Honda Civic 1992 5. Gen

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Cső cső! A szerveren alig látok olyan jó kiépített autókat amiket esetleg Budapesten este a Lurdi parkolóba láthatsz vagy egy utcai versenyen. És egy Honda Civic az pont ilyen. Szerintem rengeteg lehetőség van benne és egy ilyen autót nagyon egyedire meg lehet csinálni. Szóval ja ez az ötlet.

Honda Civic 1992 sedan 5gen

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Hááát nem tudom mennyire illene be lv-re. Max v2/v3-on tudnám elképzelni. :/

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Találkozó

Azért ott is vannak ilyenek ez nem egy lada :D

Ryo

Pötyögtető
Támogató
2019. 09. 20.
488
1 247
26
Tolna Country
LV karakter
Ryo Kyoko
Maga az ötlet hogy jöjjön be a Civic, nem rossz. Már sokan írtunk ez ügyben ötletet.

Az érvelésed viszont nem éppen a legjobb. LV egy amerikai RP szerver így nem nagyon hasonlítanám össze budapesti Lurdi parkolóval.

• Vicces
  • Tetszik
Reactions: bigmac és elvio

Galvez

Pletykafészek
Támogató
2019. 04. 05.
857
1 294
V4 karakter
Lydia Hailstorm
LV karakter
Lydia Hailstorm
V2 karakter
Sarah Blake👩‍🌾
Régen elvileg volt bent civic a szerón, azt szívesen látnám. :)

Szatmári

Barangoló
2020. 09. 03.
106
128
20
V4 karakter
Vanessa Collins
LV karakter
Zaid Lewis
Szia! Szerintem nem illene bele Las Venturas környezetébe, inkább több amerikai autó kellene mint japán tartózkodom

Utoljára szerkesztve:

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
A képen undorító a kocsi, a sok effekt miatt, bár szerintem a játékban sem jobb sokkal.
Ja, és...

PAevYAK.png

szabooka

Pötyögtető
2019. 01. 11.
413
670
22
V4 karakter
jeffrey.welch
LV karakter
otis.tucker
V2 karakter
matthew.white
asszem volt már egyszer Civic a szerveren, aztán le lett cserélve a Golf IV-re. szóval nem tudom, hogy mennyire lenne ez elfogadva, de nem látok rá sok esélyt, mindenesetre én nem támogatom.

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Jó ötlet csak egy ótvar ? a modell de ennek ellenére amerikába annyi 5-6 genes civic van mint a szenny főleg szana szét huzgálva mindenféle gyorsulási versenyre ha nem is pont az 5 gen akkor inkább egy 6 genes 3 ajtó Civic Si az jobb lenne mert azért civicből több van mint az etykilencnek meg a szlovák szarnak megépített 4 es golfból ha már mindig Vegas-al es amerikából példálózunk ez valahogy mindig kimarad ugyebár...

• Tetszik
Reactions: KwEiN

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
A Modelt nem néztem meg csak beraktam hogy egy ilyen kéne, de keresek estére egy értelmes modelt #telo

Szerko

Zöldfülű
Támogató
2019. 06. 15.
163
75
Pálfa
V4 karakter
Ernesto Ramirez
LV karakter
Matthew W Dalton
V2 karakter
-Nincs-
Hamár Honda. Amerikában elterjedt Integra modell, vagy egy CR-X, bár sok sikert nem fűznék neki. Bár ha CR-X, akkor az elterjedt Targa tetős változat.

Ernő

Lelkes fórumhasználó
2019. 07. 10.
329
724
26
Kenya
LV karakter
Doug Chase
Végülis a civic azc generáció óta jelen van amerikában de nem gond ugyhogy nem értem mit kell itt félrebeszélni mert crx-ből meg integrából fele annyi nincs mint civicből szóval teljességgel korrekt lenne az ötlet csakhát sokak itt okosabbak akik utána sem néznek ugyebár ?‍?‍♂️

MODIE

Lelkes fórumhasználó
Támogató
2019. 01. 10.
327
454
23
XVI
V4 karakter
Deshuarius Woodard
LV karakter
Quandrell Dowse
V2 karakter
Dimitri Zajcev
Végülis a civic azc generáció óta jelen van amerikában de nem gond ugyhogy nem értem mit kell itt félrebeszélni mert crx-ből meg integrából fele annyi nincs mint civicből szóval teljességgel korrekt lenne az ötlet csakhát sokak itt okosabbak akik utána sem néznek ugyebár ?‍?‍♂️
Nem ide valo és kész ?? meg undorító a kocsi jo?

• Vicces
Reactions: Szerko

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Nem tudom hogy maga a mod csúnya vagy csak az effektek rontanak rajta, plusz ha már új autó akkor Amerikai stílus, van elég japán már szerintem.