Horgászat

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Westin

Újonc
Támogató
2021. 12. 16.
39
29
18
V4 karakter
Edward Westin
Sziasztok!
A horgászattal lenne pár kérdésem.
Nos, van e valami féle topic vagy kép az összes halról, hogy mi az eladási áruk?
+ Még annyi lenne a kérdésem, hogy van valami féle trükkje, hogy hol és mikor érdemes horgászni?
Előre köszönöm, aki tudna segíteni ez ügyben!

Ranzer

tart még a küzdelem
2019. 01. 10.
868
5 570
Szia, tudtommal full random adja be a halakat / szemeteket. (Pl bakancs, konzervesdoboz és társai..)
Sok helyen tudsz horgászni. (Majdnem mindenhol ahol van víz. :D )
Topicról nem igazán tudok, hogy készült-e.

Én személy szerint nem horgászással keresném a pénzem V3-on.
(Nem igazán lehet vele keresni, hogy meg is érje. De mindenesetre ha szeretnéd, próbáld ki. :) )

Westin

Újonc
Támogató
2021. 12. 16.
39
29
18
V4 karakter
Edward Westin
Szia, tudtommal full random adja be a halakat / szemeteket. (Pl bakancs, konzervesdoboz és társai..)
Sok helyen tudsz horgászni. (Majdnem mindenhol ahol van víz. :D )
Topicról nem igazán tudok, hogy készült-e.

Én személy szerint nem horgászással keresném a pénzem V3-on.
(Nem igazán lehet vele keresni, hogy meg is érje. De mindenesetre ha szeretnéd, próbáld ki. :) )
Szia, értem én nem is ebből akarok meg gazdagodni, csak azért egy kis ki kapcsolodás, hogy nem kell vezetni meg semmi csak vársz és jön a pénz.
Csak azt hittem van róla bővebb információ, hogy mi mennyit ér és miket lehet ki fogni. :D

Scott

if (me.Drink == "Coffee") { me.IsCoding = true; }
2019. 01. 10.
421
1 283
Budapest
V4 karakter
Cayetano_Albuquerque
LV karakter
Corey_Morton
Helló. A halak áráról itt (katt) találsz egy V3-as topicot, ami viszont kicsit hiányos, így itt (katt) találsz egy LV-s változatot is, azt nem tudom pontosan, hogy minden ár és súly egyezik-e (a versenyhal ára biztosan nem), de egy kiindulási alapnak jó, pontosabban pedig tapasztalatból tudod kideríteni.

Az előfordulási esélyeiket pedig csak a fejlesztők tudhatják, nyilván az értékével arányosan csökken.

Westin

Újonc
Támogató
2021. 12. 16.
39
29
18
V4 karakter
Edward Westin
Helló. A halak áráról itt (katt) találsz egy V3-as topicot, ami viszont kicsit hiányos, így itt (katt) találsz egy LV-s változatot is, azt nem tudom pontosan, hogy minden ár és súly egyezik-e (a versenyhal ára biztosan nem), de egy kiindulási alapnak jó, pontosabban pedig tapasztalatból tudod kideríteni.

Az előfordulási esélyeiket pedig csak a fejlesztők tudhatják, nyilván az értékével arányosan csökken.
Szia! Köszönöm szépen a segítséget! Ezt kerestem. :D Z/H

• Tetszik
Reactions: Scott
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.