Hirtelen keletkezett FPS problémák.[MEGOLDÓDOTT, ZÁRHATÓ]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

StevenUP

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
33
14
V4 karakter
Steven Rostock
Sziasztok!
Fenn állna az a helyzet, hogy 2019.03.29 óta rettenetesen leesett az fps, szerdán illetve csütörtök délután még 30-42 közötti fps el játszottam viszont pénteken,szombaton amikor felléptem bárhol voltam a pályán(initbe vagy üres helyen) napközben max 17fps, éjszaka max 25fps ezek fölé nem ment az fps. Sajnos ez a probléma egy két ismerősömnek is előjött és nincs ötletünk, hogy mi lehet a probléma. Már minden fps növelő/fixáló ötletet kipróbáltunk de semmi nem javitott max 2 fpsel többet adott hozzá. A PROBLÉMA MÁS JÁTÉKBAN NEM JÖN ELŐ CSAK A SEEN

Ha valakinek lenne valami ötlete vagy megoldása rá azt megköszönném.

Itt van a feladatkezelőröl egy kép hátha segit valakinek valamit: https://imgur.com/HCWaDvo
Illetve az én konfigom hátha segit valamit:
i5-7400 3.2ghz
8gb 2133mhz
AMD r7 360 2gb
Mindenhez megvan a legfrissebb Driver ami csak lehet.

Válaszokat előre is köszi szépen!

Morthy

see you in reality
2019. 01. 10.
1 426
1 263
22
V4 karakter
Aksel Olofson
LV karakter
Pedro R Moore
Szia a Driverek lettek volna a tippem, hogy egyszerre jött elő nálatok, bár lehet, hogy független egymástól de kétlem. A napokban nem kezdtetek új játékba, vagy valamibe amit mindenki letöltőt ez lehet bár mi. Próbálj meg le futatni egy virus keresőt mert a ramot elégé kipörgeti valami.
Mert nekem 40% on megy mta, teamspeak, google chrome mellett.

StevenUP

Újonc
Támogató
2019. 01. 10.
33
14
V4 karakter
Steven Rostock
Szia a Driverek lettek volna a tippem, hogy egyszerre jött elő nálatok, bár lehet, hogy független egymástól de kétlem. A napokban nem kezdtetek új játékba, vagy valamibe amit mindenki letöltőt ez lehet bár mi. Próbálj meg le futatni egy virus keresőt mert a ramot elégé kipörgeti valami.
Mert nekem 40% on megy mta, teamspeak, google chrome mellett.
Akkor az MTA-nak nem nagyon kéne 2.000-2.700 között ennie?
Nagyjából ennyi volt ez elött is bár nem nagyon néztem :D De kösz a tippet majd akkor valamikor dobok egy viruskeresést.

dobii

Zöldfülű
Támogató
2019. 01. 10.
178
274
22
fehérvárcity
V4 karakter
Oswald Helmfried
LV karakter
Frank Roberts
Szia! Szerintem egy próbát megér szerintem, azt mondják sokaknak segített (nekem pont nem, de lehet neked jó lesz)

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.