Horgászás.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Danikaaaa

Zöldfülű
2021. 05. 17.
153
262
LV karakter
ben cortez
Sziasztok, véleményem szerint a horgászat, mint hobbi és pénzkeresési forrás nagyon el lett felejtve a köztudatból. Régen voltak eventek, ahol lehetett fogni versenyhalat is, például. Az ötlet csak annyiből állna, hogy növelni a hal fogás rátáján, (kevesebb szemetet lehessen fogni) És ezzel párhuzamosan lehetne növelni a halak árán, véleményem szerint az infláció következtébe (+100%-al). Hátha ezzel vissza lehetne hozni a horgászatot, mint egy másodlagos meló.

Vé Ügynök

Írnok deák
2019. 02. 17.
568
977
20
🇭🇺
LV karakter
hatayekama ryosuke
Nem vagyok a pecázás híve, de egyszer-egyszer, amikor volt ilyen versenyhalas téma, akkor tökre éltem a dolgot (független attól, hogy egyszer sem fogtam ki versenyhalat). Szóval ezt az eventes dolog szorgalmazását tudom támogatni!

charlee

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 03. 25.
338
512
21
Szombathely
LV karakter
Frederik Durmishi
Régen 2018 ba még lehetett vele keresni is és még ismerkedni, barátkozni. De mivel mai játékosoknak sajnos ez egy ingerszegény hely lenne, szerintem hiába nyomnák fel az árakat, nekik az a jo ha megy a lövöldözés meg az egymás autojának a kergetése. Indulj csak abból ki, ha egy rendőr igazoltat téged BS be és van egy üldüzés LV ben, a rendőr ott hagy téged és inkább elmegy üldözésre(Ja és nem fogok vitatkozni a rendvédelemmel, ez sajnos egy tény, tisztelet a kivételnek).

Jelenleg a szerver legnagyobb feladata az lenne hogy az illegál ne legyen olyan szinten elnyomva ahogy már LV n a kezdetek óta el van nyomva(Mint rendvédelem szempontból, mint pénz szempontból, mert ugye bár a 65 ezres csekket csak ugy nem lehet kifizetni, ha csak rpzel. a mostani fk fejlesztések olvasván pedig látni hogy még ezt feljebb akarják vinni.)

Danikaaaa

Zöldfülű
2021. 05. 17.
153
262
LV karakter
ben cortez
Jelenleg a szerver legnagyobb feladata az lenne hogy az illegál ne legyen olyan szinten elnyomva ahogy már LV n a kezdetek óta el van nyomva(Mint rendvédelem szempontból, mint pénz szempontból, mert ugye bár a 65 ezres csekket csak ugy nem lehet kifizetni, ha csak rpzel. a mostani fk fejlesztések olvasván pedig látni hogy még ezt feljebb akarják vinni.)
Persze, ezzel teljes mértékben igazat adok neked, és én is így vélem, szimplán egy ötlet volt, amit nem lenne nehéz megvalósítani, de ha a többség nem szeretné el lehet vetni az ötletet, vannak más alternatívák is, lásd a detektorozás és a több.

GustavoHans15

Zöldfülű
Támogató
2021. 08. 12.
191
326
19
Magyarország-Mátészalka
V4 karakter
Gustavo Hans
LV karakter
Gustavo Hans
V2 karakter
Gustavo Hans
Régen 2018 ba még lehetett vele keresni is és még ismerkedni, barátkozni. De mivel mai játékosoknak sajnos ez egy ingerszegény hely lenne, szerintem hiába nyomnák fel az árakat, nekik az a jo ha megy a lövöldözés meg az egymás autojának a kergetése. Indulj csak abból ki, ha egy rendőr igazoltat téged BS be és van egy üldüzés LV ben, a rendőr ott hagy téged és inkább elmegy üldözésre(Ja és nem fogok vitatkozni a rendvédelemmel, ez sajnos egy tény, tisztelet a kivételnek).

Teljesen én se értem hisz rp-vel nem fognak tény pénzt keresni. Meg valahogy nem érzem ennyire el inflációsodva a szervert hogy 125 ezres ticketeket az emberek zsebből kifognak vágni. Mikor 1 farm heti kereset:200 ezer körül van tehenekkel. Plusz valljuk be jelenleg a szerveren a drogot se viszik annyira az emberek hogy nekik különösen nagy bevételük származna valamiből.

LucasLV

Írnok deák
Támogató
2020. 05. 25.
664
1 023
Győr
LV karakter
Lucas Saliven
V2 karakter
Lucas Saliven
Már egy ideje duplázva lettek a halak árai szóval zárható.

• Hűha
Reactions: NandiLV

Borisz

borisz@see-game.com
Manager
2019. 01. 06.
4 609
11 476
26
Budapest
armin.kim
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png
Kedves témaindító,
↳A szerver és a fórum verziója is hivatalosan átállt a V4-es verzióra. 🥳

↳Ez azt jelenti, hogy mind a játékszerver, mind a fórum nagy változásokon ment át. Teljesen új arculatot kapott, és erre az új arculatra szeretnénk mihamarabb átállni.

↳Mivel a szerver lényegében egy teljesen újraírt modot kapott, teljesen új ötletekkel és megvalósításokkal ezért a mostani témákat lezárjuk.

↳Amennyiben olyan ötleted volt ami még az új verzió ellenére is aktuális lehet kérlek, hogy nyisd újra a V4-re szabva, sajnos nincs kapacitás most minden témát egyesével szétválogatni hiszen több száz van belőle, de garantálom, hogy a jövőben ezekre az ötletekre sokkal több figyelmet fogunk fordítani 😊

Sok sikert kívánunk az ötletek készítéséhez! 🤩

Megértésed köszönjük,
SeeGame Vezetőség

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.