Horgászat átalakítása

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

zsocuska

Újonc
2020. 09. 03.
16
34
LV karakter
James Hoffman
A legelején szeretném leszögezni, hogy ezzel az ötlettel nem az a célom hogy több pénz-t lehessen keresni, szimplán csak a mostani rendszert tartom kicsit furának.
Az ötletem röviden: Imádok horgászni, de az a random faktor, hogy éppen melyik területen van nagyon jó kapás a többin meg semmi nagyon irreális. Sokkal jobbnak gondolom hogy ahelyett hogy össze vissza furikázik valaki és keresgéli, hogy éppen hol van a hibátlan kapás a következő 30-60 percbe és utána megint furikázik az ember, ahelyett lehetne inkább fix random fogás. Egy példa: 50-50%, az első fele a rossz fogás ami nem ér semmit, a második fél pedig a jó kapás, ha szerencsések vagyunk és "megnyerjük" a jó kapást akkor azon belül is lenne egy csoport, olcsóbb halak 150$ 55%, közepes ~750$ 25%, drágábbak ~1500$+ 15%, Ládák/Ritkaságok 5%. (Persze a %-ok csak példák, azt még bárhogy lehetne állítani.)

• Tetszik
Reactions: Sense

Paxyyy

Zöldfülű
2019. 01. 16.
222
631
V4 karakter
Alex Quill
LV karakter
Sheldon Keiner
Szerintem bőven jó ahogy van, régebben is elég nagy pénzeket ki lehetett hozni a horgászásból, most sem lehet olyan keveset.
Szóval tartózkodom

zsocuska

Újonc
2020. 09. 03.
16
34
LV karakter
James Hoffman
Ahogy kiemeltem fentebb is, nem a nagyobb haszon miatt tartom ezt jobbnak, nyilván úgy kell játszani a matekkal, hogy ne legyen hatalmas nagy pénzeszsák a halászat, de lehessen is vele keresni. Mindenkinek megvan a kedvenc horgász helye, ahogy nekem is, és nem szeretek rohangálni, sokkal nagyobb izgalmat látok benne ha mindig van esély jó halat fogni és izgulni, hogy most szerencsés vagyok-e, minthogy tényleg rohangálni és aki megtalálja a jó helyet az dugig keresi magát lóvéval.

notkrisz

Írnok deák
2019. 04. 16.
584
1 778
V4 karakter
Wang Jin
LV karakter
Omar Cortes
V2 karakter
nincs
hát na, nekem multkor hajó kaszinónál volt nagyon jó a kapás, kifogtam két cápát..

Viccet félretéve, jó ez így ahogy van. Próbálj meg olyan helyeken horgászni, amik nincsenek megjelölve a mappon, de lehetőleg legyenek közel a leadóhoz.

Kemu

Újonc
2019. 03. 28.
7
1
LV karakter
John Hills
Én sem tartom jónak a folyamatos rohangálást, elveszi a kedvemet az egésztől. Ha horgászni megyek, akkor kikapcsolódni akarok, értelmesen, hisz keresek vele valamennyi pénzt is, nem pedig azon izgulni, hogy éppen milyen a kapás ott, ahol vagyok, majd rohangálni a következő és következő helyekre. Szerintem ez a megoldás, a halak árának csökkentésével nagyon jót tenne ennek a hobbynak a szerveren, hisz nem fizetne olyan jól, mint valami munka, de legalább tényleg csak kikapcsolódás lenne, nem pedig folyamatos aggodalom. Teljes mértékben támogatom!

• Tetszik
Reactions: Sense

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Szerintem ez egy jó ötlet. Eléggé irreális hogy körbe kell autózni a várost hogy megtaláld azt a helyet ahol éppen adja kapást.
Sokkal jobb lenne ha mindenhol ugyan úgy lenne esélyed kifogni a jót és a rosszat.
Én támogatom

zsocuska

Újonc
2020. 09. 03.
16
34
LV karakter
James Hoffman
Utólag még hozzá írom, hogy az Rp szempontjából is jobbnak tartanám ha bekerülne, rengetegszer van olyan, odajön az illető, köszön majd egyből megkérdezi milyen a kapás,majd ha te már ott vagy már egy ideje, és mondod neki hogy nem a legjobb, akkor az esetek nagy részében elhúznak a francba és mennek tovább. Most ha mindenki ott tudna horgászni ahol akar/szeret, valoszinűleg nagyobb eséllye lehetne akár egy adott horgász helyen egy megszokott közösséget kialakítani. Aki meg azt mondja, hogy jó kapás nélkül is lehet Rp-ni horgászat közben, akkor annak csak sok sikert tudok kívánni.

MátéLV

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2020. 07. 13.
355
160
Nyíregyháza
www.google.hu
LV karakter
Alonzo M Inc
Bennem ez kétes véleményt szőtt, ha nem is izgalmas mindig ide-oda menni, mendegélni a script szerintem maradhat.Azt nemkell elvárni hogy mindenhol fogj 3-4 1500$-os halat.

Muurayi

wild one
2019. 02. 08.
796
3 523
19
Berettyóújfalu
V4 karakter
Rasaun Barrett
LV karakter
Tom Krier
V2 karakter
Tominoga Kyshoa
Sziasztok!
Szerintem abszolút meg állja helyét az a rendszer ami most van a szerveren. Nem hinném, hogy átfogják alakítani a te ötleted miatt. Nem támogatom.

szarkajany

Újonc
2019. 10. 25.
26
34
19
V4 karakter
Gavin Nash
Teljesen felesleges. Ha csak horgászni/RP-zni akarsz, és van ott épp egy jó társaság, akkor hamar eltelik az idő, és fel sem fog tűnni hogy mennyi pénzt kerestél eddig. Tapasztalat.

micra

Barangoló
2020. 03. 22.
107
66
LV karakter
Amir Soriano
V2 karakter
Alvaro Morez
Szerintem jól van ez így. Mellesleg ha alahol jó a kapás, ott összegyűlnek az emberek, ami RP lehetőséget nyújt.
NEM TÁMOGATOM

JamieLV

Vélemény vezér
Very Important Person
2019. 06. 03.
9 265
11 141
24
V4 karakter
James Fernsby
LV karakter
Jimmy Beckett
Helyezhető.

• Tetszik
Reactions: Paki
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.