Hiro S Hill [Kép igénylése]

Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Ksz.png

Fórum neved:
<
Hiro S Hill >

Elképzelésed a képről:
<
Szeretném ha a nevem szerepelne a képen, egy Golf7 Gti-vel szerkesztve. Mindenképp csal logó kellene, nem pedig egy körbe vágott létező autó. >

Kép mérete (pl. 300x150/1920x1080 / Fórum Avatar /Aláírás méretű):
<
Aláírásba szeretném ha kint lenne. Mást nem szeretnék alá/mellé írni. Csak a kép helyezkedne el ott. >

Általad kiválasztott betűtipus, RGB kód (ha szükséges):
<
Amire gondoltam az a fehér, de bármit szívesen megnézezek. >

Megjegyzés:
<
Sziasztok! Szeretnék egy képet az aláírásomba, való IRL egy Golf7 Gti-m van ezért szeretnék egy ilyesmi aláírást. Az elképzelésem az autóval kapcsolatba: https://imgur.com/a/jPlBdrA
Csatoltam pár képet, valahogy a nevemet kellene oda fabrikállni. // Hiroshiii // A képekeket csak példaképpen adtam meg, ha van jobb, könyebben szerkezthető akkor is jó. Bármiféle kérdés akad, privátban tudok válaszolni, vagy hozzászolásbban. Nem sürgős a kép. :) Előre is köszönöm szépen nektek srácok! Szép napot. >

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
3oCuN30.png

treqMDU.png

AzUuhnl.png

Csináltam több képet is, viszont, ha egyik sem nyerné el a tetszésed, akkor nyugodtan írd le a további elképzeléseidet. :)

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Sziaa, a harmadik eléggé megtetszett, bár nem így gondoltam. Sajnálom hogy nem tudtam ténylegesen megfogalmazni. Esetleg ha lenne még ötleted szívesen megnézném. Eddig a harmadik a topp. Csatolok egy-két aláírás képet nagyjából hogy gondoltam. https://imgur.com/a/RbQjlHY Esetleg az autó képe lehetne más? Nagyon hajaz ez a minta egy Mk6-ra :D Amennyiben nincs időd rá, marad a harmadik, az komoly! Köszönöm! SZép napot.

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
lBSYAp7.png

Csz5aqG.png

gKgHYUM.png
qQadh6F.png

xA80Qam.png

Készítettem ismét egy párat, ha esetleg más betűtípust szeretnél, vagy másképpen, nyugodtan írd le! :)

Hiroshiii

Barangoló
Támogató
2021. 02. 11.
99
137
24
Petersaurach
V4 karakter
Hiro Howell
LV karakter
Hiro S Hill
V2 karakter
Nincs
Wow! Ezer hálám Renato! Remélem egyszer tudom viszonozni! A másodikat fogom használni! Nagyon szuper!

Renato

Klaviatúra gyilkos
2019. 02. 15.
748
3 873
20
V4 karakter
jose espiga
LV karakter
alfredo venegas
Használd egészséggel! @wex ?

• Imádom
Reactions: wex
Állapot
A témát lezárták. A bejegyzéshez nem tudsz hozzászólni.