Holinger Jame - Lara Piera [Doherty]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

pb2002

Újonc
2019. 03. 04.
17
2
Debrecen
V4 karakter
Holinger Jame
db7e254fc9e5f1a4fcdd958f71569a25.png

Panasztevő InGame neve:
Holinger Jame

Panaszra tett személy InGame neve:
Lara Piera

Panasz oka, leírása, kifejtése:
Prémiumpontal való atverés. Úgy tortént hogy egy kordinatan megbeszelt helyen at ad 27500pp-t de mondta hogy adjam oda a penzt es utanna elugrunk egy allitolagos f11-et elado emberhez mert az f11es allitolag nem var es sietni kell gondoltam nem ver at mert nem lehet es atadtam ezutan elvittem a kijelolt kordinatahoz ott odament egy emberhez nem tudtam mit csinalnak nem is foglalkoztatott mivel gondoltam tole veszi majd meg vissza ult a kocsiba mondta tek bazishoz menjunk mondom jo odamentem 2 ember is kupont akart tole venni gondolom oket is leakarta huzni de rajottek ok is meg én is es lelepett idotullépéssel.

Kötelező bizonyíték (pl.: log, kép, videó):
https://armin.kim/seepaste/ikde

Megjegyzés:
Doherty volt az ügyön!

• Hűha
Reactions: Dani. és Secreet

Doherty

Iuventus ventus.
2019. 07. 21.
109
208
V4 karakter
Ruby Doherty
V2 karakter
Smith Alexander
Szia! Mint az ügyet, úgy a panaszkönyvet is én fogom bírálni. Várjuk Lara Piera válaszát 24 órán belül.

• Tetszik
Reactions: Dani.

Betty

Újonc
2024. 04. 03.
1
1
sziasztok! Tegnap este sajnos elment az internet az egesz tombhazban, ezert kifagytam, és semmilyen módon nem tudtam jelezni vagy visszalépni elintézni az üzletet, amennyiben megfelel ma 21:00 után felmennék, és feltölteném neked a ppt, vagy visszaadnám a pénzt amennyiben az számodra jó. Köszönöm türelmeteket!

• Tetszik
Reactions: Dani.

pb2002

Újonc
2019. 03. 04.
17
2
Debrecen
V4 karakter
Holinger Jame
szia! Megfelelne persze most lepek fel a szerverre !Amennyiben elérheto vagy irj ugyan itt !!

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.