Hó a szerveren.

Szeretnéd ha a hó bent maradna a mikulás event után is?

• Összes szavazat
    22
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

GameKapocs

Zöldfülű
Támogató
2022. 10. 25.
192
999
V4 karakter
Lucio "Zombie" Sullivan
Szerintem és mások szerint is akikkel beszélek, zavaró a havas texture, főleg a jeges út. Az a santa gyanúm, hogy a közösség nagy része nem kér ebből huzamosabb ideig, ezért szeretném elindítani ezt a szavazást, hogy felmérjük mennyire fontos ez a dolog.

Distle

pupak
2021. 08. 27.
274
1 143
V4 karakter
evidio.mercadante
Tél, azért menő, mert hó van. (azért is) Maradjon, egyébként nem tudom mi bajotok van vele. Fun, hogy csúszol az utakon, ne legyél egy őrült, közlekedj normálisan. A zavaró textúrát megtudod nekem mondani, hogy mi zavar abban, hogy minden fehér? Jól néz ki szerintem, egy évben egyszer van, használjuk ki.

GameKapocs

Zöldfülű
Támogató
2022. 10. 25.
192
999
V4 karakter
Lucio "Zombie" Sullivan
Tél, azért menő, mert hó van. (azért is) Maradjon, egyébként nem tudom mi bajotok van vele. Fun, hogy csúszol az utakon, ne legyél egy őrült, közlekedj normálisan. A zavaró textúrát megtudod nekem mondani, hogy mi zavar abban, hogy minden fehér? Jól néz ki szerintem, egy évben egyszer van, használjuk ki.
Nekem jobban tetszik, amikor van színe a világnak és megtudod különböztetni a járdát az úttól. Olyan kinézete van a pályának sokszor, mintha mindenre rá lett húzva egy olcsó fehér textúra és ennyi. Ha bent marad pár hétig akkor nem zavar, de hosszú távon idegesítő.

• Tetszik
Reactions: goodbehavior

Distle

pupak
2021. 08. 27.
274
1 143
V4 karakter
evidio.mercadante
Megtudod különböztetni a dolgokat, tény, hogy vannak helyek ahol rosszul/rosszabbul néz ki a textúra, de tudjuk hány éves ez a játék. Nekem jobban adja fehéren a játék mint "színesen", szeretek csúszkálni is. Tudtommal 1-másfél hónapig van bent, más biztos jobban tudja.

Danesz

❄️?
Támogató
2019. 01. 10.
910
7 932
22
Hatvan
V4 karakter
Jamel Dorsey
Ha csak a kinézete zavar, akkor a HD textúrák bekapcsolásával az útról, járdáról és hasonló dolgokról eltűnik a havas textúra.

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.