Elfogadva Holly Porter - Vorty

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.
F

famen

zoldlogo.png

Neved:
< Holly Porter >

A ban időpontja:
< 2019. 07. 05. 16:51 >

A ban időtartama:
< Perma ban >

Neve, aki bannolt:
< Baker >

A ban oka:
< "gerinctelen viselkedés" >

Amiért szeretnéd az unbant:

< Üdv. Az történt ekkor, hogy valakit félre állítottam. Ő kipattant, felém jött, ezért én lövéseket adtam le rá. A srác így admint hívott. Először bejött Bati és ő is azt mondta, hogy ez teljesen IC ügy. De először kaptam egy 60 percet, majd később 600 percet. Én elmentem a mosdóba, de lehet, hogy a vége lemaradt s így más mehetett át. Amikor a napi információ adagomat szívtam magamba, akkor kaptam messengeren az üzenetet, hogy elhúztak és vesznek le rólam mindent. Nagyjából ennyi történt.
A szerveren elég sok rétű dolgot csináltam. Nagyjából csak RPzni léptem fel mindig is. Első frakcióm az LVMS volt, ahol nagyjából megtanultam komolyabban RPzni. Ez után PDben próbáltam meg magamat, amikor kaptam egy bant, de meg lett beszélve, hogy jogtalan, mert akkori szabály szerint jaileztem be valakit, de ezt az admin akkoriban nem vette figyelembe. Ezek után taxiban RPztem, és ekkor voltam először SGH. Fél éven keresztül toltam, elég sok ember is ismertem meg és szerették is a munkámat. Ekkor voltam még bent RPMben, ahol a legjobbakat RPztem. Az SGHs banjaim nagy része, azért történt mert bugolt egy kicsit a történet, ami miatt leadtam és, ezért kaptam a bant. A másik meg, mert szimplán nem akartam admin lenni. Tehát röviden: Szinte semmit nem kereskedtem, nem abból állt a játékom hanem az RPből. Ezt elég sokan tudják bizonyítani. Most is RPzni mennék fel, hiszen elég sok ismerősöm itt tevékenykedik. Ezen felül amíg a banomat töltöttem nem egy frakciónak segítettem, hogy jobb legyen. >

Moderátor által szerkesztve, ekkor:

Edward

#justiceforAndrewTate
Very Important Person
2019. 01. 10.
4 686
5 965
LV karakter
Lewis Westlake
A recovery miatt lekerült a kitiltás.
Helyezhető.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.