közben vége lett az igazoltatásnak és elvittük az urat kihallgatni ahol nem volt valami beszédes szóval nem is nagyon húztuk sokáig a kihallgatás felsoroltuk mért is kapja a börtönbüntetést majd cellákhoz kísértük ahol rabosításra került sor.
KISZABOTT BÍRSÁGOK RÉSZLETEI
Kiszabott pénzbírság összege:
$20,800$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
$20,800$
Letöltendő börtönbüntetés hossza:
45 nap
Óvadékra lehetőséget (X-el megjelölendő):
[X] - Kapott
[O] - Nem kapott
Bevont okmányok (X-el megjelölendő):
[O] - Vezetői engedély
[O] - Fegyverviselési engedély
ELKOBZOTT TÁRGYAKRÓL KÉSZÜLT LELTÁR
Elkobzott tárgyak és azok darabszámai:
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
-
Megsemmisítésről bizonyíték ((NPCnek átadásról kép / Rádióról, iratokról kukába rakás)):
-
Leadott tárgyak után kapott pénzösszeg:
-
Aláírás:
Hudson Woldenberg
Hudson Woldenberg