Hoewardson Laszlo jelentkezése

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Laci-Maci

Újonc
2019. 06. 25.
5
1
Győr-Moson-Sopron Vármegye: Dunasziget
V2 karakter
Hoewardson Laszlo
[/FONT]

szoba1.png

Jelentkezési formanyomtatvány

hr_-_forum.png

OOC rész

[#1]
Neved?

< Hornyák László >

[#2] Mesélj magadról olyan információt amit szerinted érdemes lehet tudni rólad? (minimum 7 összeszedett mondat!!)

< Laci vagyok, falun élek. Szeretek zenélni, több hangszeren játszom. szeretek sportolni. 14 éves vagyok, és 8. Rendészeti iskolába készülök menni. 4 éve rpzek, hamarosan 5. Mindig törekedek az rpre. eddig még normális indokkal még nem bannoltak ki egy rp szerverről sem. 3 éve kezdem el gta 5 rpzni >

[#3] Jelenleg hány játszott perced van?

< 3 nap, 1 óra és 51 perc (4431 perc) >

[#4] AdminJail-ről, kitiltásokról, illetve előző neveidről UCP képet csatolj!

< >

[#5] Miért szeretnél a frakció tagja lenni?Mennyi időt tervezel a frakcióban tölteni és ez idő alatt hol képzeled el magad?

< szeretnék rendvédelmi szerv tagja lenni, régi kedvenc szerveremen, és sok időt tervezek, de azt még nem tudom hogy hol >

[#6] Miért téged válasszunk?

<tisztelet tudó vagyok, és vn tapasztalatom >

[#7] Voltál már Rendvédelmi frakcióban a szerveren? Ha igen, melyikben és mi volt a távozásod oka?

< nem, csak OKF be >

[#8] Szerinted mi a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladata?

< adóval, és vámmal kapcsolatos dolgok intézését, és illegális tárgyak lefoglalását >

[#9] Mennyit tudnál aktív lenni? (hétköznap - hétvégén)

< hétköznap 1-2 óra vagy több, hétvégén 4+ >

[#10] Milyennek gondolod magad? Szerinted milyen a jellemed? (minimum 10 összeszedett mondat!)

< Általában kedvesnek gondolom magam, ha valaki megszólit akkor nem rázom le, hanem próbálok vele kommunikálni. Tisztelet tudó vagyok, sohasem köszönök egy idegennek cső vel. illedelmes vagyok, mivel mindig előre engedem az ajtóban a nőket. Próbálok mindig arra törekedni hogy kinek mi lenne a legjobb, és arra fókuszálni. Rosz poénjaim vannak néha. Általában ha van egy álmom, akkor azt addig nem hagyom, mig nem teljesül (kitartó vagyok). >

[#11] Hogyan tudsz csapatban dolgozni? Szerinted fontos a csapatmunka? Ha nem miért?

< jól, csapatmunka nélkül nem lehet érvényesülni, ha nincs csapatmunka, akkor nincs összhang, és akkor összeborul a rendszer. >

[#12] Szerinted számít a kor? Milyennek gondolod a kor alapján való megítélést?

< a kor alapján megitélés az a legroszabb dolog. lehet vannak kisebbek akiknek nem nőtt be a feje lágya, de sok ilyen van a felnőtteknél is. Ismerek sok értelmes gyereket akik sokkal értelmesebbek mint néhány felnőtt >

hr_-_forum.png

IC rész

[#1]
Jelentkező teljes neve:

< Hoewardson Laszlo >

[#2] Jelentkező születési helye, ideje:

< 1990/02/11 Mosonmagyaróvár >

[#3] Anyja neve:

< Szabo CSilla >

[#4] Érvényes személyi igazolványáról, jogosítványáról másolatot csatoljon!

< >

[#5] Előző munkahelyei [ távozás oka(i) ]:

< OKF, családi problémák >

[#6] Miért pont Önt válasszuk?

< Kitartó vagyok minden téren >

[#7] Ismertesse a Nemzeti Adó- és Vámhivatal feladatát!

< Adókkal, és Vámokkal kapcsolatos dolgok intézése, Igazoltatás, illegális tárgyak lefoglalása >

[#8] Milyen feladatkört képzel magának az állományon belül? Hova szeretne eljutni?

< nekem nincsenek nagy vágyaim, hogy nagy rangfokozatba legyek, nekem csak az a fontos hogy számitsak valamit >

[#9] Milyen kényszerítő eszközöket használ a Nemzeti Adó-és Vámhivatal?

< sokkoló, lőfegyver, gumibot, lámpa, szolgálati kutya, bilincs >

[#10] Ön szerint mire valók a kényszerítő eszközök?

< Kényszeriteni egy adott személyt a megadáshoz >

[#11] Ön hogyan hajtana végre egy igazoltatást?

< Félreállitom, felszolitom hogy állitsa le a járművet, és száljon ki, odamegyek hozzá, elkérem az adatait, és a papirjait, leellenörzöm, körbenézek hogy minden rendbe van e, és ha minden rendben, akkor tovább engedem >

[#12] Ön milyen kényszerítő eszközt használna egy passzív/aktív ellenállóval szemben?

< attól függ hogy hogyan viselkedik, elsőnek ha csak nem engedelmeskedik akkor a sokkolót választanám, ha közel jönne, és verekedni akarna akkor gumibot, és ha támad, vagy nem hogad szót akkor éles lőfegyver >
[/CENTER]

Utoljára szerkesztve:

Bhrgur

kosarlabdazo
2021. 03. 27.
265
257
Nógrád Vármegye
V4 karakter
felix.calvin
V2 karakter
filip.rothstein
nav-logo-32x32.png
Nemzeti Adó- és Vámhivatal
nav-logo-32x32.png

Tisztelt Hoewardson Laszlo!

Örömmel értesítjük, hogy felvételt nyert a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz!
Személyes beszélgetésre kérjük jelenjen meg a San Fierroban található NAV bejárati kapujánál a következő időpontban: 2023.01.17 18:00
OOC: TeamSpeak 3 szerveren is kérlek lépj be a "NAV | Váró" szobában ugyanekkor legkésőbb!
Ha nem felelne meg az időpont azt mindenképp jelezd kérlek hozzászólásban!

Tisztelettel:
Filip Rothstein p.
Vezérőrnagy

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.