- 2019. 01. 25.
- 87
- 128
- V4 karakter
- -
- LV karakter
- -
- V2 karakter
- -
Neved:
< Hill Michael >
A ban időpontja:
< 2018-06-01 22:53:37 >
A ban időtartama:
< Örök >
Neve, aki bannolt:
< Revans >
A ban oka:
< Folyamatos stílus problémák. 3 bannal rendelkezel már ebb?l kifolyólag. Undorító magatartás. Undorító OOC stílus, PM stílus adminnal szemben. Elfogytak az esélyek. >
Amiért szeretnéd az unbant:
< Szép estét, nem akarok itt kifogásokat találgatni. Megmondom a frankót, nem voltam tisztába a szavam súlyaival. Hibáztam, sajnos általában mindenkinél megesik. Lassan 1 éve lesz ez a sztori, szeretnék vissza csatlakozni hozzátok. Ha netán úgy alakul amiben nagyon bizakodok. Akkor egy utolsó esélyes dolgot, vagy UB fejében AdminJail-t is vállalok. Elnézést szeretnék kérni Revans Admintól és bár már nem admin, de attól függetlenül megilleti őt is. Törekedtem arra hogy változtassak a jövőben ez ügyben. Nem tudtam tiszteletet adni a másiknak. Szerintem ez mára már javult ha nem is tökéletesen, de próbálkoztam vele. Sajnálatos módon, megesett velem ez a történet amit szeretnék kijavitani. És nem ennyiben zárni az egészet. Ha módomban áll lehetőséget kapni, szeretném bizonyitani a változást. Nagyon szépen köszönöm hogy elolvastad. >
Utoljára szerkesztve: