Horváth Martin jelentkezés a NAV állományba

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
2020. 05. 20.
59
13
Kaposvár
V4 karakter
Adam R Wade
LV karakter
Luis Marcenzo
V2 karakter
Luis Fat
nav_logo_tsre.png

I. PARAGRAFUS
OOC, játékon kívüli adatok összegzése
Ebben a részben pár mondatra kell válaszolnod magaddal / a szerveren lévő OOC(!) karriereddel kapcsolatosan. Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Neved:
~ Horváth Martin ~

[#2] Korod:
~ 15 ~

[#3] Mióta játszol a SeeMTA szerverén és mennyi játszott perced van?
~ 2 és fél éve játszom a szerveren játszott percem száma: 2611~

[#4] Voltál-e már AdminJail-ben valamint Bannolva? Ha igen, akkor miért? (UCP kép kötelező)
~

Kitiltások (0)

IDAdminIndokIdőpontLejárÁllapot

Admin jailek (3)

IdőpontIndoklásHosszAdmin
2020-04-25 19:02:33Admin minősítés200 percFlexy
2020-06-05 14:30:48PM Stílus200 percSmexy
2020-06-05 21:43:47RP Folytatás[Abramio_Guerrini, Antonio_Guerrini] #DaNii99999 percMettyu

~

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?
~ Mert úgy gondolom van már tapasztalatom a navban mert voltam már ebben a frakcióban.Én ezt a frakciót választottam mindig akárhány szerveren megfordultam nekem ehhez a frakcióhoz húz a szívem.Annyit kell tudni hogy én IRL is navosnak szeretnék tovább tanulni mert érdekel a navnak a feladata mégis milyen a nav.A frakcióhoz még azért szeretnék csatlakozni mert nagyon sokat vagyok a szerveren és nagyon sokat aktívkodnák a frakción belül is.És mint tudni én nagyon szeretem a csapatmunkát együttműködést és ez mellett a kihívásokat akciókat. ~

[#6] Miért téged válasszunk?
~ Mert nagyon soakt aktívkodok és a szerevren is nagyon sokat fent vagyok.És hát szívesen segíteném a kolegák munkáját.Emellett nagyon szeretem a nav munkáját és nagyon szeretek és tudok is csapatban tevékenykedni akár egymagam is esetleg ha olyanra kerülök.Amit kérnek betartom és odafigyelek társaimra.~

[#7] Mesélj nekünk magadról!
~ Horváth Martinnak hívnak 15 éves vagyok Kaposváron élek.Nagyon szeretek sportolni és én az extrém sportot űzöm.Igazából az extrém sporton belül a bmx sportágat űzöm ami eléggé veszélyes azért.Emelett a barátaimmal és testvéremmel kint a szabadban esetleg az iskolában amikor csak tehetjük focizni szoktunk és kosarazni.Focizni és bmx-ni versenyszinten sportolok és elég jó eredményeim is vannak.Nagyon szeretek az MTA nevezetű játékkal játszani és nagyon sokat aktívkodok ezen belül főként a seemta v2 szerverén.~

II. PARAGRAFUS

IC, játékon belüli adatok összegzése, különböző szituációk elméleti részei

A jelentkezés második részében a karaktereddel, IC karriereddel fogunk törődni. A kérdésekre a játékban történt dolgok alapján válaszolj!Kérjük a jelentkezőket, hogy minden egyes válasz teljes mondatot vagy mondatokat tartalmazzon, a válaszaid során az összetett mondatok tagmondatonként adódnak össze addicionális mondatokká. Például ha valahová 6 mondatban kell válaszolnod, elég 3 összetett mondatban kifejtened magad ahhoz, hogy megfelelj a követelményeknek, a többszörösen összetett mondatokról meg ne is beszéljünk. A jelentkezésed az írástudásod és írásbeli kommunikációs készséged alapján lesz elbírálva, de a legfontosabb az az információ, amit a kérdésekre válaszolva közölsz velünk. Minden irományod utólag olvasd el többször és fogalmazd át ha jobb válasz fogalmazódna meg benned. Sok szerencsét a jelentkezés kitöltéséhez, kelleni fog!

[#1] Jelentkező neve:
~ Dewan Vels ~

[#2] Születési helye, ideje:
~ 1983.03.10 Los Santos kórház ~

[#3] Ön szerint mi a Nemzeti adó- és vámhivatal feladata?
~ Az adóügyekért felel és igazából az adóügyekkel foglalkozik. A központi költségvetes az elkülönített pénzalap terhére juttatott támogatás adó.Határok ellenörzése esetleg zárása.Céges ügyekben a cégbejelntésre várók elvállalása.A kamionok áttekintése sofőr áttekintése esetleg kamion súlymérése.visszaigénylés vagy adó-visszatérítés.Tehát röviden összefoglalva a NAV pénzügyekkel foglalkozik. ~

[#4] Hogy végezne el egy igazoltatást?
~Egyből mikor félreállítom fontos hogy lerádiózzam hogy igazoltatok egy személyt tehát lerádiózom majd indulhat az igazoltatás. Először megaphoneon felszólítom majd ha megáll megvárom míg leállítja a motort és kiszáll.odamegyek az illetőhöz akit félre állítottam ha van velem egy kolega átnézetem a csomagteret van e elsősegélycsomagja e ha nincs az pénzbüntetésben kell részesíteni,én elkérem az illetőtől az iratait persze ha vannak átnézem az iratokat ha átadta hogy érvényesek e vagy ha nemsokára lefog járni esetleg figyelmeztetem is az urat/hölgyet ha nincs akkor nyílván pénzbüntetésben részesül az illető,megnézem az MDC rendszerben nem e körözött a jármű vagy a személy esetleg.majd a végén az iratokat visszaadom elköszönök és mindenki megy a saját utjára.Én pedig lerádiózom hogy végeztem az igazoltatással.~

[#5] Van-e ismertsége az állományba?
~ itt még nincs sajnos~

[#6] Miért pont önt válasszuk?
~ Nagyon sokat aktívkodó és munkaképes ember vagyok és nagyon szeretem ennek a munkának a feladatát.A rengeteg kihívás akció segítség és még sok más.Úgy gondoltam hosszú idő után hogy egy felvételi lapot irok ide mert nagyon szeretek e városban a NAV körébe csapatába tartozni és segíteni a reméljük leendő beli kollégáimnak a munka végzésére.Igazából dolgoztam már a navnál de ujra szeretnék mivel mint mondtam szeretem ezt a munkát és nagyon szeretek segíteni s csapatban összeműködni. ~

[#7] Mi a Nemzeti adó- és vámhivatal hatásköre?
~ a határok védelmezése aki áthalad annak ellenörzése. a külön jogszabály által hatáskörébe utalt szabálysértések felderítését és elbírálását,jogkörei is vannak a navnak az adóigazgatás,esetleg még a vámigazgatás, ellátja a NAV nyomozó hatósága által elrendelt személyi védelmet a vonatkozó jogszabályok keretei között ~

[#8] Mikor használhat kényszerítő eszközt?
~ 3.felszólítás után vagy ha esetleg a másik fél tüzet nyit a rendvédelem felé. ~

[#9] Önéletrajz: (180 szó)
~ Dewan Velsnek hívnak 28 éves férfi vagyok nagyon szeretek sportolni.Nagyon szeretek sportolni együtt a családommal is és egymagam is.Legfőbb sport az a futball és a kosárlabda miket versenyszinten űzöm a városi sportcsarnokban és folyamatosan járok edzésről edzésre.Nagyon szeretek barátkozni új barátokkal ismerkedni dumálgatni.Egy laza megértő kedves természetű ember vagyok aki sosem ideges hanem mindig nyugodt.Rendkívül szeretek még nagymamám kertjében tevékenykedni nagyon szeretek a kiskertjével foglalkozni elég dolgos munkaszerető típusu ember vagyok.Előző városban én kamionosként és felszolgálóként dolgoztam amiket nagyon szerettem de mivel elköltöztünk ami9t nem bántam meg ezért abba kellett hagynom és itt munka után keresni.Így úgy gondoltam megpróbálkozom a rendvédelemben ami remélem sikerülni is fog.~

JaydenV2 válasza:
12 órád van frissíteni a V2 karakter neved!

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Jack00

Lelkes fórumhasználó
2019. 01. 11.
342
38
V4 karakter
Jack Stevens
LV karakter
Jack Stevens
V2 karakter
Jack Styles
nav_logo_tsre.png

Tisztelt Dewan Vels!
Értesítjük, hogy a jelentkezési lapját a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Igazgatósága felülvizsgálta.
Az ön jelentkezése elfogadásra került.
Kérjük keressen fel mihamarabb egy vezetőségi tagot a további instrukciókért.((TeamSpeak 3-on))

Tisztelettel:
Jack Styles
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.