- 2022. 10. 25.
- 192
- 978
- V4 karakter
- Lucio "Zombie" Sullivan
Ötletem röviden az lenne, hogy a jelenleg létező IC hírdetéseket (seenion is) a telefonon keresztűl lehessen elérni, megnézni. Ez a ChatSpam módszer ami jelenleg van elég gyenge megoldás, sokkal jobb lenne, ha a telefonban lévő alkalmazással lehetne elérni a hírdetéseket, számon tartani stb. Röviden látnád magad előtt a jelenleg elérhető hírdetéseket, szűrőket használhatnál, függően, hogy mit szeretnél venni. Példának: szeretnél venni egy ingatlant, előveszed a telefont és megnyitod a Marketplace alkalmazást, ahol beállítod a szűrőket, hogy mit keresel, ekkor ilyen hírdetéseket látnál. Pár kattintással látnád akár az ingatlan helyét is és egyből hívhatnád a számot egy kattintással. Hasonlóan menne a dolog IG is, mint itt a fórumon. Nemhogy nem lenne a chat ezzel spamelve, de szerintem sokkal jobban is nézne ki. Jelenleg a karakterek a semmiből megérzik milyen kocsi eladó, nem is kell telefont/laptopot elővenni, hogy megnézze milyen hírdetés van. Seenion is hasonlóan menne, kevesebb szűréssel, viszont hasonló rendszerre (külön alkalmazás). Felhívások amit a legális frakciók nyomnak ki néha a chatbe is simán kaphatna egy külön részt, amit a telefonban lát az ember.
Akit érdekel a dolog ott nyugodtan követheti, nem kell a chatet spamelni azzal feleslegesen. Tudom kilehet kapcsolni a hírdetéseket telefonban, de mégis jobb lenne egy hely ahol látod listázva az összes hírdetést. Akár lehetne adott időpontig feltenni a hírdetést, fizetsz nagyobb összeget és a hírdetés X ideig ott lesz elérhető, egészen addig amíg nem veszed le, vagy el nem adod a hírdetett javat, elkerülve a spam hírdetéseket. Mondani sem kell, hogy ideje lenne ehhez az OfflineSMS is.
Végső de nem utolsó sorban az adminduty értesítések, adminsegéd szint osztása is TELJESEN felesleges az esetek 99%-ban a chatben. Akinek fontos, hogy elérjen egy admint, annak nem ezen fog múlni a dolog. Az Adminjail-ek is mehetnének hasonló értesítésekben, mint a ban. Nincs keresnivalója a chatben annak, elég a pop-up ablak a sarokban.
Akit érdekel a dolog ott nyugodtan követheti, nem kell a chatet spamelni azzal feleslegesen. Tudom kilehet kapcsolni a hírdetéseket telefonban, de mégis jobb lenne egy hely ahol látod listázva az összes hírdetést. Akár lehetne adott időpontig feltenni a hírdetést, fizetsz nagyobb összeget és a hírdetés X ideig ott lesz elérhető, egészen addig amíg nem veszed le, vagy el nem adod a hírdetett javat, elkerülve a spam hírdetéseket. Mondani sem kell, hogy ideje lenne ehhez az OfflineSMS is.
Végső de nem utolsó sorban az adminduty értesítések, adminsegéd szint osztása is TELJESEN felesleges az esetek 99%-ban a chatben. Akinek fontos, hogy elérjen egy admint, annak nem ezen fog múlni a dolog. Az Adminjail-ek is mehetnének hasonló értesítésekben, mint a ban. Nincs keresnivalója a chatben annak, elég a pop-up ablak a sarokban.