InGame neved:
► Hudson De Santiago ◄
A ban időpontja:
► 2023.08.03 ◄
A ban időtartama:
► Örök ◄
Admin neve, aki bannolt:
► Lumberjack ◄
A ban oka:
► Más fiókjára Emelt Díjas Hívással törénő PP-zés. ◄
Amiért szeretnéd az unbant:
► Nagyon meg bántam amit tettem, nem akarok habozni de újra szeretnék tartozni egy jó közzöséghez és ez a közösség csakis a See MTA! ◄
Megjegyzés:
► Nagyon sajnálom amit tettem de akkoriban én bankártyás névreszólot adtam el és igen albérletben laktam a sok számla jött és még folytattam és mivel nagyon kellet az IG pénz ezért ugy döntöttem egy Emelt dííjas PP-zést eladok de nem tartott sokáig mert tudtam hibát okoztam és ezért én meg a srác hívtuk Lumberjack-Fet hogy ez történt és nem e fordítható vissza az egész és ő azt mondta sajnos nem várjak vele pár hónap és írjak UB-t sajnos nem volt időm eddig de most itt vagyok és szeretnék tovább RP-zni a See közösségben! Szeretnék tartozni egy olyan közzöséghez ahol élet is van most egyéb szervereket nem szolok le, de én szeretnék újra ide tartozni egy remek közösséghez és szerintem egyetlen egy esélyt még meg érdemlek! Igérem soha többé nem fogok ilyet csinálni. Ha kelll TS-re tudok jönni. Természetesen dolgozok minden nap de ha eggyeztetünk idő pontot akkor tudok jönni TS-re is. Előreis köszönöm hogy végig olvasod/olvassátok. Kellemes Szép napot Mindenkinek. És remélem vissza jöhetek hozzátok. Sziasztok. ◄