Jelentkezési lap
Hogy hívnak, hány éves vagy?
<< Kelemen László-nak hívnak, 16 éves vagyok jelenleg. >>
Mennyi perccel rendelkezel jelenleg a játékban?
<< 22.558 perccel rendelkezem jelenleg, de ez heti szinten 4000 perccel legalább bővül. >>
Mi az SGH feladata?
<< Egy SGH-nak nagyon sok feladata van. Ide tartozik az, hogy segítik a nagyobb szintű adminok munkáját azzal, hogy kisebb kérdéseket megválaszolnak helyettük, így megspórolnak sok felesleges mondatot, időt spórolnak az adminoknak, akik ez által fontosabb feladatokat/kéréseket is eltudnak intézni. Ebből kifolyólag a kezdő/kisebb szinttel rendelkező játékosok "életének" megkönnyítése a szerveren azzal, hogy néhány alapvető kérdésre választ ad neki az adott SGH tag. Egy SGH tagnak nagyon fontos az, ha a jövőben admin szeretne lenni, tanuljon a nagyobb adminoktól, amire SGH-ként van lehetőség a folyamatos fejlődésre. >>
Miért szeretnél SGH tag lenni?
<< Ide most jöhetne az a sablon duma, hogy mert segíteni szeretném a kisebb szintű játékosokat. Én személy szerint azért szeretnék SGH lenni, mivel fejleszteni szeretném a kommunikációs képességem, a türelmemet próbára tenni, fejlődni különböző tulajdonságokban amik fontosak lehetnek a későbbiekben. A jövőben szeretnék admin is lenni, így ez nagyon jó alap lehetne arra, hogy különböző szükséges tulajdonságokat elsajátítsak, próbára tegyem magam. >>
Miért pont téged válasszunk?
<< Számomra ez a legnehezebb kérdés. Erre nem fogom tudni a legjobb választ adni, de talán azért, mert nagyon sokat tudnék az SGH-ra fordítani időben. Hetente több ezer percet foglalkoznék a feladatommal. Tisztelettudó vagyok, lojális, precíz. >>
Mennyi időt tudsz fordítani az SGH-ra?
<< Mint fentebb említettem heti 4000 percet szoktam átlagosan beleölni a játékba. Ez suli időben változhat napi 5-6 órára. Ezeket az órákat/perceket mindet az SGH-ra fordítanám. >>
Voltál-e már bannolva? (UCP kép)
<< Nem voltam még bannolva, a képet csatolom: https://imgur.com/a/Mq43kUJ >>
Voltál-e már jail-ben? (UCP kép)
<< Egyszer voltam jail-ben, a képet csatolom: https://imgur.com/a/Mq43kUJ >>
Írj 3-3db negatív és pozitív tulajdonságot magadról.
<< Három darab negatív tulajdonságom: Negatív tulajdonságaim közé sorolnám talán a makacsságot, önfejű szoktam lenni sokszor, de ez ugyebár az SGH valamilyen szinten tudná fejleszteni ezt a tulajdonságom, így lehetséges, hogy ez a negatívum megszűnne a későbbiekben. Harmadik negatív tulajdonságom talán az, hogy túlságosan is szókimondó vagyok.
Három darab pozitív tulajdonságom: Pozitív tulajdonságaim közé sorolnám: Tisztelettudó vagyok. Én először mindig tisztelettudóan állok az adott illetőhöz, de ezt el is várom visszafelé is, ha nem érzem úgy, hogy nem kapok tőle elég tiszteletet akkor sem kezdem el ócsárolni, hanem szimplán nem foglalkozok vele, ha nem muszáj. Magas tűréshatár, ez talán a legjobb tulajdonságom mindegyik közül. Nehezebb dolgok/feladatok kreatív/ precíz megoldása. Ezek mellett még sorolhatnám a kedvességet, őszinteséget, gyors tanulási képességet, dolgok hosszútávú megjegyzése. >>
Szeretnél későbbiekben adminisztrátor lenni? Ha igen miért? (fejtsd ki miért legalább 5 mondatban)
<< Ha lesz rá lehetőség természetesen szeretnék. Én csak annyit mondanék, hogy csodálom az adminok munkáját. Azt a türelmet, azt a munkabíró képességet amivel ők rendelkeznek. Akárhányszor volt adminnal dolgom ők mindig végighallgattak, tisztelettudóan beszéltek velem. Pár admin már megfordult körülöttem, közülük napi szinten kettővel mindig beszélek, ők meséltek nekem, hogy milyen is az admin élet. Nekem nagyon megtetszett amit meséltek, lehetőséget ad arra, hogy segítsünk másokon(ezt IRL is támogatom, megteszem), fejleszti a tudásomat, fejleszti különböző képességeket, amelyek a való életben is fontosak lehetnek, sok mindenben dönthetnek. >>
Hogyan magyaráznád el egy kezdő játékos számára, hogy hogyan is működik a szerver?
<< Igazából talán úgy kezdeném, hogy a szabályzatot olvassa át, addig nincs értelme elkezdeni, mert az egész szerver egy szabályzat alapján működik, amelyeket be kell tartani, ahhoz, hogy normálisan tudj játszani. Ha sikeresen átolvasta és tisztában van vele akkor elmondanám neki, hogy ő dönthet igazából arról, hogy ő mi is szeretne lenni(nő vagy férfi), milyen életet/szerepet szeretne betölteni a szerveren.( illegális vagy legális) Ha még ezek után is lenne kérdése természetesen válaszolnék neki legjobb tudásom szerint. De én úgy gondolom, hogy a többit ő neki kell kitapasztalni a szerveren belüli életben. >>
Ha egy játékos rád ír, hogy adj egy fixet, hogyan járnál el ez ügyben?
<< 1. szituáció: Ha SGH vagyok akkor elmondanám neki, hogy én nem tudok ez ügyben segíteni neki, keressen fel egy legalább 1-es adminnal rendelkező illetőt.
2. szituáció: Ha admin vagyok akkor oda mennék hozzá, képi/videós bizonyítékot kérnék tőle. Csak úgy nem adok fixet, ha betudja bizonyítani, hogy valamilyen nem reális esemény következtében lett a kocsija totálkáros/törött akkor szívesen adok neki fixet. >>
Szituációs kérdés következik, hogyan válaszolnál erre:
[Fogadott PM] Proba Istvan (93): Szia! Üzletelés közben meghaltam. Felszednél kérlek?
<< Csak úgy nem hal meg az ember a szerveren.
1. szituáció: SGH tag vagyok: Mivel nem vagyok admin és nem tudok odamenni, bizonyítékot kérni/megnézni hogy mi is történt, így átirányítanám egy legalább 1-es adminnal rendelkező személyhez, aki fog tudni ez ügyben segíteni neki.
2. szituáció: Admin vagyok: Ha admin vagyok megtudom nézni kill log-ban azt, hogy mi is történt valójában, milyen indok miatt halt meg. Ha éhen, szomjan halt az a saját problémája, az ellen tudott volna tenni. >>